Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по Хондата днес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих по Хондата днес

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
    Чакаи бре колега тика става дума за автомобили мерцедеса кои го брои Парадокса е че при нас термостата се сменя много по лесно от филтъра
    между 0:20:54 до към 0:21:00
    Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Голям филм спор няма, чак не мога да им хвана края вече колко ли пъти съм го гледал знам му репликите на изуст
      Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
      Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
      Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
      Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
        Чакай бре колега, тука става дума за автомобили, Мерцедеса кой го брои.....
        Ей Слави, ама много ме нервира с това изказване - затова ти поправих правописните грешки .
        Няма да обиждаш моята слабост, че .

Иначе какво направих по Хондата днес - купих и смених чистачките, понеже като ги чистех от леда, малко повече ги начуках и ги прецаках.
        Много са скочили "бананите",цели 6 лв. са станали, та затова купих обикновени / метални-стандартни / , за същата цена - обаче чистят като нови.
        / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

През уикенда я разходих до източните Родопи, като в неделя успя да ме прибере въпреки "прекрасното" състояние на пътищата и особено на магистрала Тракия, към Карнобат, която беше огледало а дърветата около нея бяха замръзнали в изгърбена от вятъра поза. Толкова лед бях натрупал под калниците, че при най-малката неравност гумите се удряха и суркаха в него, а жената трябваше да излезе през единствената врата която се отваряше-моята. На връщане заредих догоре в една новооткриваща се Газпромка в Хасково при промо цена 1,17лв. на литър. Викам ще заредя отново на единствената работеща бензиностанция- ОМВ в новия участък към Ямбол. Слизам да отворя капачката ама само дето се засилих- около 3см лед върху капачката, но най доволен останах като служителя ми каза, че и без тва нямало газ. Тя пък бутилката ме изкара и свърши чак в центъра на Бургас. Най съм доволен, че смених термостата предната седмица, че иначе щеше да бъда вкаменелост. При спускане по проходите тая стрелка не мръдна надолу въпреки, че парното бичеше а газ почти не съм подавал. Откъде тая температура се поддържаше не знам. Та те така.
          "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Понеже темата е "какво направих по хондата днес" - и аз да се похваля - днес сутринта изметох снега, който беше натрупал на моята
            Последно редактирано от ebattipi4a; 29-01-14, 20:29.

Коментар

Тия дни откакто взех Хондата съм и сменил: ангренажен ремък, 3 оптяжни ролки, масло, промивка на водната инсталация и пълнене с антифриз, радиатор воден, всички филтри, термостат, водна помпа, аларма, гарнитура на капака на главата, 4-5 изгорели крушки по таблото, инсталация на ГИ. Всичко това за скромната сума от 1600лв. с работата. Остава да сменя задни амортесьори. Колеги, моля дайте идея какви и от къде да са?
              За сега всичко друго е наред. Много и се рафвам на колицата!

Коментар

Гледам сменил си гарнитура на капака, а да не би да забрави да регулираш клапаните, особено като си турил газ? А по отношение на амортисьорите какво де навежда на мисълта да ги сменяш?
                "Ако мислиш със задника си, не се учудвай, че хората не харесват продукта на мисълта ти"

Коментар

Първоначално публикуван от emicha1 Преглед на мнение
                  ...Няма да обиждаш моята слабост, че ....
                  Ама Емич, то Мерцедеса си е наистина слабост: слабо окачване, слаба кормилна уредба, слаби лагери, слаби врати, слабо турбо, слаби пружини, слабо не знам кво си. Само не разбрах защо държиш всички тея слабости да са твои?

А какво направих аз днес по Хондата? Еми седнах и я карах, кво друго да и правя?
                  Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

С риск да ни намразят от другите форуми с изрази (Изчистих и снега, Седнах и я карах какво да и правя и т.н.) ще кажа и аз какво направих по моята а именно: Смених лампичките на панела на кастофончето, че бяха изгорели.

Коментар

Имаш ли идея как се сменят лампичките за врътките на парното и температурата? Гледах някъде, че трябва да разглобя почти всичко, почнах но се отказах по средата. Дали има някой по-лесен начин

Поздарви

Коментар

Погледни клипчето " Сваляне на касетофона на ЦРВ" в YOUTUBE там е показано. Да бая болчета трябва да се развият.

Коментар

Първоначално публикуван от heep2 Преглед на мнение
                          Имаш ли идея как се сменят лампичките за врътките на парното и температурата.....
                          За кой модел питаш, защото не сме врачки ?
                          Звездите ми говорят, че сигурно е 1-ва ген. ама???
                          / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Да, първа е

Коментар

За клапаните ще почакам да се постопли времето, защото нямам топло помещение за работа. Четох, че температурата трябва да е към 20 градуса или...? А за амортесьорите: задния десен е изпуснал, целия е в масло и потраква неприятно. Така и разбрах, че е за смяна.

Коментар

чета отдавна но пиша за сефте.та да попитам-црв2000г.147коня всички консумативи съм сменил само клапани не съм регулирал,карам на бензин,мотора работи като хладилник та питам-трябва ли да ги пипам.колата е на 120000км-реални.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X