Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по джипа днес?

Благодаря, колега, но това не засяга моя модел от 2016г. Единственото интересно там е,че както писах и аз, след подмяна на парт номерата на сензорите и филмът свършва...А този сайт да не си мислиш,че е директно от ДЖИП???Аз именно с тоя сайт брах големите ядове, защото даваше голяма уж "достоверност" относно вградения елемент в блока на двигателите на "всички експортни модели с Дизел", и след като му писах,че това не е вярно и му пратих снимка на блока ми направена от дилъра, тоя се покри. Ако искаш и емайла му мога да ти дам, да го конфронтираш и ти, но те уверявам че е кауза пердута. Така, яе пълно доверие на тези сайтове аз вече нямам.
    JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
    Тел: +359 887 847261

Коментар

Минах ГТП със Сахарата, единствената забележка бе предния номер, жена ми на заден с пълна газ с Черока леко ми го смачка и тия ми предписват да го сменя, но не е критична забележка, демек може да чака
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

След като ми промиха радиаторчето на парното, изведнъж усетих топлина. Не знам в Италия с какво са карали вместо антифриз, ама първо изтече пяна, после доста кал...
        JEEP Liberty 2.8CRD Limited 2005

Коментар

Първоначално публикуван от ARTU73 Преглед на мнение
          След като ми промиха радиаторчето на парното, изведнъж усетих топлина. Не знам в Италия с какво са карали вместо антифриз, ама първо изтече пяна, после доста кал...
          Е, ако не е изтекла мощна ръжда, радвай се. Все пак италианците антифризът най-малко ги интересува и едва ли си правят труда да го проверяват и сменят.
          (другото за това, че не сменяли масла са БГ-граЦки легенди)
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от ARTU73 Преглед на мнение
            Машинно ли беше промиването?
            Че така, като гледам, май и мен ме чака този "филм"...
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
            2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
              Машинно ли беше промиването?
              Не знаех, че има такова?

Коментар

Не знам какво, в сервиза едва ли имат някаква специализирана машина, ама ми каза, че доста кал и мръсотия излязло. Според мен италианеца изобщо не е слагал антифриз или не го е сменял.
                JEEP Liberty 2.8CRD Limited 2005

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                  Не знаех, че има такова?
                  Да,има такива машини.
                  .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                  Киа спортаж2000тди 98г
                  Ауди А3 1.9ТДИ
                  Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                    Не знаех, че има такова?
                    Дано не се приеме като нарушение:
                    ddautoservice.bg - тези "юнаци" например.
                    Срещал съм и други алтернативи, но... за сега само в нета :-)
                    Нещо още не съм сигурен в този метод. Подлагането на високо налягане стар агрегат... хм...
                    Да не извадим очи, вместо да изпишем вежди :-) :-) :-) Това е основното ми опасение.
                    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
                    2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Имаше такава тема,но не я намирам къде е?
                      Бяхме го разнищили,въпроса с чистенето на радиатора за парното.
                      Киа спортаж2000тди 98г
                      Ауди А3 1.9ТДИ
                      Каравана Аdria 390Q

Коментар

Моят радиатор го изчисти дедо Владко лятото, ръчно, с някаква Бардалска добавка за чистене на радиатори. Ей така, профилактично, че аз след купуване на кола, освен масла сменям и спирачни течности и антифризи, щото явно малко хора се "втелясват" за тези подробности и те го правят това. В интерес на истината течността, която излезна, беше безцветна (помислих си, че е вода), но въпреки това не замръзва във фризера...
                        Grand Cherokee WJ 4.7

Коментар

Как ръчно,че нещо не разбрах?
                          Ако може повече подробности,или Дедо Владо да каже.
                          Киа спортаж2000тди 98г
                          Ауди А3 1.9ТДИ
                          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнение
                            Как ръчно,че нещо не разбрах?
                            Ако може повече подробности,или Дедо Владо да каже.
                            Доколкото съм наблюдавал процеса - сваля се радиаторът, изкарва се на поляна / на открито, пуска се водоструйка в единия му отвор, от другия почва да тече гняс. Обръща се радиаторът и пак така, поставя се хоризонтално и пак така. Също с водоструйката се измиват всички ламели (оттам изтича... мамата си трака), при необподимост (ако водата не ще да прониква) се бърка с тънка дървена пръчица между ламелите, търка се с четка и така нататък. Операцията приключва, когато престане да изтича вода с някакъв цвят, радиаторът се монтира, нов антифриз и обезвъздушаване.

Коментар

Извинявай те ако не е на място!!!Но имам гаден проблем.Не ми отчита нивото на гориво правилно и останах без гориво.Сега карам на страх някой ако може да ме напути към майстор който може да се справи

Коментар

Първоначално публикуван от rvpp Преглед на мнение
                                Извинявай те ако не е на място!!!Но имам гаден проблем.Не ми отчита нивото на гориво правилно и останах без гориво.Сега карам на страх някой ако може да ме напути към майстор който може да се справи
                                Все пак не е зле да напишеш кой модел е Jeep-а, ако изобщо е тази марка, де.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X