Обява

Свий
Няма добавени обяви.

газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Здравейте доста порових но не намирам такава тема ако съм я пропуснал се извинявам предварително за спама
    интересува ме съвет за газова уредба за Jeep Grand Cherokee 4700 бензин каква марка и каде в района на Пловдив може да се монтира качествено
    Благодаря на отзовалите се
    PORSCHE CAYENNE 4.5 S 2005 год.
    0898742885 - Карлово

От: газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Коя година?
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

Коментар

За марка бих ти препорачал ROMANO и никоя друга, с този газов инжекцион никога не може да ти светне лампата за бедна или богата горивна смес. Вързва се към диагностичната букса на автомобила ,и газовия компютър взима информация от компютъра на колата който му казва колко гориво му е нужно за да се получи правилната горивна смес. Един вит не си играеш да го настроиваш тои сам си знае колко гориво му е нужно, дори и да се опиташ ръчно да го настроиш да ти гори по малко тои ще си истрие тези настроики защото ще ги очете като не правилни и ще си ъпдеитни правилни.

Коментар

Да не се вързва на 6,7 и 14 пин на OBD буксата.
        АСК Ален Мак

Коментар

2000 година е Джипа
          0898742885 - Карлово

Коментар

а има ли ограничение на бутилката колко литра може да е
            0898742885 - Карлово

Коментар

Първоначално публикуван от ExecutoR Преглед на мнение
              2000 година е Джипа
              Тел.0887784971 в Пловдив.В работно време ще ти обеснят всичко.
              АСК Ален Мак

Коментар

Слагането на АГУ е като да си биеш ташаците с 2 тухли, по някога като не се улучиш или като работи без ядове е голям кеф

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                  Слагането на АГУ е като да си биеш ташаците с 2 тухли, по някога като не се улучиш или като работи без ядове е голям кеф
                  При хората е малко по-различна ситуация от твоята...... Все пак говорят за инжекцион с компютерно управление....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    При хората е малко по-различна ситуация от твоята...... Все пак говорят за инжекцион с компютерно управление....
                    Големи тухли, значи. За съжаление, човекът е прав. Независимо от избраната технология, рядко се вижда добре направена и добре работеща газова уредба. Не, че това е повод да се кара на бензин.

Коментар

Значи така..... Аз знам каква е ситуацията при Ради. Аз съм имал и карал съм две коли, коите са били със същия мотор като неговия джип и с концептуално същите газови уредби . Без проблеми които той бори в момента.... Също така имал съм осмак с газов инжекцион - също безпроблемен....

А въпроса с кадърните майстори, разбира се е много актуален. Затова аз плащам за РЕЗУЛТАТ и не се свеня да си искам обратно парите, ако резултата не ме задоволява....
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

След закупуването на чисто нов изпарител 160+17лв за глупости и монтиране сам-без пари, пак нещата не са добре, утре ще боря плочката. Сметката е следната: 100лв за нов клапан тръбички и т.н. Димата доколкото си спомням за без пари или нещо дребно беше. + 40лв на газаджия= 0 ефект; + 20+15лв на газаджия =0 ефект; 100лв = 0 ефект даже почна 50/100 да харчи; Да прибавим и ходене до еди къде си и горене на газ и загуба на време + горивото за тестовете + огромен разход след всеки некъдърен майстор+ ядове умиране баш като тръгнеш да излизаш от калта и т.н + половината багажник пълен + че думна и пръсна филтъра. Аз продължавам да твърдя че в БГ няма нито 1 газаджия дето да знае как да сложи и настрои АГУ на нещо различно от гофул 3ка 1,8 моно Крайслера си е на бензин, върви си мърка си 12-15/100 градско никви ядове нищо, никви обикаляния при еди кой си дето е много добър, никакви нерви и т.н...

Коментар

Аз сложих на 5.2 мотора обикновена газ и за момента, да чукам на дърво, нямам нито една забележка. Изпарителят е BRC 140kw. Върви много добре, ни помен от гърмежи, прекъсвания, гаснене и т.н. Има си същата динамика в ниските обороти, а като скорост 170км/ч не бяха проблем. За сега разход, засечен чрез делене на литри/изминати километри - 19извънградско (при 95км/ч на темпомат), 30градско. Това при първите 500км, след това отидох да я регулират както ми бяха заръчали (нарочно са я сложили 'на мах' в началото за да се разработи), и сега ще засичам след 'икономичната' настройка. Мойта идеална цел гони разход 15/25. Ако стане - стане, ако не и така ще карам. Всичко останало е 6.

Коментар

Баш такъв БРЦ никой не можа да настрои, мота ми се из гаража Друго много дето ми харесва е: Ходи покарай 1 бутилка и ако има проблем ела пак :@ пи..ти майчина бе скапаняк, 1 бутилка ми е 100лв като я изгоря с разход 50/100 ква ни е икономията и после пак да дойда до еди къде си , да чакам 2 часа и т.н. То принципно газаджиите работят на късмет, принципа им на настройка е 6/49 2ро теглене. ако стане стане, ако не пак докато се налучка. не знам да има газаджия да настройва при натоварен двигател. дай газ 3000об аа супер я настроих, е кво си настройл бе тъпак, на 3000об съм подал 2% педала, на 3000об в движение съм на 80% Каквото ти направи газаджия и алармаджия , цяло село да се събере не може да ти причини Определено ако бях купил черока без АГУ и с ламбда сонда и други нещица унищожени от газаджиите, да си го карах на бензин щях да съм поне 500лв спестил без ядовете и времето да броя.

Коментар

Като теглиш чертата накрая ще излезе че си изплатил ГИ от най скъпите

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X