Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маверика на Кольо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Маверика на Кольо

А бе Коле , бива ли така.Джип си купил а ще го пазиш от калчица .Я му направете един тест драйв с Борето да видите бива ли , да му хванеш мурафетите та да не се изложиш пред жената на някоя лека разходка

Горното е в кръга на майтапа!
    Да ти е честита новата придобивка и да те радва и слуша повече от жената
    Пп Утре трябва да се довлека на 5 км. Шумен да прибера един Сааб от един ГОЕМ сервиз та ако има време може да пием по КАФЕ
    Uaz 469 2.4 D MB
    KTM 600 ROTAX
    Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
    Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Здрасти Коле!
      Тераното е лесно за направа(за тунинг говоря). Поръчваш си едни задни пружини от село Крън( Любашки, ще ти удари едно рамо) мисля около 150 лева двете ми беше казал, сменяш задните амове от Патрол Y60, отпред слагаш нови горни носачи произведени от Спарки, навиваш торсионите и хоп получаваш доста приличен вагон. Слагаш 31" с най много 0-лево ЕТ джанти и си ти. Поздрави и успех с новата машина. Да знаеш за експедитатционна е супер! Други дребни забележки са домашно изпълними без средства като усилка на хебела, защита на дифа и направа на нови защити отпред. Хрома го махни, че да не сменяш доста повече неща при евентуален сблъсък с дърво някой ден!
      Измисли друго място за резервната гума или си подсили заварките в задната врата освен ако колегата не го е направил.
      Румене доста време мина от пускането на обявата ти и да ти кажа не лош човек го отнесе. Супер си е автомобилчето.

Коментар

Честито!!! и безаварийно каране! и в събота към родопите

Коментар

Коле честито!
          Семеен, софт, лекичко? А дано, ама надали!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
            Коле 31" е максимума които можеш да сложиш , даже се наложи леко да резна предните калници иначе опираше при свиване на пружините
            Значи или не си правил терано (щото не е с пружини), или около теб е имало доста кибици с бирички.

Опряло е ако са били регенерати (щото са по-големи, нищо че пише 31 на тях), или ако е било с изнесени джанти (оригинално с ЕТ +25). Със оригиналните джанти в калника категорично не опира. Опира в калобрана от вътрешната му страна, ама се оправя само с "взимане" на част от калобрана.

И Коле, дай да не се лъжем - и двамата си знаем че ЩЕ му сложиш 31-ци. То просто си плаче за тях.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Трудна работа да му сложи 31-ци.Все пак тези АТ-та са почти нови на 6-7000км.Виж ако догодина вземе още некой друг декар да обработва тогава ще стане
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Значи или не си правил терано (щото не е с пружини), или около теб е имало доста кибици с бирички.

Опряло е ако са били регенерати (щото са по-големи, нищо че пише 31 на тях), или ако е било с изнесени джанти (оригинално с ЕТ +25). Със оригиналните джанти в калника категорично не опира. Опира в калобрана от вътрешната му страна, ама се оправя само с "взимане" на част от калобрана.

И Коле, дай да не се лъжем - и двамата си знаем че ЩЕ му сложиш 31-ци. То просто си плаче за тях.
                Правих на Любашки Тераното и се наложи да режа по малко калника отпред и отзад , защото опираше при свиване , гумите му са Купър 31 " и джанти 0 офсет ... бири имаше ама после , че Любо бързаше ...
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                  ...джанти 0 офсет
                  Тъй де, Аз кво ти казах? Заради джантите е. Иначе не опират.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                    Трудна работа да му сложи 31-ци.Все пак тези АТ-та са почти нови на 6-7000км.Виж ако догодина вземе още некой друг декар да обработва тогава ще стане
                    Тези могат да си намерят купувач все пак. Това е идеалния размер за витара, фероза, самурай например, ако собственика предвижда по-нормална за такава джипка експлоатация.

Коментар

Честито и от тук и дано нокога не заприлича на Витарата. Цял ден дишах пушилката на ''Астрото'' и не мога да си представя какво ще е с маверика.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:310120062140.jpg
Прегледи:1
Размер:176.3 КБ
ID:5395427

Коментар

Честито, Кольо!
                        И да почерпиш...

Коментар

Малкия вчера празнува рожден ден и аз не успях да влезна въобще във форума,а тук какво се е заформило....Колето с Терано...
                          Честито Коле,много и безаварийни километри.Преди 7 месеца и аз минах от Патрол на Терано.идеята ми беше подобна като твоята.Експедиции,семейни разходки,проходимост по-голяма от тази на лъскав паркетник,голям багажник и голямо пространство в купето.Тогава се спрях на Тераното.То е съвкупност от всичките тия неща и беше в ценовия диапазон определен от бюджета.Мисля,че няма да съжаляваш.Машината е доста здраво куче и може да се използва далеч по хард от това за което си писал.Тунинга и не е много сложен/а ако човек разполага със средства е направо елементарен/.
                          Ами това е...както каза и Спарки,ще помагаме с каквото можем.
                          Поздрави и на добър час!
                          NISSAN FOREVER
                          -----------------------------------------------------------------------------
                          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Няма бе, обещавам.....
                            То и аз обещах на жената, че 5 години няма да сменяме колата. Това , като взех пажерото преди две години- даже документ и подписах, а тя обеща да не правим ремонт в къщи . От тогава минаха още едно Пажеро, един Голф, една Ибиза, една Нива и един Патрол.
                            На сърбела майката му е чесането.
                            Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Ще ме накарате да спра да чета тази тема...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

А ето и джанти за Маверик,за 2ри комплект:
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...66#post1905466

Честито и от мене!
                                Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                                ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X