Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2

.. и аз съм 100% сигурен,освен ако не работи
    тел.0879292900 Калин Костадинов

Коментар

Добре спарки щом казваш, че ще издържи вярвам.Мисля че и в аутодатата съм го гледал, че го дават там
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Продължение на темата за климатиците...днес и моя "проработи", повторих точно същото нещо което направих и в случая който съм описъл по-горе(температурата беше сходна)...с една "малка" разлика, не съм променил положението на плазгачите от крайно дясно-"топло", в крайно ляво-"студено"...демек, индикацията на климатика свети, че е включен, вентилатора се къса от духане, а въздуха който излиза е с температурата на купето...проблема се оказа в задволанното устройство, извинявам се ако съм подвел някой!

Коментар

Първоначално публикуван от emil5koff Преглед на мнение
          Продължение на темата за климатиците...днес и моя "проработи", повторих точно същото нещо което направих и в случая който съм описъл по-горе(температурата беше сходна)...с една "малка" разлика, не съм променил положението на плазгачите от крайно дясно-"топло", в крайно ляво-"студено"...демек, индикацията на климатика свети, че е включен, вентилатора се къса от духане, а въздуха който излиза е с температурата на купето...проблема се оказа в задволанното устройство, извинявам се ако съм подвел някой!
          Мене ама за малко.Нямай грижи.

Коментар

самонаказвам се...дължа две бири при подходящ случай

Коментар

Със здраве да го караш! Тези дни се надявам и аз да се похваля със същия и може да ги запознаем някога
              Grand Vitara 2L 140hp. 2006
              LZ2BTK
              AB+

Коментар

Пак съм аз колеги.След ремонта на съединитела(обезвъздушаване и добавяне на един болт на педала) искам да питам нещо.
                Когато правя пълен завой се чува едно зверско изчаткване отпред по окачването.От какво може да е това?Шарнири тампони и други са здрави.Биалетките не са но чак от там такова чаткане...Можели нещо от хъбовете или каре макар че за каре не ми се вярва?

Коментар

Намажи си ограничителните болтове с грес.Или тефлонови капачки.

Коментар

Оправя се с грес, обикновена или още по добре графитна.Потърси, някъде тук имаше качени снимки.Казват,че е временно решение, но при мен кара вече три месеца, а се гресира за три минути.

Коментар

Ограничителя за завиване.Мен много ме кефи как се шашкат хората като изстърже зверски и затова не го мажа
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Ясно.Как мога да го пробвам? Мисля че се сещам.Ще навия волана до край и после ще върна една идея и ако не изчатка значи е било от там но ако пак изчатка е нещо друго.Все ми се ще да отворя тия хъбове.Някъде има ли показано илюстровано стъпка по стъпка как става, че като погледнах мануала малко се стреснах какво ще открия? Но ако трябва почистване и прочие поне да го прегледам.

Коментар

Абе много се шашкаш. Навиваш волана в крайно ляво положение, излизаш отвън, бъркаш в буркана с грес и мажеш смело ограничителите и мястото където опират в носача. После завърташ на пълен десен и повтаряш процедурата. Гарантиран резултат - моментален. А по отношение на хубовете незнам защо си им хвърлил око да ги отваряш. Има един основен принцип - нещо работи ли, не го барай.
                          Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                          Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                          Opel Campo 3,1 TD '99
                          Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Дамяне, сърбят те ръцете повече от колкото мен главата...ако хъбовете си работят и си им сменил маслото, що ти трябва да ги човъркаш...цапни малко грес на отраничителите и си карай.Все пак, автомобила трябва да служи на теб, а не ти на него...между впрочем, весело изкарване на празниците(които и от двата да празнуваш)

Коментар

Днес малко ми се издъни обтегача на веригата.Неще да я обтяга.Минах на варянта нова верига нов обтегач и нови "банани".Предполагам утре ако не в събота ще разглобявам.Ще пиша за резултатите и ще снимам.
                              А вие ако има нещо по специално за което да внимавам може да споделите.

Коментар

Re: От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2

Хи, говориш за веригата на двигателя нали? Аз имам едно филмче как се разглобява такъв двигател, изтеглих си го от пиратебей един колега беше дал линк, но не помня кой. Ако мислиш, че ще ти е полезно nissan_engine са го кръстили

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X