До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Това как говориш не е само твоя работа защото не си в кръчмата а си в форум където четат всички Не можеш да казваш че аз говоря глупости и едва ли не да ме изкарваш глупак-въздържай се от подобни приказки спрямо мен
Не можеш да казваш че аз говоря глупости и едва ли не да ме изкарваш глупак-въздържай се от подобни приказки спрямо мен Какво ти си конструирал въобще не ме интересува и не искам аз да си меря нищо с теб.
Какво ти си конструирал въобще не ме интересува и не искам аз да си меря нищо с теб.
Понеже не си виждал човек с ръчно изработена рама-аз мога да те заведа да видиш такъв с изцяло ръчно изработена рама и огромен двигател с мостове по около 450 килограма всеки преминал през технотест и одобрен Изделието се кара около 3 години вече и върви яко
Изделието се кара около 3 години вече и върви яко 

Първоначално публикуван от Jimi

Преглед на мнение

Не можеш да казваш че аз говоря глупости и едва ли не да ме изкарваш глупак-въздържай се от подобни приказки спрямо мен
Не можеш да казваш че аз говоря глупости и едва ли не да ме изкарваш глупак-въздържай се от подобни приказки спрямо мен Какво ти си конструирал въобще не ме интересува и не искам аз да си меря нищо с теб.
Какво ти си конструирал въобще не ме интересува и не искам аз да си меря нищо с теб.Понеже не си виждал човек с ръчно изработена рама-аз мога да те заведа да видиш такъв с изцяло ръчно изработена рама и огромен двигател с мостове по около 450 килограма всеки преминал през технотест и одобрен

Няма да коментирам повече.... Пратете го човека да си изработи рама в Мадара и ще видим резултата. За това май ставаше въпрос....
 Няма да коментирам повече.... Пратете го човека да си изработи рама в Мадара и ще видим резултата. За това май ставаше въпрос....

Въпреки че за тая цена и читав ендуро мотор не може да се вземе
 Въпреки че за тая цена и читав ендуро мотор не може да се вземе 

Коментар