Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стягане на Фероза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Стягане на Фероза

Утре следобед или в събота ще ида до магазина. Стига да пасват по дължина и накрайници ги взимам. Ще ги пробвам и ще ги снимам, няма проблем.
    Аз не вярвам в чудеса!
    Разчитам на тях!

Коментар

Ето малко данни за кабелите на Tesla за Фероза:
      Според катакога номерът трябва да е T933B. Един вид за всички мотори на Фероза.
      Ето малко линкове:
      http://www.tesla-blatna.cz/_soubory/...tion-leads.pdf
      http://www.tesla-blatna.cz/en/igniti...02,148#results

Утре разкабелявам моята, меря и ще пиша ако взема новите.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Ако вземеш - снимай лулата на всяка цена. Ако са читави ще си взема и аз. Много ще ми помогнеш.

Ключов момент е лулата да е масивна и цяла. Мойта е от няколко части, и гумената капачка, която уплътнява отгоре е подвижна. Абе скапана работа. Иначе си работят добре, ама това ме вбесява.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Ако вземеш - снимай лулата на всяка цена. Ако са читави ще си взема и аз. Много ще ми помогнеш.

Ключов момент е лулата да е масивна и цяла. Мойта е от няколко части, и гумената капачка, която уплътнява отгоре е подвижна. Абе скапана работа. Иначе си работят добре, ама това ме вбесява.
          Ще ги снимам, няма проблем.

Премерих моите. Дължините на кабелите за свещите са 28см, 35см, 45 см, 55 см. Дължината на централният кабел е 45 см. В комплекта на Тесла 35, 45 и 55 ги има, но вместо 28 има 60
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

Е явно са с една идея по-дълги. Това не е проблем. А и откъм делкото се скъсяват, ако е нужно, макар че според мен не е.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Около 10 см е по-дълъг всеки кабел ако се заместват по най-близка дължина. Другият вариант е да заменя всеки с прякото му съвпадение, а 60-те см да ги скъся на половина до 30. И аз мисля, че 7-10 см аванс няма да са проблем. То ще си покаже.
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Принципното ми мнение е колкото по-късо - толкова по-добре. Ако има по къс еквивалент със същата лула, взимай го. Ама обикновено ги прдават на комплект, та не знам дали е възможно.
                На DAIHATSU Applause 1.6 16v кабелите също ще станат, тъй като двигателя е същия. Ама гледам в номенклатурата им са под друг номер. Може да провериш, ако имат и другите налични.

А, къде се намира магазина, от който смяташ да ги купуваш?

ПП Сега видях че са същите. Разликата е само в тоя към бобината. По-дълъг е с 5см. Само же знам защо е нужно да са 2 отделни номера в номенклатурата, ама нейсе.
                Последно редактирано от sparkybg; 29-08-08, 09:45.

Коментар

Ako e Косер на Сливница 191, мога да отида да видя. Аз съм на 200м. от тях.

Коментар

Магазина е на Сливница в блок 173.
                    http://bgmaps.com/map.asp?sid=c6837a...name=&size=5x4

Иначе в Косар на Цар Сименон ми казаха, че също имат на Тесла, но са с поръчка. Може да ги има на Сливница.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Ето снимки на кабелите. Лулите са цели, не се разглобяват. Конструкцията е като на кабелите, които свалих. Спарки при теб кое се разглобява?
                      Комплекта е точно както е описан в предните постове - Т933В. Дължините също съвпадат с цитираните, но са една идея по-дълги от това, което беше при мен.
                      Съпротивлението на кабелите е съответно около 9 килоома на двата по-къси, около 11 килоома на двата по-дълги, около 10 килоома на централния.
                      Надписите на кабела гласят: " PREMIUM SILICONE CABLE. MADE IN USA".
                      В комплекта има и дистанционните пластмаси за фиксиране на кабелите в сноп. Цена - 58 лева.
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от Иван Горчев; 29-08-08, 15:26.
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

А, тия ще да са по-добри от мойте. Ще скокна да си купя и аз. Мерси.

Коментар

Я кажи, на място "1" или ня място "2" е магазина?

Прикачени файлове

Коментар

На 2 в блок 173. Има син надписи Valvoline.
                            телефони:
                            929 46 11, 0898 686 166, 0898 686 165, работят от 9:00 до 18:30 всеки ден, включително събота и неделя. Предлагат масла, филтри, аксесоари.
                            За всеки случай звънни, незнам дали имат налични още един комплект, да не биеш път.
                            Още не съм пробват тези, които взех. Ако не бързаш утре ще имам резултати от първи тестове Също смятам да разглобя старите кабели за да видя дали да римонтопригонди. Ако става мисля да купя кабел и да събера втори комплект за всеки случай.

Ако ги нямат в това магазинче, Косер ми бяха казали, че могат да ги доставят. Предполагам ще са същите. Цената е същата.
                            Последно редактирано от Иван Горчев; 29-08-08, 16:14.
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                              На 2 в блок 173. Има син надписи Valvoline.
                              телефони:
                              929 46 11, 0898 686 166, 0898 686 165, работят от 9:00 до 18:30 всеки ден, включително събота и неделя. Предлагат масла, филтри, аксесоари.
                              За всеки случай звънни, незнам дали имат налични още един комплект, да не биеш път.
                              Още не съм пробват тези, които взех. Ако не бързаш утре ще имам резултати от първи тестове Също смятам да разглобя старите кабели за да видя дали да римонтопригонди. Ако става мисля да купя кабел и да събера втори комплект за всеки случай.
                              Ами, ами. Отивам да взимам направо. След 10-ина минути ще им звънна, че в момента имаха клиент.

Може и тия за Applause да взема, ако нямат комплект за Feroza. Аз с тоя от бобината до делкото нямам проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Ами, ами. Отивам да взимам направо. След 10-ина минути ще им звънна, че в момента имаха клиент.

Може и тия за Applause да взема, ако нямат комплект за Feroza. Аз с тоя от бобината до делкото нямам проблем.
                                Дано да имат още един комплект. Този го донесоха за един ден. Казаха ми, че бил в магазин в друг град, но незнам дали е последният.
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X