Здравейте, проблема с WJ-то е че като запали сутрин и прекъсва докато загрее след това се оправя и цял ден е добре. Проблема се появи след като се застуди времето. Сменихме свещите проблема остана появи се и една грешка на компютъра p0175 - богата горивна смес. След като загрее джипа работи перфектно на газ и на бензин. Моля кажете от какво може да е. Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с WJ 4,7
Свий
X
-
От: Проблем с WJ 4,7
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеКофти бензин? Или повреден О2 сензор който отчита какво излиза през ауспуха, и нарежда обогатяване на горивната смес без действително да има нужда от такова. Другото е да огледаш вакуумните маркучета.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
При мен като свърши Италианските газ и бензин, заредих и на другия ден ми светна чека/онова оранжевото дето мяза на двигател/ и ми показа грешка р0161Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеПри мен като свърши Италианските газ и бензин, заредих и на другия ден ми светна чека/онова оранжевото дето мяза на двигател/ и ми показа грешка р0161
Има рецепти тука във форума как се гаси "check engine" лампата при грешка за ламбда-сонда. Първо трябва да се премери сондата дали пък не е дала наистина фира и ако не е - тука в раздела са темите: като се почне от "ламбда-емулатор" на газовата уредба, през н`ам си к`ви си намеси в компютъра и т.н., прибавяне на някакви резистори и прочие магиЙ.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Ето някой идеи, започни с кондензатор и съпротивление, разбира се ако сондите са наред, както каза колегата, иначе няма да стане по този начин, тук се ползва правилно работеща сонда, или поне горе долу работеща, стига да не е напълно мъртва. http://www.volvo850.ru/sdelay/L2obman.htmTOYOTA RAV 4 HYBRID 2016 г. бензин 2500, 155 k.c. + Hybrid 200 k.c., LPG OMVL 64 Litra
Коментар
-
Вчера ми свърши газта и при запалване на бензин, спря да свети, след като заредих по-късно газ, при запалване пак светна.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеспря да свети, .Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнениесветваше чека на газ,0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеВчера ми свърши газта и при запалване на бензин, спря да свети, след като заредих по-късно газ, при запалване пак светна.. Умрях от любопитство
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеВчера ми свърши газта и при запалване на бензин, спря да свети, след като заредих по-късно газ, при запалване пак светна.
Когато е добре регулиран ГИ при нулиран БК реалният разход на газ е този според БК х 1.15 до 1.25.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнениеНе правилно регулиран ГИ. Възможните грешки са 2: много богата смес и последващ висок разход на газ и много бедна смес-не е добре за темп. режим на клапаните и т.к. АСК превключва по друг начин заради повече натиснатия педал на газта пак следва по- висок разход.
Когато е добре регулиран ГИ при нулиран БК реалният разход на газ е този според БК х 1.15 до 1.25.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение26л. газ/градско за 100км.приемам че сте още в медения месец
и на моменти му скъсваш трът...
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНормално младоженско,приемам че сте още в медения месец
btw, в началото и аз имах ядове с "check engine" в режим на газ.
Два три месеца чудене и терзания (ей, тая лампа "джеки чан" ми беше станала най-омразната на света),
да пиша ли във форума, да не пиша ли...
Накрая си отидох си при оторизирания сервиз на газовата, след три часа бях готови забравих за "джеки чан".
И те така. До днес.Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеНормално младоженско,приемам че сте още в медения месец
Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар