Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Маверика на Кольо

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Мале, мале! Каква еуфория настана. Явно тенденциите са такива и ще взема да си купя и аз един паркетник.
    Безаварийно и със здраве!
    Не бе Андро, не е заради паркетника. Паркетници валяло, ама при тях нама навалица. Просто хората ме знаят колко ми е акъла, и затова ме подбъзикват... Ама не са познали, за сериозни изпълнения си имам подходяща машина, на която предстои да обърна повече внимание, само да вкарам в час паркетника. И да има пари де.

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Ключовете ще ги паязи Траяла. И без това ще е длъжностно лице!
    Колкото и да е длъжностно-не става. Даже си мисля вариант да покрия с брезент форд нисана, та Жоро да не го урочаса докато го гледа. Той владее вуду магии, въпреки,ч е не го признава.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
      и дано си купиш още по-нов джип!
      Не ща бе... Кола която е по-умна от мен-да си я карат умниците. Аз понеже съм прозд-искам да си карам старите бараки. То не, че в паркетника няма умности, ама не смятам да го тествам доколко е умен.
      Просто съм достатъчно разумен...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Не ща бе... Кола която е по-умна от мен-да си я карат умниците. Аз понеже съм прозд-искам да си карам старите бараки. То не, че в паркетника няма умности, ама не смятам да го тествам доколко е умен.
        Просто съм достатъчно разумен...
        Добре те разбирам,нали сме от една кръвна група:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:549082_402809426443359_41587680_n.jpg
Прегледи:1
Размер:28.5 КБ
ID:5396042
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Ааа, добре съм.
          Ама на тази снимка не мога да те позная... Явно си по-дебелото магаре, няма друго обяснение.

Коментар

Кольо, един път спасих Астрата. Дай ключовете на мен и се радвай ако ти ги върна на края на събора.
            LZ1PER

Коментар

Бе ти си по-за вярване, ама и на теб няма да ти ги дам...
              Май жената този път ще е с мен, та на нея ще ги дам. Нищо, че е на една трета на килата ми. Като ме погледне с "онзи" поглед, и тръпки ме побиват. А в по-особени случаи си пускам по малко...

Въпросът е решен, карайте по същество.

Коментар

По-добре направи списък на тези, които не бива да наближават Фордонисана или както там се казва. Разпечатай го и го разлепи в близост до обекта
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

...То не, че в паркетника няма умности...
                  Умен е точно колкото витаралясника. Най-много нЕкой ербег да има в повече.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако да имаше-да съм му кръцнал кабелчето. И АБС няма, че и на него същото.
                    Има парктроник, и ме кефи как започва да пищи като жена като се приближа на половин метър до някакво препятствие. Разни имобилайзери и аларми, на които така и не мога да наизустя копчетата. Май ще следва посещение при един приятел авто ел майстор, и всичко да си дойде като при нормална кола.

Пък и нали е пълен инжекцион-компютър му смята колко бензин да пусне, и кога да цъкне искрата. Аз с това не мога да се справя, значи е по-умен от мен

Коментар

Пък и нали е пълен инжекцион-компютър му смята колко бензин да пусне, и кога да цъкне искрата. Аз с това не мога да се справя, значи е по-умен от мен
                      Че витарника не е ли пълен инжекцион? Ако си има и делко, компютъра там не пипа. Значи - еквивалент на фероза като "умност", като изключим факта че едното е с дебиЛомер, а другото с MAP.

Имобилайзера би трябвало да може да се махне. Или ако не ти се разправя - лепваш чипа от ключа на пластмасата някъде, и приключваш. Рядко прави проблеми, и ключове се правят безгрижно и не скъпо. Пък и при положение че имаш обикновено газово, кой-знае каква беля не може да ти направи, дори да се разсърди за нещо.

Не знам за заводска комплектация с парктроник. Предполагам е слаган допълнително.

Хубавото е че всичко е на отделни модули, а не набухано в един компютър. Например имобилайзера, поне при мен, си е отделен модул. Ербега - също. Компютъра си е само за двигателя.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мдамммм.... еволюция - Астра, Витара, Форд-Нисан-о - нещо си...
                        ...рано или късно ще се изправиш и ти на два крака (колела) - Съдба
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Еволюция ама с замисъл :
                          Астра - бял
                          Витаралясника - зелен
                          Форд-Нисаното- червен
                          Айде са Коле кажи , че си румънец
                          Uaz 469 2.4 D MB
                          KTM 600 ROTAX
                          Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                          Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Парктроника го е слагал предния собственик преди мен.Много удобно нещо.Щом и на Кольо му хареса ,а беше казал ,че ще го маха.
                            Гриша , не го виждам Компотера в таа еволюция до двете колела.Как ти се струват 117 кила на мотор
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                              Парктроника го е слагал предния собственик преди мен.Много удобно нещо.Щом и на Кольо му хареса ,а беше казал ,че ще го маха.
                              Гриша , не го виждам Компотера в таа еволюция до двете колела.Как ти се струват 117 кила на мотор
                              Е , Гришата е виждал и над 117кила на мотор.

Коментар

Честита Голяма Джипка !Големият джип си е друго нещо!На моя Фронтак съм решил проблема с бутилка и резервоар кардинално.Бутилката 30л.отдолу и максимално назад и между нея и деференциала резервоар 20л. тесен и висок,правен ,а и бензиновата помпа отдавна е външна и е в коша до клемореда на топло и сухо!Булбара ти е супер много отваря и е лъскав ,не го махай и аз мислех на моя да го махам но не пречи и при по- сериозни терени ,забих се на него няколко пъти ,но съм го монтирал яко и издържа.Твоя е по тесен и по-висок!Тия джунджурии са внушителни, дават на джипа респект!Безаварийно каране!
                                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X