Здравейте колеги ! След 6-часово прибиране от събора в Приморско , придружено с облаци сиво-синкав дим ,повишен разход и забита муцуна в Хасфалта , свалих дюзите и ги занесох на майстор за диагноза .... Оказва се че са спукани 2 бр. държачи за разпръсквачите ... Таквоз чудо не намирам по магазините , та ако на некой се намира .. да свирка . Става също да взема и поне 2 дюзи ... Отваряйте чекмеджетата...
Холдера или държача или както и да се казва ,съм го оградил в червено на снимката.....Номера на дюзата е : ERR3339 - Fuel injector
Никога не знаеш колко скоро ще стане твърде късно.
Започвам процес по елиминиране на системата ACE от моето Диско. Има някакъв проблем в електрониката, който така и не можах да открия, но хидравлично системата е здрава. Частите ще се разпродават - ако на някой му трябва нещо да свирка. Засега клапанния блок съм го обещал на trapper-а, че неговият тече.
В същото време търся маховик за тд5 - здрав (нов) и на разумна цена.
Последно редактирано от stargazer; 25-09-12, 07:48.
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Търся си горивоподкачваща помпа за 300Tdi,че от моята тече нафта-вземах я втора употреба.Сега искам нова,но това,което има в Падок е различно от това,което е сложено в момента.Моето изглежда точно,като на Дифендъра ми 200Tdi:
А това,което има в Падок за 300 е ERR5057 със следния вид:
Това,което дават за 200 е STC1190,но там няма снимка и не знам от кой вид е.
Моля,някой който си е поръчвал такава помпа от там да каже,коя е правилната или дали са взаимозаменяеми и трябват ли някакви корекции?
Имам нужда от нов ключ за секретните гайки на джантите,че стария се счупи. Нямам представа дали са взаимозаменяеми. Ако да- на някой дали му се намира излишен. Ако не- някакви предложения как да сваля старите за да ги сменя. Колата е РР П38.
Последно редактирано от babuka; 29-09-12, 13:11.
Причина: добавяне на снимка
Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
0886030780
Секретните гайки, съответно чашките (ключовете) за развиване са 5-6 модела. С различно местоположение на зъбчетата са. Сваляш ги с тръбен ключ и ги сменяш с обикновени. И аз имам същия проблем на Д2 и гайките са същите.
Коментар