Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с WJ 4,7
Свий
X
-
От: Проблем с WJ 4,7
И в двата случая има връщащо се в резервоара гориво нали така?Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеВътре в резервоара.Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive
Коментар
-
Не, при вторите излиза само една тръба, с налягане до към 3 атм. другото се случва вътре.Първоначално публикуван от АлКБ Преглед на мнениеИ в двата случая има връщащо се в резервоара гориво нали така?0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Навремето имаше оловен бензин и идеята на оловото в бензина беше да смазва контактната повърхност на клапана с леглото. Сега бензина е безоловен (оловния е забранен в цял свят),сега се слагат разни други химий, та идеята е че бензиновата смес е мокра,а сместа на газ суха ,за да овлажни контактната повърхност на клапана с леглото, за да се спести тази система, която е за мазане на клапаните.Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеАко може от това място малко по-подробно, че нещо ми се губи? Какво точно им прави бензина на клапаните?
Коментар
-
Oловните съединения са се слагали за повишаване на октановото число.
На някой японските еднодневки им се вкопават клапаните като карат на газ. Там слагат омаслители, но ефекта е съмнителен. Този проблем не съществува при сериозните производители.Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
В общи линии ... ще се въздържа от коментар. Една препоръка, чети повечко и не вЕрвай на всяка дивотия, която чуеш.Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнениеНавремето имаше оловен бензин и идеята на оловото в бензина беше да смазва контактната повърхност на клапана с леглото. Сега бензина е безоловен (оловния е забранен в цял свят),сега се слагат разни други химий, та идеята е че бензиновата смес е мокра,а сместа на газ суха ,за да овлажни контактната повърхност на клапана с леглото, за да се спести тази система, която е за мазане на клапаните.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Реших проблема, ама падна разглобяване. Оказа се прекъснат кабел на предна дясна врата, между купето и вратата. Всичко се оправи без високоговорителя!Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеМоже да ви е дошло горница от моите питанки, но какво да се прави. Вчера спирам до един сервиз и си говоря около час със собственика, без колата да е заключена. Паля тръгвам и на следващото спиране констатирам, че колата не иска да се заключи с дистанционото. Не работи и частично командването на шофьорската врата. От бутона за заключване се заключва само шофьорската врата. Командват се само левите прозорци и лявото огледало. При работещ автомобил, светят всички плафони в купето. Не свети плафона на дясната врата и не работи високоговорителя в нея.Как да заключа багажника ръчно?Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Колеги, голям проблем, помагайте! Издъних се, като първия новобранец... Джипът ми WG е само с един ключ, съответно и дистанционно, току що реших да "напарфюмирам" малко таблото, отключих и сложих ключа до пепелника. Чистих каквото чистих, но явно съм задействал централното на пътническата врата, затворих я...и дотам. Заключен съм тотално... Какво да правя?Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
Toyota RAV4 XA10 3S-FE
Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден
Коментар
-
Първоначално публикуван от BaiHoi Преглед на мнениеКолеги, голям проблем, помагайте! Издъних се, като първия новобранец... Джипът ми WG е само с един ключ, съответно и дистанционно, току що реших да "напарфюмирам" малко таблото, отключих и сложих ключа до пепелника. Чистих каквото чистих, но явно съм задействал централното на пътническата врата, затворих я...и дотам. Заключен съм тотално... Какво да правя?
Предполагам е възможно и при WJ/GWG 2.7 CRD
Коментар
-
Може би, стига да успееш да бръкнеш с нещо през прозореца или през процеп на вратата - ключарите използват нещо като апарат за мерене на кръвно налягане - вкарват в процеп на вратата едно платнено нещо и надуват, за да се отмести вратата и да образува по-широк процеп, през който да бръкнат. Имат и помпи за през ключалката (ако се заключва с бутони отгоре на вратата), както и шперцове всякакви.Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнениеПредполагам е възможно и при WJ/GВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Благодаря ви за мненията! Ето какво стана... Още снощи, прерових нета за братя по съдба, намират се доста?!
Днес на обяд, въоръжен с две дървени клинчета и гумен чук, след петнадесетина минути "мъки", успях да отворя джЕпа. Подпъхнах клин под горния десен край на вратата и с леко почукване, се отвори процеп до уплътнението. Бях си измайсторил предварително двойно оплетена тел, като оставих в двата края куки в другия край стана ухо. Пробвах първо с ухото - нъцки, работата стана с кукичките - повдигнах бутона на централното.
Видими поражения няма, ако не броим леко зацепеното уплътнение на едно място, и то защото снощи се опитах да пъхна тел без да ползвам клин. И те такива филми...Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
Toyota RAV4 XA10 3S-FE
Коментар
-
Стана традиция да пиша в тази тема...
Имам следния проблем с WG-я:
Много често, а в началото след покупката не ми беше правило впечатление, установявам че при опит за пълен десен завой воланът ми навива на 2/3 от нормалното. При ляв завой, всичко е ОК. Близо пред гаража ми има стена и сутрин трябва да правя две маневри, че да изляза. Понякога, като върна леко назад - после завива напълно, но доста често и това не помага. Друг път - го няма проблема... Четейки из форума за подобни случаи, предполагам че не е от блокаж, защото няма повличане на колелото - просто воланът свършва?! Гумите са чисто нови и еднакви. От какво може да е проблемацията, да хвърлите малко боб, моля?
П.П. Чува се леко прещракване, като стигне до отката в дясно, та си мисля - нещо секторната кутия, м?
Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
Toyota RAV4 XA10 3S-FE
Коментар
-
Там търси проблема!Първоначално публикуван от BaiHoi Преглед на мнениенещо секторната кутия, м?
Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар