Обява

Свий
Няма добавени обяви.

газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: газова уредба за Jeep Grand Cherokee

Преди да си купя Гранд 4.0 6i, четох доста мнения тук във форума, да не кажа, че ги изчетох почти всички. Имал съм преди дизелови и бензинови коли и го споделям от опит, защо пак си взех бензинов! Едно мнение тук във форума се наслагва на доста места и има много логика в него а именно - ако ще е дизел, не повече от 200 000 км и то експлоатиран извън България. А като ще купуваш WJ дето вече са на годинки за женене, надали ще намериш такъв. Един определен автомобил ми спря погледа в обявите, видях го и го купих. Та и аз имах същите терзания като теб, но превес в този форум определено се дава на бензиновите жипки. Не смятам да експериментирам с ГИ, никога не съм ги харесвал. Виждам си разхода на бензин всеки ден, като реша един ден, че не ми е по джоба ще продам колата но няма да я префасонирам с газови уредби!!!
    Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
    O8867З7I78

Коментар

Първоначално публикуван от Savador Преглед на мнение
      Не смятам да експериментирам с ГИ, никога не съм ги харесвал. Виждам си разхода на бензин всеки ден, като реша един ден, че не ми е по джоба ще продам колата но няма да я префасонирам с газови уредби!!!
      Тук не се съгласявам с колегата. Според мен проблема с газовите уредби е ясен, не е проблем на ГУ, а е проблемен монтажът и поддръжката/в БГ/ от 10 мнения за-8, против-2. Как така 30, а може и повече коли, да карат на газ и да са доволни, и да правим извод от няколко случая на проблемни ГУ. Ами я идете на някоя газопоставячница и поискайте да си монтирате уредбата, например за утре. Такъв смях ще падне. В Бургас е със записване за 30-70дни напред..........
      Извода който съм направил за себе си е "кеф на добра цена е по голям, от кеф на всяка цена"
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от ittpro Преглед на мнение
        И аз смятах така и за големите и за малките двигатели (виждал съм доста АГУ-та, монтирани "с крак"), до сега сам съм си монтирал АГУ на всички автомобили, които съм имал. Купих Гранд WJ 4.7L и този път реших да сменя тактиката и да ходя на майстор. След 3 дена търсене в интернет на принципа "най-малко лоши отзиви", намерих сервиза в Горна Баня. Газовата ми е монтирана преди два месеца, минах около 4000 км., не успях да им намеря нито един пропуск, дори не съм се връщал за донастройки, монтажът е меко казано перфектен, ако не се загледаш, не можеш да познаеш, че има газова, като заводско изпълнение, цената - доста по-надолу от обявената ми от производителя, харчи ми 15/100 при 90км/ч, 17/100 при 130км/ч, 21/100 само в София-град. Не светят "CHECK"-ове, върви почти като на бензин. Препоръчвам този сервиз на всички маниаци, за които "колата е по-важна от жената"! И благодаря на момчетата от сервиза, дано да се задържат дълго и да ни радват.
        Колега, би ли пратил някакви координати на ЛС
        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от marinco Преглед на мнение
          Тук не се съгласявам с колегата. Според мен проблема с газовите уредби е ясен, не е проблем на ГУ, а е проблемен монтажът и поддръжката/в БГ/ от 10 мнения за-8, против-2. Как така 30, а може и повече коли, да карат на газ и да са доволни, и да правим извод от няколко случая на проблемни ГУ. Ами я идете на някоя газопоставячница и поискайте да си монтирате уредбата, например за утре. Такъв смях ще падне. В Бургас е със записване за 30-70дни напред..........
          Извода който съм направил за себе си е "кеф на добра цена е по голям, от кеф на всяка цена"
          При Илийката записването за поставяне на газов инжекцион е месец два предварително. Работи перфектно .

Коментар

До danvan_: Колега, мисля, че ти изпратих ЛС, но не съм сигурен дали изобщо имам право да изпращам (не ми се появява в "изпратени", ако не си го получил, пиши ми на ittpro@abv.bg, ще ти отговоря. Успех!

Коментар

Привет!
              Моят WJ 4.7 си дойде с ГИ Zavoli, монтиран в Италия. Направих му профилактика - смяна на филтрите. Смених му и свещите с иридиеви (Жоро ЦСКА ги достави) и от към вървене и разход съм много доволен. Градско(София)/извънградско(смесено магистрала 120-140км/ч, път 90-100км/ч) съответно 20.5/15 литра газ. Та има си значение качеството на монтажа на ГИ или обикновена АГУ. Инак Димата и Дядо Владо силно препоръчват правилното според тях място за монтаж на газови уредби.
              Jeep WJ 4.7
              Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

4,0 ка гранд НЕ, 3,1 Градн НЕ. 2,7 или 4,7 колкото и да съм фен на дизела 4,7 Още не съм изгорил 30те лева да дам информация

Коментар

Браво! Имаш голямо черпене на Елиан. Какво му беше всъщност?
                  Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                  Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Здравейте,пичове,
                    Искам да ползвам темата на колегата(извинявам се за което,ама според мен няма смисъл да пускам нова),отскоро съм собственик на Гранд 2001 4,7 и ще му слагам ГИ "BARDOLINI",та въпроса ми е ако има колега с такъв да драсне и да каже дали е читав и как се "държи" ,ще я монтират в "SOFGAS" в Горубляне(нямам идея как се справят там с монтажа-всеки съвет или отзив е добре дошъл) и още нещо:Искам да си направя една диагностика заради подгрева на седалките(дали не е "гръмнал" някой модул),че не топли нито на "HI",нито на "LOW" и на двете седалки(не е бушон),къде мога да отида да я закачат(ще бъда в София 4-5 дена от понеделник),мерси предварително на всички

Коментар

Първоначално публикуван от -stefan- Преглед на мнение
                      Здравейте,пичове,
                      Искам да ползвам темата на колегата(извинявам се за което,ама според мен няма смисъл да пускам нова),отскоро съм собственик на Гранд 2001 4,7 и ще му слагам ГИ "BARDOLINI",та въпроса ми е ако има колега с такъв да драсне и да каже дали е читав и как се "държи" ,ще я монтират в "SOFGAS" в Горубляне(нямам идея как се справят там с монтажа-всеки съвет или отзив е добре дошъл) и още нещо:Искам да си направя една диагностика заради подгрева на седалките(дали не е "гръмнал" някой модул),че не топли нито на "HI",нито на "LOW" и на двете седалки(не е бушон),къде мога да отида да я закачат(ще бъда в София 4-5 дена от понеделник),мерси предварително на всички
                      "Бардолини" на BSM се държи доста прилично на 4-литровия шестак, ако не броим нефелния датчик за налягането, който обаче в по-новите системи е сменен с друг модел, та може и да не прави проблеми.
                      За подгрева на седалките е доста вероятно да са заминали нагревателите, което не е много приятно, защото са зашити в тапицерията на седалката.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от -stefan- Преглед на мнение
                        :Искам да си направя една диагностика заради подгрева на седалките....къде мога да отида да я закачат
                        По спомени седалките не подлежат на диагностика през ОБД-то
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Пичове,да пиша и аз какво стана:
                          Сложих ГИ "Бардолини",доволен съм,но тия момчета от "Софгаз" има много неща да дооправят в организацията си в сервиза,защото си загубих 3 дена,но накрая стана по "мойта",е ,с хиляда усуквания и увъртания,но като цяло това,че сега върви като на бензин и харчи само литър отгоре газ и не светят никакви лампи,че и разхода показва(не съм се и надявал на тая екстра да работи на газ),компенсира загубеното време,така че ,който се е засилил натам да има едно наум.Поздрави!

Коментар

Моята е с такъв, работи, но определено не е най-доброто. Преди нищо не разбирах от ГИ, а сега сам си правя настройки. Оригиналните дюзи ги смених още първата година. Софтуера им е много слаб, като възможности за настройка. Иначе до сега нищо не се е скапало, работи си безгрижно.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

30лв 50км леко каране на гЪЗ, май се предавам и ще се сменява колата или ще махна АГУто и ще сложа ламбда сонда да си го карам на бензин. ДО тук по АГУто 1000лв криво ляво са набити за 1г, това без време нерви и завишен разход. АГУ повече НЕ!.

Коментар

АГУ е недоразумение ставащо само, ако нямаш инжектори, но тогава не е съвсем далавера газта.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X