От: Какво направих по джипа днес?
Здравейте, момчета следя форум от доста време, но не съм писал до сега. Бих искал да ви попитам някой дали случайно знае някой сервиз или механик към когото мога да се обърна без някакви притеснения, че ще обърка нещо друго покрай ремонтирането или нещо от сорта. Става въпрос за гр. Ямбол и гр. Сливен.
					Здравейте, момчета следя форум от доста време, но не съм писал до сега. Бих искал да ви попитам някой дали случайно знае някой сервиз или механик към когото мога да се обърна без някакви притеснения, че ще обърка нещо друго покрай ремонтирането или нещо от сорта. Става въпрос за гр. Ямбол и гр. Сливен.

. Лично според мен, най-голямото напичане идва от предното стъкло. Всичко друго е бел кахър. Преди време карах една Е-30-ка с леко кафеникаво предно стъкло (било некво атермално/атермично или нещо такова). Почти не се усещаше слънчевото греене през него. Сега в джипката е тих ужасТ
. Лично според мен, най-голямото напичане идва от предното стъкло. Всичко друго е бел кахър. Преди време карах една Е-30-ка с леко кафеникаво предно стъкло (било некво атермално/атермично или нещо такова). Почти не се усещаше слънчевото греене през него. Сега в джипката е тих ужасТ .
.

Не са ли от години всички авто-стъкла "атермични" ? Поне така пише(ше) в ъгъла на предните стъкла на последните ми 6 коли?
 Не са ли от години всички авто-стъкла "атермични" ? Поне така пише(ше) в ъгъла на предните стъкла на последните ми 6 коли?

.
.

Коментар