Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с въздушното окачване на Range Rover Р 38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с въздушното окачване на РР П38А

И на 2-та подемника става проверката, даже на 2-колонния е по-добре, щото възглавниците са изпънати, и въпреки всичко ако колата преди това е била вдигната, в тях остава налягане.
    На 4-колонния пък като са по свити възглавниците има вероятност да не си проличат някои дефекти, но това е мн рядко.
    http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
    Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Асене,колегата говори за проверка дали ще се извадят възглавниците при вдигане с крик,ама без да се вдига колата.Еми аз не знам за такъв..А и мисля че няма.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Aз разбрах, че искат да ги напръскат със мъзга да видат дали ще се пеняват, ама понеже не им рабити 4-колонния ги е шубе да го вдигат на 2-колонен крик, да не вземе пак да се измъкне някоя възглавница, че пипкаво се нагласяват обратно.
        Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Правилно си разбрал измъкнаха предните и ги е страх да не измъкнат и задните, а освен това ме отпратиха по живо по здраво да си ходя със смъкната предница без въобще да им дреме че те направиха белята. Мене това ме е най яд, въобще не иСкат да ми помогнат, а колата ми е пред техния сервис "пльосната"долу и не изка да се вдига. Казват ми така: можем да я вдигнем да проверим дали не са се изместили предните, но може да стане фал и със задните на твоя отговорност.
          Бъдете здрави

Коментар

А за мазгата го напръска един от тях и каза за предните макар и да не са първа младост не изпускат.
            Бъдете здрави

Коментар

Е не са ли ги наместили миналия път?
              Ако се измъкнат- голяма работа- ще ги наместят и толкова и следващия път на 4-колонен крик.

Коментар

Първоначално публикуван от stanimirbg Преглед на мнение
                Правилно си разбрал измъкнаха предните и ги е страх да не измъкнат и задните, а освен това ме отпратиха по живо по здраво да си ходя със смъкната предница без въобще да им дреме че те направиха белята. Мене това ме е най яд, въобще не иСкат да ми помогнат, а колата ми е пред техния сервис "пльосната"долу и не изка да се вдига. Казват ми така: можем да я вдигнем да проверим дали не са се изместили предните, но може да стане фал и със задните на твоя отговорност.
                Сега разбрах.Ама какво толкова трудно има да се намести.Просто трябва един много леко и внимателно да пуска крика,а друг дадържи възглавницата на докато легне във чашката.Кви рискове и опосностти.Но все пак вземи да ги смениш,щото ето ти ситуация:В гората си,показваш големи ходове на компанията и възглавницата се вади.А ако си сам и има големим коловози на връщане?Кво правим?
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Има ли някаква възможност, за поставянето на ограничителни колани, каквито се слагат при офроуд тунинг, за да не се измъкват пружините или амортисьорите?

Коментар

Може да ги сложиш или за постоянно или преди сервизиране на колата.При първия вариант губиш ценнтото на това окачване-големите ходове.А при втория-представи си преди влизане в сервиз лягай долу връзвай коланчета-много неудобно.Не съм привърженик на такива икономии.Тази кола(а всъщност и другите) си иска качествена поддръжка.

Коментар

Така си е подръжка си изка,но си има и слаби места а и аз точно затова отидох т.е. поглеждат-казват:"предните са за смяна прави си сметката" а не"Упс ами те са били за смяна дай 1000 лв или довиждане "не става така .
                      Бъдете здрави

Коментар

Този автомобил не се призвежда от 6 години.Твоя е примерно на 10.Не мисля че смяната на 10 годишен елемент по окачването при това гумен може да се нарече слаба страна.Вечни неща няма.Еми каучук е скапва се,гумите се сменят на много по-малко време.

Коментар

Първоначално публикуван от stanimirbg
                          ...около Б-с...
                          Това Бургас ли означава? Ако да, то тогава, във форума има доста колеги от там, които биха могли да ти помогнат.

И една забележка:

Няма човек, който да не си е патил от "майстори", пък било то и в официален сервиз.
                          Разбирам гнева ти, но моля да не използваш груб език в този форум.

Коментар

Ще съм благодарен на колегите от Бургас,ако могат да ми помогнат.

п.п.Извинявам се за грубия език ама...........
                            Бъдете здрави

Коментар

Хубавото на тази система е ,че или работи или не работи,а като не работи и с нерви и без нерви в края на крищата си я оправяш.
                              FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
                              BJ42 04 1982
                              FJ62 11 1983 skipe blago4x4
                              LZ 2 BHB

Коментар

Все пак всичко се оправи -две възглавници от ПАДДОК сменени от МП и пак съм на крака (на въздух). Благодаря на всички отзовали се от форума. Леки и безаварийни километри.
                                Бъдете здрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X