Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Дидо почакай ей сега ще ти отговоря..
    Дидо погледни това и ако не разбираш Английски,кажи ще ти преведа...
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от BatGeorgeone; 05-11-07, 10:03.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Дидо почакай ей сега ще ти отговоря..
      Дидо погледни това и ако не разбираш Английски,кажи ще ти преведа...
      Абе разбирам аз англииски ама нещо не се получава момента с третата фигура. Нещо не мога да ги откача тез жила. Явно мима някакви фиксатори там ма не мога да ги извадя.

Коментар

Дидо,На 3тата казват, че има някакъв пластмасов мисля клип/закопчалка отрежи/скъсай го и си готов, той ти пречи да извадиш жилата... той фиксира жилата успоредни на колата а ти трябва да ги свалиш посока земята пак успоредни на колата - така ще излезе нита в края на жилото...Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Без да съм сигурен,защото не съм разглабял Фероза,предполагам,че това за което става дума,е нещо като разцепена шайба или шайба с прорез.Тя фиксира кожуха на жилото към планката.Виж дали не може да я измъкнеш надолу,ако се получи,издърпваш кожуха назад и вадиш жилата през процепа.
          Успех
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
            Без да съм сигурен,защото не съм разглабял Фероза,предполагам,че това за което става дума,е нещо като разцепена шайба или шайба с прорез.Тя фиксира кожуха на жилото към планката.Виж дали не може да я измъкнеш надолу,ако се получи,издърпваш кожуха назад и вадиш жилата през процепа.
            Успех
            Да точно така както пишеш е. Ето тези две скобички ги държаха. Отпред посока джигателя са и се вадят надолу.
            Прикачени файлове

Коментар

Може да питам глупости но ми стана интересно. Над резервоара, над гърловината за зареждане, в купето има една пласмасова кутия която е свързана с резервоара посредством две маркета. Какво е предназначението на тази кутия? Не я намерих в документацията която е побликувана тук.
              Последно редактирано от Deian_g; 14-11-07, 11:44.

Коментар

Така без да видя не съм 100% акуратен но най-вероятно е от вентилационните чаркове на Системата за Контрол на Емисиите и/или преливниците...

Поздрави,
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

В неделя разглабях там

Има картинка за него в началото на fuel system.
                  Еднопосочен клапан и разширителен съда, който да събира изпаренията.
                  Прикачени файлове
                  LZ1GUS

Коментар

Има го и в Body.pdf на 104 стр. секция Fuel Tank.
                    Прикачени файлове
                    LZ1GUS

Коментар

Браво. Точно това е. Ти защо разглобяваш там?

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
                        Браво. Точно това е. Ти защо разглобяваш там?
                        Тръгнал съм да си слагам газова сам и реших да сваля резервоара. Той добре че беше свалян вече веднъж. Всички винтчета с ф6мм под купето се късат .

За сега с изпарител, пък по- късно ще видим.
                        LZ1GUS

Коментар

Първоначално публикуван от gusa Преглед на мнение
                          Тръгнал съм да си слагам газова сам и реших да сваля резервоара. Той добре че беше свалян вече веднъж. Всички винтчета с ф6мм под купето се късат .
                          Да всички винчета се късат, аз съм се обзавел с хубави свредла и мечици и където може минавам на следващия размер резба. Квася ги с препарати ама пак често се късат.

Коментар

Направих 3 тръби с уши за тампоните. Тръбите стърчат по 16 сантиметра навън от купето. Купето се хваща с тампоните за ушите и може да се носи от 6 човека, да се върти и обръща както си иска човек. Може дори да се носи като рикша . Целта е да се ремонтира купето като му доиде реда без да се поврежда допълнително.

Коментар

Както си я подкарал,като свършиш твоята,може да пуснеш обява "Пълно рециклиране на Ферози".Не забравяй,да качваш по няко снимка.
                              Успех.
                              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                                Както си я подкарал,като свършиш твоята,може да пуснеш обява "Пълно рециклиране на Ферози".Не забравяй,да качваш по няко снимка.
                                Успех.
                                Не мисля, че ще има втора такава /ако въобще има първа/.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X