И понеже карам вече няколко резервоара с изключен MDS - разликата в харча е около 2/100 нагоре, при моето смесено каране. С уговорката че не карам икономично и градското много често ми е кратък пробег след студен старт. Магистрално разликата е по-малка (в толкова високи режими MDS почти не се пуска), междуградско но не-магистрално, вероятно повече.
Като сменя и втората партида повдигачи вероятно ще го пусна.
ПП: Това е в съгласие и с повечето писания из форуми - между 2 и 3 литра при смесено каране. Тоест 10% икономия си е съвсем постижимо нещо, отново без изобщо да карам целенасочено така че MDS-а да се включва. Нямам (2009-та година нямат) и ECO индикатор на таблото за да имам критерий как да карам, дори да исках да е целенасочено.
Бих си закупил километраж от 2010-та, ама намирането му се оказа проблематично.
Като сменя и втората партида повдигачи вероятно ще го пусна.
ПП: Това е в съгласие и с повечето писания из форуми - между 2 и 3 литра при смесено каране. Тоест 10% икономия си е съвсем постижимо нещо, отново без изобщо да карам целенасочено така че MDS-а да се включва. Нямам (2009-та година нямат) и ECO индикатор на таблото за да имам критерий как да карам, дори да исках да е целенасочено.
Бих си закупил километраж от 2010-та, ама намирането му се оказа проблематично.
Коментар