Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Части за Дискавари ???

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
    Отново се търси хидравлична помпа от ДИФЕНДЪР 200Tdi без луфтове.От Диско не става,вход и изход са на различно място,ВН е със съвсем различна връзка,фланеца за шайбата е различен-луда работа.
    Долу-горе ей така трабва да изглежда,че моята не съм я свалил още-върши работа,но има малък луфт в оста:
    http://www.firstfour.co.uk/item/2170...-end-of-200tdi
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Търсят се 4-ри болта за задния фланец на кардана.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Прегледи:1
Размер:25.4 КБ
ID:5355582 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.JPG
Размер:124.4 КБ
ID:5355579 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:3.jpg
Размер:27.3 КБ
ID:5355581 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:52.7 КБ
ID:5355580
      Land Rover Discovery:
      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
        Търсят се 4-ри болта за задния фланец на кардана.

[ATTACH=CONFIG]429082[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]429079[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]429081[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]429080[/ATTACH]
        Тези, дето държат кардана ли? Ако са те - ще проверя викенда - като си купих кардана ми дадоха 8 бр. но сега след смяната на матора имам просто няколко кутии с винчета и гайки - ще проверя и ще ти пиша.
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

[QUOTE=PETER PETRAKIEV;1800914]Търсят се 4-ри болта за задния фланец на кардана.

/QUOTE]

Петьо, има ги в Евроболт в София. Водят се 3/8. И тук ги има в магазина, но да ги пращам ще излязат златни.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Тези, дето държат кардана ли? Ако са те - ще проверя викенда - като си купих кардана ми дадоха 8 бр. но сега след смяната на матора имам просто няколко кутии с винчета и гайки - ще проверя и ще ти пиша.
            Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение

Петьо, има ги в Евроболт в София. Водят се 3/8. И тук ги има в магазина, но да ги пращам ще излязат златни.

Намерени, Младен "ми го върна" ако трябват още ще пиша.
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

• Какво е това JA018273

Здравейте , ровя по английските сайтове да намеря части за моя Диско 1 200 тди но не мога да разбера какво значи следното обозначение JA018273 или пък JA018272 .Конкретно става дума за филтри .Та въпроса ми е какво е това и кои филтри са за моя двигател.И какво показва горното обозначение.

http://www.mailorder4x4.com/acatalog..._Filters_.html

Vin номера ми е
              SALLJGBF8HA005634

Ford Bronco II 2.9 V6
              Уаз 469Б
              Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
              0899846606

Коментар

• От: Какво е това JA018273

Разликата е само във въздушния филтър.При единия капака на филтърната кутия си е отделен елемент а при другия капака на филтърната кутия си е залепен за самия филтър.Погледни твоя от кой модел е и си поръчай съответния комплект.
                0885719173-Красимир

Коментар

Проблема е , че идиота от когото купих машината я е карал без Филтър и не мога да ги сравня и няма да ви обяснявам какви ядове имам сега с турбина и много други.Преглеждах сайтовете за части и на много от тях има такива обозначения с JA и различни цифри.По каталог за двигателя и другите елементи дават на повечето артикули по две разновидности от части.И се виждам в чудо, тъй като сега навлизам в дебрите на Диско 1.
                  Ford Bronco II 2.9 V6
                  Уаз 469Б
                  0899846606

Коментар

Колеги , изкачам с още въпроси това ли са всички нужни тампони по окачването на Диското или има още.
                    http://www.paddockspares.com/sdlr03p...t-inc-td5.html
                    Ford Bronco II 2.9 V6
                    Уаз 469Б
                    0899846606

Коментар

Първоначално публикуван от ilko_o Преглед на мнение
                      Колеги , изкачам с още въпроси това ли са всички нужни тампони по окачването на Диското или има още.
                      http://www.paddockspares.com/sdlr03p...t-inc-td5.html
                      Не виждам тампоните на стабилизиращите щанги и предните тампони за носачите на предния мост те са 4 броя със вътрешна и външна втулка.Но може и твоя модел да е без стабилизиращи щанги.А относно филтъра твоето диско няма ли филтърна кутия.
                      0885719173-Красимир

Коментар

Това е хубав комплект, включващ всички тампони отдолу + тези за амовете.
                        Ще ти трябва преса да извадиш старите.

п.п. Аз си купих този комплект, но не го сменях аз - ще погледна дали са включени и те.
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Търся да купя преден кардан от Диско 2. Ако някой знае в някоя морга, да казва, че Трявна наближава със страшна скорост.

Коментар

Първоначално публикуван от ilko_o Преглед на мнение
                            Здравейте , ровя по английските сайтове да намеря части за моя Диско 1 200 тди но не мога да разбера какво значи следното обозначение JA018273 или пък JA018272 .Конкретно става дума за филтри .Та въпроса ми е какво е това и кои филтри са за моя двигател.И какво показва горното обозначение.

http://www.mailorder4x4.com/acatalog..._Filters_.html

Vin номера ми е
                            SALLJGBF8HA005634
                            Това значи, че частта е за модела, произведен преди или след съответния номер на рама(последните 8 символа) J(при теб H) е годината на производство, при теб 1991.

Коментар

• И все още не мога да го разбера това , със рамата май имам нужда от повече обяснения.Напълно невеж съм по тази тема.

Има ли разлика в разположението на двигателя при Диското 200тди при ляв и десен волан .Имам в предвид при ГНП , стартер , турбина и други такива.
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-03-12, 07:51.
                              Ford Bronco II 2.9 V6
                              Уаз 469Б
                              0899846606

Коментар

Първоначално публикуван от ilko_o
                                Има ли разлика в разположението на двигателя при Диското 200тди при ляв и десен волан .Имам в предвид при ГНП , стартер , турбина и други такива.
                                Няма разлика.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X