Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Първоначално публикуван от a.donev Преглед на мнение
    А в България какво е положението?
    Тъжно. Ама може да се пробваш или при Крис (wildrovers) или при Купър/РамПартс.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

• От: Търся си заден ляв стоп за Диско1

Първоначално публикуван от schakala Преглед на мнение
      Здравейте колеги,
      Търся си заден ляв стоп за Диското.Ще съм ви благодарен ако помогнете ако знаете някой да продава -естествено употребяван,на новия цената е просто не по моя джоб.
      Поздрави!!!
      За светлините в бронята ли става въпрос? Ако да, то имам, моите ги махнах и си сложих от 200тди. Не помня дали не беше спукан, но със сигурност съм го залепил ако е бил. Имам и две железа за защита на същите, но направени и сложени след удара. Не ги продавам, пия бира и друго

Коментар

• От: Търся си заден ляв стоп за Диско1

Става въпрос за стопа които е на калника.Иначе за бирата няма проблем.

Коментар

Ако става дума за този - звънни - 0897 34 63 93

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23042012093.jpg
Прегледи:1
Размер:78.5 КБ
ID:5368001 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23042012094.jpg
Размер:77.0 КБ
ID:5368002 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23042012095.jpg
Размер:70.9 КБ
ID:5368003
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ако му се намира на някой, търся 'Lipped Crankshaft Pulley 300tdi (later type)- LHH100660, че ремъкът вече напира да излезе да си види и дизайнера и майстора
            цитат от старши участник:
            'Друг път не си ли карал Ланд Ровър. Колата си върви, ама постоянно някакви дребни неща.
            Просто свикни. Това е част от кефа при тая марка'.

Коментар

Търся някой да изработи две такива Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$(KGrHqF,!lME6CBK53TCBOp1qPKCTg~~60_58.JPG
Размер:37.6 КБ
ID:5370855 или подобни - точния дизайн ще го уточним на място. Представляват "екстендери" за амортисьори с уши. Тези конкретно са за някакъв Шевролет, май Събърбън, но на Диско 2 захватът отзад е много подобен, а умните англичани са направили горната стойка заварена за шасито и планките с по-нисък захват, които се ползват при единицата, тук не вършат работа. Нещо не ми хареса хода надолу днес и ми се иска да го коригирам "малко". Не е много спешно, ама все пак колкото по-, толкова по-.

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                Търся някой да изработи две такива [ATTACH=CONFIG]447113[/ATTACH] или подобни - точния дизайн ще го уточним на място. Представляват "екстендери" за амортисьори с уши. Тези конкретно са за някакъв Шевролет, май Събърбън, но на Диско 2 захватът отзад е много подобен, а умните англичани са направили горната стойка заварена за шасито и планките с по-нисък захват, които се ползват при единицата, тук не вършат работа. Нещо не ми хареса хода надолу днес и ми се иска да го коригирам "малко". Не е много спешно, ама все пак колкото по-, толкова по-.
                Дядо Владо ги измайстори днес.

Коментар

Търся 2 (поне 1) пластмасова дръжка за контактния ключ на ЛР Диско-2.
                  0893322093
                  ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Поздрав, търся си задна седалка за Диско 1, по възможност сива. Комплект седалка и облегалка.
                    Компромисно може и само двойната половина от седалката.
                    Благодаря.
                    Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
                    Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Здравейте,търся "паразитната" ролка на ремъка на климатика,за Диско 300 ТДИ '97г.Състоянието на лагерчето не е от значение.Също така имам нужда от копчето с което се включва климатика.
                      0888 364 731

Коментар

Търся предните пластмасови подкалници за Диско(тези дето се закачат между калника и под калника).

Коментар

Търся рамото за задната чистачка за Диско 2. Не съм проверявал дали е същото с това на Диско 1.

Коментар

Да пиша и тук, търся десен фар за Дискавъри-1 300тд
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Колеги, някой има ли счупена задна полуоска за Диско. 1? Трябва ми да е здрава от фланеца до малко след уширението за семеринга в ръкава. Сигурно става и от Дифендър, и от старите Рейнджове до 96-а.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-05-12, 07:54.
                              Land Rover Discovery 200TDI

Коментар

Първоначално публикуван от angel_drakata Преглед на мнение
                                колеги, някой има ли счупена задна полуоска за диско. 1? трябва ми да е здрава от фланеца до малко след уширението за семеринга в ръкава. Сигурно става и от дифендър, и от старите рейнджове до 96-а.
                                Не става. Проверено.
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X