Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Hyundai Galloper 3.0 V6
Свий
X
-
-
Получавам новонапечатаната част УРАААА не само аз съм идиот.
След като съм направил мостра дорник и съм изпратил и схема и положение кое как да бъде - 5 десети по-тясно
"Дремел" пилички мамата влиза на оста най-накрая "Р" е точно ( оцелили са някак си ), после на "R" тъмнина, после когато съм на "N" свети "R" и работи парктроника, после когато съм на "D" свети "N" и може да въртиш стартер, прескочено едно положение.
Мислейки че е при мен проблема правя планка да закрепя неподвижно датчика на селектора , чистя по зъболекарски силикони от "колегите" оставени "на кучИто в колибката отзад"
................. печатарите са си п€д€ра$и и това е!
След много мерене откривам че до клапана 3-4 стигат 10 и малко волта ( акумулатора е зареден на мах ) Правя мостчета за да има 12V. Проба по улицата за пълни четири скорости и Иван да го подкарва така0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
- 2 likes
Коментар
-
Прибрахме благополучно вкъщи
Галопера се оказа доста приятна кола за каране
Благодаря на Дядо Владо за всичко което направи !!!!Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
- 3 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениекалкулатор за гуми не си ли ползвал
хвани първия в нета и ще видиш размерите в мм
https://www.wheel-size.com/size/hyun...-2003-30i--160________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Аз не разбрах питането. На колко отговаря инчовия размер или коя гума е с най-голяма височина на балона?
- 1 like
Коментар
-
В момента съм с 31-ци . Искма да разбера кой от посочените от производителя размери има най-много гума между земята и джаната
Пробвах разни калкулатори да се ориентирам, ама никъде нямаше 31-ци ,та затова попитахКолкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
Коментар
-
Тя 31-цата си има и нормален размер, на Паджеро 2, 2.8 дизел суперселект заводския размер е такъв по спомен. Някъде тук по темите има информация.
ПП Това трябва да е 235/75 R15 https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/ad...HI/language/bgFord Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Да обяся нещо за скоростите.
Проблема с невключване и ритане, се оказа липса на една част от жилото, с която се настройва работата на автомата.
Деди много хитро е направил една планка и е настроил нещата.Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
A1+
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар