Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по Хондата днес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по Хондата днес

Първоначално публикуван от HONDAEXPLORER Преглед на мнение
    ... Аз имах предвид повече за видимостта когато караш на заден в по тъмна улица и разчиташ само на осветлението в бронята?
    На осветен с улично осветление паркинг - никакви проблеми. Ето една снимка, която направих набързо на авт. настройки и изкл. светкавица.
    Лява страна-предно странично стъкло/дясна страна-фолио:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010003.jpg
Прегледи:1
Размер:77.4 КБ
ID:5568565

За абсолютно тъмен участък осветен само със светлината за задех ход - ще мога дам резултат едва като пробвам!

Най-важното за мен е параметъра отблъскване на топлината, че каквато е черна не мож се седя вътре лятото. Ако човек се поразрови ще открие и други качествени марки, но в моя случай избора беше предопределен.
    От инфото, което имам оставам с впечатлението за добър баланс на показателите като по-конкретни параметри може да се видят от спецификацията на фолиото: http://www.madico.com/wp-content/upl...ecs-Madico.pdf
    Последно редактирано от tzocho; 04-03-14, 18:08.
    Honda CR-V 1-st Generation

Коментар

Здравейте колеги, отдавна не съм писал тук. Мина 1 месец откакто купих Хондата и вече ме блъснаха! Удара беше отзад: счупена броня, фар в бронята/ за светлина на задна скорост/. Оказа се, че нямам и централно закл'чване в шофьорската врата. Т какво направих: Смених задните стопове със секция за осветление на задна скорост, смених бронята с такава, която няма дупки за вградени фарове. Купих машинка за централно заключване и я поставих. Сега всичко е наред до следващия удар!:-))
      Сега са ми останали старите части. Ако някой ги иска ще се разберем нещо! Поздрави!
      Продавам задни стопове 2 бр.- 80 лв.
      Стоп за броня 1 бр.- 20 лв.
      Отделен стоп за задна броня 1бр.- 10 лв.
      Апарат заключване за шофьрска врата/лява/ 1бр.- 10 лв.
      Всичко за 90 лв.
      Контакт: Боян Василев
      тел: 0889 928491Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_1187.JPG
Размер:113.8 КБ
ID:5568787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_1190.JPG
Размер:109.1 КБ
ID:5568788Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_1195.JPG
Размер:112.3 КБ
ID:5568789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_1196.JPG
Размер:117.8 КБ
ID:5568790
      Ако решите, че на обявата/ по-долу в поста/ не и е тук мястото, моля за извинение!

Коментар

Отнасям стопа в бронята, колега, пуснах ти лично.
        "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Експлорер на кое викаш стоп за броня? Втората снимка ли? Това е допълнителна светлина за мъгла и ако нямаш впредвид него а последната снимка, аз ще го взема

Коментар

Коко, точно фара за мъгла имах предвид, но за да не обърквам колегата писах така както той го е оферирал, като стоп. За съжаление обаче като ги разгледах все пак имат разминаване с моя, щото съм с десен волан и затова ти го отстъпвам, пък ако чуеш някой да продава за десен волан свиркай и със здраве!
            "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първоначално публикуван от pavarottibg Преглед на мнение
              Здравейте колеги, отдавна не съм писал тук. Мина 1 месец откакто купих Хондата и вече ме блъснаха! Удара беше отзад: счупена броня, фар в бронята/ за светлина на задна скорост/. Оказа се, че нямам и централно закл'чване в шофьорската врата. Т какво направих: Смених задните стопове със секция за осветление на задна скорост, смених бронята с такава, която няма дупки за вградени фарове. Купих машинка за централно заключване и я поставих. Сега всичко е наред до следващия удар!:-))
              Сега са ми останали старите части. Ако някой ги иска ще се разберем нещо! Поздрави!
              Продавам задни стопове 2 бр.- 80 лв.
              Стоп за броня 1 бр.- 20 лв.
              Отделен стоп за задна броня 1бр.- 10 лв.
              Апарат заключване за шофьрска врата/лява/ 1бр.- 10 лв.
              Всичко за 90 лв.
              Контакт: Боян Василев
              тел: 0889 928491[ATTACH=CONFIG]689071[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]689072[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]689073[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]689074[/ATTACH]
              Ако решите, че на обявата/ по-долу в поста/ не и е тук мястото, моля за извинение!
              Колега Василев,ако все още стопа за мъгла,намиращ се на задната броня в ляво не е продаден /виждам,че двама колеги нещо не могат да се уточнят/,ще го купя дори на двойна цена,че ще излизам скоро извън граница с колата и трябва да я приведа във вид,за да не ме глобяват.Тел. за връзка 0888721048-Мартин.Същото важи и за друго колеги,или някой който е купил фара,а не му трябва или не му става за неговата кола.

Коментар

Днес реших да си поиграя с индикцията за резервата.Тъй като неможах да открия по магазините термистор 330 ома,взех 3 броя по 100 ома.Свързах ги последователно и се получава 300 ома.И така вече си имам светещa лампа за резервата.
                Honda CR-V B20Z1

Коментар

Фара за мъгла е продаден на mar_651

. Всичко останало го продавам на куп за 50 лв. или по договаряне. Очаквам оферти!

Коментар

Счупих си съединителя. Моля за няколко бързи препоръки за купуване на нов?

Коментар

Здрасти колега, хубаво е да припомняш какво караш. Добре че имам спомен, че беше късал и полуоска на I генерация. Явно понатоварваш колицата и затова препоръчвам комплект Екседи. Би ли споделил и как и какво точно счупи по него?

Коментар

Да Ви кажа аз какво направих и как се осрах!Е-е-е-е върнах се от чужбина.Убавицата не палила близо месец,акумулатор,мяу,мяу и бау.Хайде токоподаващо, бръм запали от раз на бензин,ама заклати обороти и изгасна.Я,пак бръм пак,не ще да държи смукач,даржах с крака газта за да позагрее и като пусна педала,клати ли клати оборотите.Изгасих я,малко бензин,свалих стъпковия мотор,почистих го с една четка за рисуване мрежичката му,отворите продухах,махнах въздухоотвода,парцал с бензин,дросела лъснат,в интерес на истината дросела не бе толкова мръсен.Зглабям всичко обратно И....,абе въобще не държи обороти на празен ход,пали от раз и гасне.никакви обороти.Държах я принудително на газ да загрее,лелеее държи на газ и на бензин около 100-150 оборота.Какво и стана бре?
                        имах и Toyota Rav 4 2006g.
                        Mitsubishi Lancer 2008g.
                        Honda CR-V 1998г.
                        Honda CR-V 3 2008 2.4 automat

Коментар

Здравейте,
                          Да се запиша и аз тука. Какво направих по CR-V-то.............., взех кредит за да си купя CR-V(дано да имам късмет).
                          Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Павле, всички цилиндри ли са там, или некой се ослушва?!
                            Разбирай - делко (със всичките джунджурии в него), кабели, свещи.

Нектар, за коя генерация ти стигна кредита?! Честито, и ... добре дошъл при мислещите си, че карат "джип"! А за късмета ... късмета те е споходил в момента, когато си решил, че колата ще е Хонда!
                            Последно редактирано от krasi-mir; 11-03-14, 10:57.
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                            Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                            Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Извинявам се, че съм пропуснал модела, действително е първа генерация 147 коня.
                              На този етап какво точно счупих не знам, защото още не съм свалил кутията. Как стана обаче знам. Един приятел скочи на газта с два крака 1 - 2, колата чак подскочи, изкара един баир около 30м. Сядам след това аз да продължа и няма тяга, газ и тръгна. Отнех газта и отново липса на тяга. Повечко газ и пак тръгва. Но до тук. Включвам на скорост без да давам газ -двигателя продължава да си работи с пуснат съединител все едно е на свободна.

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                                Нектар, за коя генерация ти стигна кредита?! Честито, и ... добре дошъл при мислещите си, че карат "джип"! А за късмета ... късмета те е споходил в момента, когато си решил, че колата ще е Хонда!
                                Здравей krasi-mir и другите,
                                Чета форумите и сервиз мануала от приблизително една година.
                                Ще си взема CR-V 147hp, 2000 или 2001 година, цените са между 5500 до 7500 по обявите (повечето правят отстъпки)
                                Търся си само на бензин после ще и сложа газ евентуално ф***с (ако тези от ф***с ме убедят).
                                Honda CR-V B20Z 2001

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X