Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хора - въобще това което говорите е много далеч от истината за Китай Индия и Русия...

Радо хубаво каза многополюсен свят - ама подозирам че има във впредвид някакъв друг свят.
    Ако прочетеш доктрината н ШОС - ще разбереш че този източен многополюсен свят е коренно различен от многопюлюсния свят на западняците(или както си го представят).

В европа има буквално информационно затъмнение. Говорят се глупости и въобще не се вниква какво се случва...Цялата финансова система ще се промени до няколко години.

Всеки що годе умен човек - ще си направи труда поне да разбере за какво става дума да знаеш откъде ще ти дойде например!
    Ако не искате да четете китайски руски източници - ами вижте Петър Клисаров например...или другия Папазов...
    Той на чист български описа нещата...
    Ако и това не искате да направите - ако имате интерес - аз мога систематизирано да ви ги кажа...
    Има си точна доктрина и тактика - за нова финансова система нови правила нов световен ред.
    Има го...
    Въпроса е - дали ще се реализира докрай.

Коментар

• //Радо//
      //Радо// коментира
      Редактиране на коментар
      Аз нали това мисля че ще стане. Два полюса с различни представи за ценност ,какъв ще е обменния курс между тези икономики еба ли го. Систематизирай кво си чел. Естествено всичко е предвиждане и моето и твоето и на милионите гадаещи.

• trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Мишо щото си най информиран ,
      Дай пример какъв е износа на руснаците, та създават полюс. Веднъж се преебXXXLх да отворя твоя Клисаров в тубата, та после половин ден трих история да изчистя профила от тоя вирус , тия ме засипаха с изроди.
      Дай или пусни някой безопасен сайт да видим какъв полюс е ...
      Икономически, военен, културен.. Май само на църква го докарват

Индия е на етап вътрешна икономика (така беше Китай) икономиката расте от вътрешното търсене. В резултат са съгласни на всичко само да получат външна поръчка за да стимулират вътрешния ръст. Бая години ще им трябват да настигнат Китай еле пък да станат полюс. Виж пазар са със сигурност.

Остана Китай , ами до тук още копират Европа и Америка.
      Голям полюс бяха се опитали да отворят литографска машина на холандците и се учудили че повече не тръгнала. За сметка на това нова и нови няма да получат...
      Последно редактирано от trav; 01-11-25, 07:47.

• Леко на задна... https://business.dir.bg/banki-i-fina...visok-standart
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X