Обява

Свий
Няма добавени обяви.

газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
    ... ДО тук по АГУто 1000лв криво ляво са набити за 1г, това без време нерви и завишен разход. ...
    За толкова пари можеше да сложиш един газов инжекцион и да си спестиш нервите и завишения разход.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз мисля да ходя при тия:"www.bgdiagnostica.com".След много ровене в интернет тези ми се струват коректни.Говорих и с шефа им.Кат зема колата и ако си стиснем ръцете с тях ще дам отзив тук.Междувременно ако някой има отзиви от тях може да ги сподели.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
      0888854582
      Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
      Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

30лв 50км леко каране на гЪЗ, май се предавам и ще се сменява колата или ще махна АГУто и ще сложа ламбда сонда да си го карам на бензин. ДО тук по АГУто 1000лв криво ляво са набити за 1г, това без време нерви и завишен разход. АГУ повече НЕ!.
        Този разход в гората ли е?
        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
        АСК Ален Мак

Коментар

Аз съм за газовия инжекцион.
          Монтираха ми ГИ на Чероки 4,0 преди два месеца и съм много доволен, никаква разлика във вървенето, нито в горенето.
          Разхода на дълго 15/100 грацко 20/100 при максимално натоварване в гората няма начин да стигна разход от 30/100.
          За ГИ и монтажа съм дал 1390лв

Нека да направим и една равносметка.
          За 2500км които съм минал при среден разход на гориво 18/100
          съм изгорил 450л газ по 1,40лв е равно на 630лв
          и както всички знаете при ГИ докато загрее двигател
          се погорва и бензин които е 150лв в моя случеи
          та ги докарахме на 780лв

Досега без никакви ядове, даже на 1000км трябваше да отида за някаква донастроика, но поради ред причини я пропуснах и в наи скоро време трябва да намрия време за нея. Няма да правя реклама на сервиза и марката, които се интересува мога да му дам кординатите и повече информация.
          тел. 0878 97 36 19
          Последно редактирано от emil84; 04-02-13, 19:31.
          Jeep Cherokee XJ 4,0
          0878 97 36 19

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            АГУ е недоразумение ставащо само, ако нямаш инжектори, но тогава не е съвсем далавера газта.
            Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            За толкова пари можеше да сложиш един газов инжекцион и да си спестиш нервите и завишения разход.
            Абсолютно съм съгласен. В тривиалния случай, при една катастрофа/може и финансова/ виновният е задкормилното устройство. Колкото и настройки да правиш, а гледам това е така, дори и розова панделка да вържеш на ГУ, няма да стане ГИ. Не се обиждай, но има много по смислени начини да си похарчиш парите. По нагоре няколко колеги те посъветваха в тази посока. А иначе газта е много хубава екстра и неслучайно толкоз хора си сложиха, в тази връзка и закупиха жадни американски автомобили.
            в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
            Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Газова уредба е общото название на всички хранителни системи с газ. Тя може да бъде смесителна или инжекторна. Когато е направена добре, колата въри царски, независимо с кой вид. Много често - по-добре от на бензин. Ама това когато е направена добре.

Предимството на инжекторните е, че "майсторчетата" по-малко трябва да ги мислят, а софтуерът им казва кое какво, а понякога даже и какво са оплескали при монтажа.

Коментар

Да така е, употребявайки термина ГУ имам пред вид обикновена смесителна, а ГИ-газов инжекцион. И точно в комп+софта е проблема на майсторите и настройките.При компа много лесно се следят настройките и коригират, понякога дори самия комп не пезволява лоши такива. При обикновените нещата опират и до късмет и желание от страна на настройчика..... Аз имам добри впечатления от газаджиите с/у американското. Но сега всички са претоварени с работа и май претупват нещата.
                в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Да бях монтирал ГИ не е гаранция че ще има ефект, да не казвам никакъв. Не съм ги дал накуп, ако нямаше АГУ като я купих нямаше и да сложа, ама имаше и така по-малко та 1 кола замина по експерименти без ефект. Не колега не в гората, леко каране по околовръсното и 1 път от Люлин до Лозенец в неделя без движение Много пара съм набил в самия джип и най вероятно Жорката ми носи ламбдата и се изхвърля АГУто и не бензин в гората и тва е, даже може и до година да го спра от движение да си остане само за гората.

Коментар

Според мен и при ГУ и при ГИ късметът е основният фактор (поне у нас). Шансовете могат да се подобрят малко ако:
                    1. Стоиш на главата на майстора
                    2. Монтираш си сам (ако можеш)
                    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Ако някой може да ми гарантира разход 20 градско с ГИ веднага го монтирам, но гаранция, правия я карам 3 бутилки и ако е 20 и надолу му я плащам ако ще и 2000лв да е.

Коментар

Ако някой може да ми гарантира разход 20 градско с ГИ веднага го монтирам, но гаранция, правия я карам 3 бутилки и ако е 20 и надолу му я плащам ако ще и 2000лв да е.
                        Няма как да стане, нормално този двг. си иска 25/100 бензин в Сф., че може и горница, ако е тежичък крака или разхода е на час затапен.
                        За газта с оглед по-ниската калоричност +20%.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Демек 30 градско минимум , ще остава само за офроуд черока то се е видяло

Коментар

Стига бе - вчера минах 50 км със среден разход 13.1 - смесено каране.

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                              Стига бе - вчера минах 50 км със среден разход 13.1 - смесено каране.
                              смесено градско/извънградско на 4.7 ли имаш предвид?
                              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
                                смесено градско/извънградско на 4.7 ли имаш предвид?
                                Да на 4.7, на бензин. Рядко вдигах над 1500 оборота и не съм се юркал по светофарите. Накрая компютърът показваше 13.1.

Не знам дали е от значение, но след ремонт-а (смяна на всички гарнитури, престъргване на глави, нови свещи) все някакви радващо ниски стойности излизат.

0885372997 - Дани

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X