Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    От едната страна е инерционен ограничител. Сиреч като дръпнеш рязко да блокира. От другата страна има сачма. Тя блокира колана при преобръщане. Обикновено тя прави ядове. Направо я разкарай. А може и механизма да се е разместил. Сравни го с позицията на другия.
    Ще го погледна... интересното е, че от време на време се оправя и примерно седмица работи нормално, а после от нищо блокира пак.

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
    Здравейте, от 2 месеца при палене на Диското (Тд5) на таблото не угасва зелената количка с двете стрелки в страни. След 5-6 км, при повторно палене вече гасне. Така че, търся соленоидите на клапанчетата на АЦЕ системата, с номер RVT100040 (за двата отделни кръга).
    Аз вече събрах каквото ми трябваше за да разкарам ACE-а на мойта, така че само чакам малко да се стопли. Като го бастисам, ще ти дам каквото ти трябва. Това дето го описваш е май по-скоро от датчика (pressure transducer).
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Днес счупих двата диференциала на диското (преден и заден)средния се счупи преди две седмици,но вече е ремонтиран и сега мисля да слагам нещо по-добро.Ако някой има нещо под ръка ново или втора употреба да драсне едно лично.
      0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
        Днес счупих двата диференциала на диското (преден и заден)средния се счупи преди две седмици,но вече е ремонтиран и сега мисля да слагам нещо по-добро.Ако някой има нещо под ръка ново или втора употреба да драсне едно лично.
        Имам. Прасе с АРБ и 4.11 главно предаване, употребявани но ревезирани и още едно чисто ново главно предаване 4,11. Всичко 2300лв.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Здравейте колеги.Търся да закупя ГНП за Discovery 300tdi 1995год.Ако някой има за продаване да пише.Благодаря.Ето това представлява помпата
          Прикачени файлове

Коментар

• Въпрос за ролбари

Привет!
            Дали някой може да ми помогне със съвет от къде да си намеря ролбари за Дискавъри 2?
            Причината да търся е че го ударих леко в една мантинела и предницата се разпадна...
            По-добре ще да е да изхарча някой лев и да нямам тези проблеми.
            Благодаря предварително.

Съобщение от модератор:
            Моля, напишете си в профила от къде сте.
            ...ЦЪК
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-12-12, 18:35.

Коментар

Първоначално публикуван от bigcat Преглед на мнение
              Здравейте колеги.Търся да закупя ГНП за Discovery 300tdi 1995год.Ако някой има за продаване да пише.Благодаря.Ето това представлява помпата
              Обади ми се по телефона .

Коментар

• Гумени стелки за Диско-2

От къде да си поръчам евтини стелки (килимчета) за пода на Диско ІІ, които да приличат на истинските?
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Колеги замина ми горната помпа на съеденитела, гледа в нета има и струват около 60 паунада. Въпросът е следния дали има ремонтни комплекти и заслужава ли си труда?
                  Land Rover Discovery II 3,9 V8
                  Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                    Колеги замина ми горната помпа на съеденитела, гледа в нета има и струват около 60 паунада. Въпросът е следния дали има ремонтни комплекти и заслужава ли си труда?
                    Аз моите ги "правих" и двете (горна и долна) при едни старци-разбойници в съседно село (Княжево), като сменях съединителя миналата година. Засега държат (около 20к километра оттогава, преобладаващо градско). Взеха ми общо 45 кинта за двете и си ги взех след около два часа. Няма нищо неземно в самите помпи, просто трябва да ги пипне някой дето е в час. За готови ремонтни комплекти не съм чувал, ама не съм и търсил.

Коментар

А някой да е чувал тук във Варненско да има такива разбирачи .
                      Land Rover Discovery II 3,9 V8
                      Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Търся 2 броя пръскачки за чистачки на предният джам за РР Класик. Незнам на Диското дали са същите.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7383-amr5257_washer_jet_twin_p38.jpg
Прегледи:1
Размер:16.9 КБ
ID:5439406

0897 34 63 93
                        Последно редактирано от PinMaster; 30-12-12, 17:42.
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
                          А някой да е чувал тук във Варненско да има такива разбирачи .
                          При преминаването от ръчни към автоматични скорости ми останаха и двете помпи от Класика.Ако са същите са твои.Рециклирах ги два месеца преди да разглобя джипа,така че би трябвало да работят.Прати ми адрес на ЛС!

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                            При преминаването от ръчни към автоматични скорости ми останаха и двете помпи от Класика.Ако са същите са твои.Рециклирах ги два месеца преди да разглобя джипа,така че би трябвало да работят.Прати ми адрес на ЛС!
                            Не са същите, за съжаление. На Диско 2 са различни от всички, монтирани по другите модели.

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                              Аз моите ги "правих" и двете (горна и долна) при едни старци-разбойници в.............
                              Може да са старци, ама не са разбойници! Видно е поне от това, кето си писал после!
                              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                                Може да са старци, ама не са разбойници! Видно е поне от това, кето си писал после!
                                Нали знаеш откъде идва това?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X