Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Grand Cherokee 2.7 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Въпрос за Grand Cherokee 2.7 CRD

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
    На колата са вече близо година. Не е да не са виждали автомивки, пясък, сняг, калчица. Ще ги снимам заедно с резервната от жапката, че и на мен ми стана интересно....
    A точно оригиналните ми ги смачкаха(с ключ и тръба) в един сервиз хвален и тук. 'Щото на сервизите все тоя преди тях им виновен за нещо, че я много стягал, я малко, я не сложили еди какво си, я сложили много.....

Всъшност сега се сетих. Говорих по телефона с ЕТЕ от Долна Оряховица и те ми дадоха директно телефона на техен дистрибутор в София, Красна Поляна.
    Да се коригирам, че си намерих мейла от миналата година - „гайка №085 - 4лв за брой“. Това е директно от ЕТЕ. Няма разлика в цената - все е толкова, независимо дали купуваш една бройка или комплект от 20 бр.

Струва ми се, че на оригиналните с капачките им влияе зле блъскането с гайковерта.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Струва ми се, че на оригиналните с капачките им влияе зле блъскането с гайковерта.
      Именно това е. Като ги начукат и после следващия който ги развива и ги отлепя и остават в ключа.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А каква е идеята да е с гайки/шпилки, а не с болтове?
        И при всички джипове ли е така?
        РенеГАД
        VW Golf V Variant 1.9 TDI
        Honda HR-V 1.6i 4WD
        "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Ами представи си една не много голяма 33" кална гума доста натежала от залепналата на нея кал която трябва да сложиш на място на полето и трескаво се чудиш докато я държиш с двете ръце как с уста да напъхаш болта. Джипа е много повече камион отколкото лека кола. Камиони с болтове няма. Ако има някой "джип" с болтове - значи не е джип.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Москвича също е с гайки - значи е...
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Е па той си е...
              WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Ами представи си една не много голяма 33" кална гума доста натежала от залепналата на нея кал която трябва да сложиш на място на полето и трескаво се чудиш докато я държиш с двете ръце как с уста да напъхаш болта. Джипа е много повече камион отколкото лека кола. Камиони с болтове няма. Ако има някой "джип" с болтове - значи не е джип.
                Леко не съм съгласен с това обяснение!! 33-ки кални слагаме ние а не производителя. Джип Чероки нали е джип пък фабрично излиза на 29-ки и носи едни 1500-1600 кила а разни бусове Спринтер , Боксер и подобни си излизат от завода на 225х70х16 и са на болтове пък носят едни 3500кг.
                По едни други причини се слагат шпилки и на джипове и на камиони!

Коментар

Аа ти не си съгласен, ама всички производители на афтърмаркет са съгласни, и те душа носят, и те трябва да ядат

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                    По едни други причини се слагат шпилки и на джипове и на камиони!
                    Какви ?
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1450954360509.jpg
Прегледи:1
Размер:94.4 КБ
ID:5695805
                      Някой може ли да каже дали това масло става за джипа от подписа? Никъде не виждам да пише ATF+4, а на другото, което бях купил за доливане също не пишеше(продавачът го провери от някаква програма).

Май не става, понеже видях, че е минерално ... поста да се изтрие по преценка на модератора.
                      Последно редактирано от mokanina; 24-12-15, 12:16. Причина: Допълнение
                      РенеГАД
                      Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

Това е старото масло за 5 степенната АСК на Мерцедрс , става за макс 30000 км.
                        Еди Рангелов : 0885 088 444
                        Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
                          Това е старото масло за 5 степенната АСК на Мерцедрс , става за макс 30000 км.
                          236.6 за 5 степенна !!! Това по скоро е за старата 4 степенна!

Коментар

Въпрос - понякога усещам нещо като поднасяне на задницата в завои, хем не карам кой знае колко агресивно, а гумите са ми нови(задните амортисьори също). Това нормално ли е? Никога не съм карал кола със задно предаване и се чудя дали не е нещо по окачването.
                            РенеГАД
                            Honda HR-V 1.6i 4WD

Коментар

Провери си тампоните на А-рамото. С щангата натисни хубаво и виж на какво дередже са.

Коментар

Здравейте,
                                Честита и Успешна Нова Година!
                                Днес сутринта при -12,пак ми светна чека след като запалих,при чисто нов акумулатор/предишния проблем/.
                                Няколко дни при -10,нямаше проблем.
                                Този път отчете само грешка 0700.
                                При загряване в движение чека изгасна.Джипа върви нормално,предполагам до следващия път.
                                Някакви идеи.
                                Grand Cherokee WJ
                                Dodge Caliber
                                E 430 4-matic-T(S210)
                                GLK

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X