Първоначално публикуван от sek.1
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.
Свий
X
-
Що бре, ние данъци не плащаме ли?
Не че съм се затичал да протестирам, ама въпроса е принципен.
Спрете Земята, искам да сляза!
- 1 like
-
То-о-о много българи си мислят, че като плàтят 100 лв. местен данък за имота си и 200 лв. за возилото си, "плащат данъци", видиш ли
И ако им обърнеш внимание, че това никакви данъци не са на фона на "седемдесятъка" (70 %) плащан от пишман-частниците-изедниците
ревват: "А Дье-Дье-Сьето и акцизо на тутуна? А на наВтата? Ай? Кой не плаща данъци, ва?!"
-
70 - 80 и нагоре процента избирателна активност е кошмара на Бойко и шиши . Тогава купения и корпоративния вот няма да имат никакво значение а вероятността ДПСто му да не прескочи 4 % или да е около тях е голяма . Колкото е по ниска избирателната активност толкова е по висока ролята на купения и корпоративния вот . Делян Пеевски няма усещане за мярка . Явно не може да прецени до къде е границата до която хората са склонни да го търпят преди да излязат на улицата . Миналия път беше като го назначиха за директор на ДАНС .
-
И 1000% процента да са данъците, на практика по тези географски ширини с пари, с много пари и с много, много пари пак трудно се получават нещата... Лични наблюдения!
-
Нещо са му праснàли оффнюза, не се отваря (и не само този линк). 503 Service Temporarily Unavailablesonda коментира
Днес, 15:59
А за кво протестират, като сички са богаташи според офнюз...Его Йончевия изчислил, че у София сички зимат десет иляди лева на месец...
https://offnews.bg/ikonomika/kzk-do-...al-856761.html
Но за десетяхту `иляди е прав - всички държавни и общински чиновници в Софето клонят към такава заплатка.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
И все по готино става
Промените и изненадите настъпват с часове....
Вече официално искат оставката на правителството - и този път мисля че ще има резултат.
То вече е ясно че ще отеглят Сумпото дивидента осигуровките и другите неща...
Ама така е раздразнен народа че няма да се мине с дреболии...Оставка трябва!
Лично за мен точно Желязков "водопада" да ми обяснява че няма да краде някак си ми идва нагорно... Ей ся утре на протеста ще пусне някой мухата да му посетим хотела
За съфорумците които казват че нямало смисъл от нови избори щото все едно и също ставало...
Ами вярно е - защото се манипулират и крадат гласовете. Ама досега ние(и аз) мислехме че става дума за дребни измами и несъществен процент.
Сега обаче след намесата на Величие на последните избори става ясно мащаба на измамата.
Не случайно последно в Пазарджик как реагираха хората... И трудно става измамата вече...
И аз съвсем сериозно мисля че ако има нови избори - сега съвеста е събудена Величие са на бойна линия и измамите ще се намалят драстично
Няма вариант Пеевски толкова да е харесван че да има повече от 1%.
Пак малко хора ще гласуват ама резултатите ще се коренно различни .
p.s
За мое учудване - има доста хора които са срещу протеста и срещу мен...И когато разчоплих (за себе )си защо : Ами това са калинки чиновници магистрати полицаи. Реално това са хора които при нормални условия няма как да получават тези пари които получават сега. Това вече е ясно.
Аз лично обаче не съм съгласен да вземат от мен и да дават на тях. Не и в този процент.
То ние се превърнахме в полицейска държава - тука има само чиновници санкции политици заложни къщи хазартни игри маникюристи и фризори..
Кой ще работи бе ей?!
- 1 like
Коментар
-
Прав си!!!
Ама има причина. Декември е - сите чиновническа паплач извади де що има проекти оферти давани през цялата година (неактуални вече) и къде да отчете работа къде че приключвали годината къде че изтичал срока...
Бедна ти е фантазията за какви кражби говорим...
Г-жо цялата тази система няма да работи без този модул безсмислено е да я купувате!
Абе давай я после ще му мислим - до 10 декември трябва да усвоя едни пари...
Сега ще платят 14 650лв за неработеща система (модула е около 600-700лв).Ей човек - един проект няма като хората...
Не става дума за комисионни - става дума за това че парите се изхарчват безсмислено - а проекта не тръгва. Просто не работи...
И това е непрекъснато...Нон стоп...Чисто пилеене ...
Какъв да ми ентусиазма? Ти ми кажи?
-
Фантазията ми, като цяло, не е бедна, но в случая не ми и трябва. Имам съвсем директен поглед по темата.Прав си!!!
Ама има причина. Декември е - сите чиновническа паплач извади де що има проекти оферти давани през цялата година (неактуални вече) и къде да отчете работа къде че приключвали годината къде че изтичал срока...
Бедна ти е фантазията за какви кражби говорим...
В големите западняшки фирми и правителства не е грам по-различно.Г-жо цялата тази система няма да работи без този модул безсмислено е да я купувате!
Абе давай я после ще му мислим - до 10 декември трябва да усвоя едни пари...
Проектът за да тръгне трябват хора. А такива няма. И поддръжка, която струва поне толкова. А пари за поддръжка няма. Защото от поддръжка комисионни не се вземат. И ако нещо работи, то носи само разходи. След влизането в експлоатация,, проектния екип го съкращават. Никой няма интерес нещата да работят. Както по времето на развития соц. Анадънмо?Сега ще платят 14 650лв за неработеща система (модула е около 600-700лв).Ей човек - един проект няма като хората...
Не става дума за комисионни - става дума за това че парите се изхарчват безсмислено - а проекта не тръгва. Просто не работи...
И това е непрекъснато...Нон стоп...Чисто пилеене ...
Ми съответстващ. Т.е. никъв?Какъв да ми ентусиазма? Ти ми кажи?Последно редактирано от ezhko; Днес, 07:16.
Коментар
-
Никой!Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение...
p.s
За мое учудване - има доста хора които са срещу протеста и срещу мен...И когато разчоплих (за себе )си защо : Ами това са калинки чиновници магистрати полицаи. Реално това са хора които при нормални условия няма как да получават тези пари които получават сега. Това вече е ясно.
Аз лично обаче не съм съгласен да вземат от мен и да дават на тях. Не и в този процент.
То ние се превърнахме в полицейска държава - тука има само чиновници санкции политици заложни къщи хазартни игри маникюристи и фризори..
Кой ще работи бе ей?!
Мислят да карат само на еврофондове и на заеми. Гърците го бе`а измислиле.
А и частен сектор кат` слънце си имаме: строЙтелство, строЙтелство и пак строЙтелство! Друго ни не требва!
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
- 2 likes
Коментар
-
"Никой!
Мислят да карат само на еврофондове и на заеми"
Много мразя както си прав! Точно това казаха "отговорните" хора.
Обаче това време отмина според мене - това време беше от 2000 до 2025 ... Сега имаме нов финансов фактор на пазара...Изтока...
И странно защо никъде не го отчитат...
Изтока ще промени целия финансов свят - ще събори стария ред(вече е започнал) и ще изгради новия...
А новия се основава на други правила...Коренно различни...
И вече сме започнали... знаеш ли че се разплащаме директно с юани?? с български айбан??
А знаеш ли че от няколко месеца стана възможно разплащането с злато?!
Истинско физическо злато човеко... счетоводството и нап се виждат в чудо...
Новите финансови правила са напълно различни от нашите западни...
-
Просто представите ти за "много пари и много, много пари" не съответстват на представите за същото у тези, от които зависи "да се получават нещата"blackfirefly коментира
Днес, 09:01
И 1000% процента да са данъците, на практика по тези географски ширини с пари, с много пари и с много, много пари пак трудно се получават нещата... Лични наблюдения!
Толкова са "вдигнали мизата" на корупцията, че на много хора им е трудно да си представят.В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Темята рязко кривна в посока "глупостакис на търкалякис"...
- 1 like
Коментар
-
Около 1/3 от народа му е през дедовия.Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение....
Ама така е раздразнен народа че няма да се мине с дреболии...Оставка трябва!
....
Около 1/3 са "ние не можем да се управляваме- да дойдат европейците да ни управляват =
преведено " Дайте ЕВРОТО и шъ са опрайм" - това са роби по мислене и по гени
Потомци на Иванчо Хаджипенчович и Вълю от Костина(Рибарица).
От останалата 1/3 доста са "Да дойдат братушките" - същите роби като Хадипенчовци
Та кой викаш е раздразнен - около един процент от един процент ли?
Гледал съм в очите хора, които ги е страх да протестират срещу нещо което ще им докара тежки болест и смърт за броени години.
Масово българите са роби..
само не могат да се разберат 'Кой е добрия господар"
Едните са за корумпетата като Урсула, други за изверги като Путя ... трагедия по Софокъл както се казва
"България не е за хора без чувство за хумор"
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар