Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Feroza F300 - лошо състояние на шасито

Еми не му е там мястото, просто щото ако се кара сериозно предницата по-често е зарита с кал.

А ела вади джак от тва положение
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ааалоооо Търтейче, то туй Ферозта да не ти е тримачтов Нисански кораб!
      Ами тя не потъва бре, щото ... е лека като перце ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Еми не му е там мястото, просто щото ако се кара сериозно предницата по-често е зарита с кал.

А ела вади джак от тва положение
        Що не бе,човека може и да е нормален!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Бе ти мани ама от тва положение вадихме куката на либеткътъ.
          Затова на втория гьол предвидливо беше вкарана в прозореца още преди наджапването

Ама и да не се навира така отпред кал лайна и прочее ще има винаги, а джека колкото и да е прост като система (тип крик за москвич) се прецаква от калта и не е гот баш когато ти трябва да не работи.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Хубави снимки, а нещо по тясно свързано с въпроса?

Коментар

Първоначално публикуван от Deian_g Преглед на мнение
              Хубави снимки, а нещо по тясно свързано с въпроса?
              Е колко по-тясно? Ако караш офроуд не му е отпред мястото. Снимките са за илюстрация защо. Ако за теб офроуд е ходенето до вилата все тая къде ще го сложиш.

Коментар

Е то па off road, off road ама то това не е off road ами е in shit. Мисля до там да не стигам.

Коментар

Моят го возех между седалките в краката на задноседящия. 48" се събира точно на ширина там и не пречи за нищо.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Аз също мисля че джека изобщо не е добре да седи извън купето... колкото и да не ми се ще да е така.
                    Вече година го возя непрекъснато в "багажника" и някак си свикнах с него и хванах цаката как да си организирам багажа спрямо него.
                    Легнал е напречно върху задните калници в "багажното" и е заклинен в тръбите. Омотал съм го с найлон че е леко блажен, както е и редно.
                    Георги Тонев

Коментар

Другата опция е със стойка към резервната гума.
                      Последният, който видях монтиран така е на витарата на Краси (travelling).
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                        Тва е намек към бай мангал, зер чугуния е скъп

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          Последният, който видях монтиран така е на витарата на Краси (travelling).
                          Това съм си го мислил и дори си направих стоика там но на нея слагам една лека лопата. Крика е доста тежък и мисля, че вратата няма да го понесе психически . Багажник на тавана също не ми харесва, притеснява ме да не си се прибере обратно в купето при някоя по сериозна дупка.
                          Мангалите не ме притесняват толкова, обикновенно колата е извън обсега им.

Коментар

Здравеите, монтирах джака, по късно ще дам снимки. Излезе ми друг проблем за които ще се радвам ако някои даде акъл. От как купих колата дясното предно колело ми бучи при като на разбит лагер. Един път разглобявах но ми се стори сичко наред, попритегнах лагера и продължих така без бученето да изчезна. Сега пак го разглобих и останових.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bearing.jpg
Прегледи:1
Размер:92.8 КБ
ID:5320512
                            Законтрящата шаиба не е като тази която Спарки беше дал като чертеж, а представлява една шаиба поне 3мм дебела с множество дупки. В гаиката има нарязани резби и лед натягане и поставяне на шаибата се законтря с 3 болта в позициите където дупките съвпаднат. Всичко изглежда много стъбилно но шаибата се търка в капачката на хъба.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Hub head.jpg
Прегледи:1
Размер:159.1 КБ
ID:5320513
                            Първата ми идея е да престържа 2-3мм законтрящата шаиба и проблема ще изчезне.
                            Ще взема да разглобя другата страна да видя там как е.
                            Последно редактирано от Deian_g; 20-11-11, 07:44.

Коментар

Не бях виждал подобна, но мисля че престъргването ще свърши работа.
                              Странно...
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тези гайки са от автоматичните хъбове.Понеже при монтажа на ръчния хъб в комплекта няма с какво да законтриш долната гайка и се отава тази.Монтирал съм ръчни хъбове на мястото на автоматични и се налагаше нещо да се отреже от горната гайка за да легне ръчния хъб.Но не е имало проблем с опиране.
                                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X