Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Брех, да му се не види

На мен не ми се налага, слава Богу, ама ноу-хау-то е много ценно

Благодаря за идеята

Коментар

баси, не бях влизал отдавна в форума,изчетох де що има ново, ма това надмина очакванията ми, ЕВАЛА!
      Ако някой ден намеря тук, способ за премахване на ръжда с вудо магия вече няма да ме изненада(това на майтап де)
      Honda HR-V/CRV кАтър връз кАтър - YAMAHA BOOSTER 50CC; ВСИЧКО ДЕСЕН ВОЛАН

Коментар

Почвай начи да парвиш от ламаринки макет на шасито 1:48
        После ВуДу-то ....

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
          Почвай начи да парвиш от ламаринки макет на шасито 1:48
          После ВуДу-то ....
          Що ще хабим ламарина. Не може ли от кибритени клечки /или за зъби опотребявани/.

Коментар

Да бе !
            И после "отде туй дървено шаси ?!"

Коментар

Някоя снимка.

Коментар

На твое място бих сменил всичките ръждясали тръбички с медни.

На първата снимка се вижда отрязана предница. Да не си сглабял от 2 шасита едно?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Смяната на тръбичките става но за сега ще я подкарам с тези пък после ще ги сменя. Шаситата бяха три.

Коментар

Я,да съживим темата.Има ли напредък по проекта?
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Няма какво да я възобновяваме темата, то не остана нищо от фероза по това возило. Трябва да местим темата нейде.

Коментар

Е,освен в бъгита и самоделни конструкций ...

Коментар

• От: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Колеги, за да не отварям нова тема, съживявам тази.
                          Както някои от вас знаят, моето шаси от центъра назад е... с две думи гола вода.
                          Та мисълта ми е, за да не се занимавам с документи и прочее, дали е възможно да намеря някое на старо и да заваря само задната част за моето. Отпред е добре.
                          С кърпене...не знам, дали ще стане кадърно, а и ще е все временно решение...
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Разбира се че , ще стане само трябва да се консултираш със специалист по метални конструкции за мястото на срязовете в зависимост от изгнилите места на шаситата . С две думи трябва да има някакво разминаване , не може да режеш в една права .

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Колеги, за да не отварям нова тема, съживявам тази.
                              Както някои от вас знаят, моето шаси от центъра назад е... с две думи гола вода.
                              Та мисълта ми е, за да не се занимавам с документи и прочее, дали е възможно да намеря някое на старо и да заваря само задната част за моето. Отпред е добре.
                              С кърпене...не знам, дали ще стане кадърно, а и ще е все временно решение...
                              Ако намериш шаси,може да се завари каквото е необходимо.Но ще падне и голямо зглабяне и разглабяне.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                                Ако намериш шаси,може да се завари каквото е необходимо.Но ще падне и голямо зглабяне и разглабяне.
                                Илияне, теб къде мога да те открия, да му хвърлиш един поглед евентуално?
                                Мислех си за заваряване на девте части и подсилване с някакъв профил, както направи Жоро...
                                Всичко ли ще трябва да се сваля?
                                Аз си мислех да разкача само купето и да го повдигна малко...
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X