Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Колеги , търся оборудван двигател 200 ТДИ за Диско 1.Приемам оферти и за турбо и кардан отделно
    Ford Bronco II 2.9 V6
    Уаз 469Б
    Hyundai Santa Fe 2.0 CRDI 125
    0899846606

Коментар

Първоначално публикуван от ilko_o Преглед на мнение
      Колеги , търся оборудван двигател 200 ТДИ за Диско 1.Приемам оферти и за турбо и кардан отделно
      Имаш оферта за турбото с гаранция,че е читаво:
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=132723
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от ilko_o Преглед на мнение
        Колега,изчисти си пощата от писма,за да ти изпратя още инфо.
        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Колеги, търся сфера за Диско 300 тди, 95 год , но да е с ABS.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Търся да купя преден кардан от Диско 2. Ако някой знае в някоя морга, да казва, че Трявна наближава със страшна скорост.
            Тарга ето ти един тел.- 0888 53 33 00, Купър се казва човека, мисля че е някакъв арабин, в София му е моргата. Има доста разглобени ЛР, аз съм купувал някои части от него, доволен съм от цените и мисля, че ще ти свърши работа.
            0885 777 899

Коментар

Първоначално публикуван от kiro_vd Преглед на мнение
              Колеги, търся сфера за Диско 300 тди, 95 год , но да е с ABS.
              Кире, виж телефона дето съм дал на Таргата в предния пост, може да ти свърши работа и на тебе.
              0885 777 899

Коментар

Първоначално публикуван от ПАЧО ЦОНКОВ Преглед на мнение
                Кире, виж телефона дето съм дал на Таргата в предния пост, може да ти свърши работа и на тебе.
                Мерси, Пачо, още днес ще звънна !

Коментар

Кардана е намерен.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

• От: Какво е това JA018273

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
                    Не виждам тампоните на стабилизиращите щанги и предните тампони за носачите на предния мост те са 4 броя със вътрешна и външна втулка.Но може и твоя модел да е без стабилизиращи щанги....
                    Тампоните на стабилизиращите щанги не са в комплекта, но за но за носачите са всички. Комплекта включва и тампони за амовете.
                    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

От няколко дни релето на мигачите на мойто диско 300тди не сработва.След няколко натискания на аварийките - проработва но не е ясно за колко време.Досега този проблем съм лекувал по следния начин - отварям релето,напръсквам вътре с ВД-40 и затварям.Сега пак ще опитам да мина по тънката лайсна но за всеки случай да попитам от къде евентуално да потърся
                      Диско 300TDI
                      Scott Purgatory
                      0889 84 6161

Коментар

Първоначално публикуван от boro07 Преглед на мнение
                        ..........Сега пак ще опитам да мина по тънката лайсна но за всеки случай да попитам от къде евентуално да потърся
                        Релето за мигачите е голЕм у.. Имай предвид, че оригиналното е с истински класически електромагнит и е скъпо - около 100лв. Ментето е само с платка - около 40 лв и гори за около 2-3 седмици. Така че избирай. Добро решение е 2-ра употреба, докато джамбазите не се усетят, че цената е солена.
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Колеги някои да има нагнетителя или демпфера които е м-у двете помпи на съеднителя купувам нова или втора ръка че ми е голям проблем едвам се движа

Коментар

За кво ти е? Само ядове с него. Можеш спокойно да си караш. Друг въпрос е, че резбите няма да паснат и си има заигравка.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Аз демпфер няАм. Купих си, ама го подарих/с отвръщение ш'от се оказа, че нямам/. И си карам /около и над 100,000/ без кост.
                              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Добре значи ако го махна и вържа двата маркуча ще имам съединител?или аз нещо не съм разбрал защото сега много леко деиства а помпите не течат и си работят?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X