Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телешко а-ла Бил Гейтс и т.н.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    А какво яде българинът който пазарува от магазина
    само ще спомена как едно приятелче за което писах по горе..сси говорели с един шеф на голяма българска месопреработвателна фирма...иии приятелчето още младо го пита ама вие защо не правите колбаси от българско месо...на който въпрос последвал взрив от смях до сълзи....и като се успокоил шефа отвърнал Защото ще изколим за една седмица всички говеда в България и малки и големи....Анадънмо
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

    Коментар


    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Имах познат вкарваше от Гърция свински глави ..дребен семеен бизнес...имаше камионче малка работилница и магазинче...

      отивам един ден той фалирал...кво става брат...А той кво става ли от как едни другари взехха власта вкараха неколко стотин хиляди тона обрезки на безценица и не мога да издържа.....ужас...


      ако не ме изхвърлят за яката очаквайте продължение

  • Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    А какво яде българинът който пазарува от магазина
    Е какво ядеше българинът кога на магазина имаше кренвирши, ма само понякога? Да не е да се е затрил? Или просто се е разглезил до степен да се прави на японец или французин за едно, пък да си е същия галош от свинска кожа за друго? Пък те са свързани.
    Яденето е необходимост, като стане ритуал се превръща в религия. От там идват вярванията и култа към едно или друго. Няма лошо, ма да се изпада в крайности кое е по- по- най- за нещо, дето просто трябва да се прави понякога в умерени количества и качество, е дивотия, според мен

    Коментар


    • Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      +10 за необходимостта и религията.

    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Евалла Коленце....колега

    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Някога 83...84 година в Меден рудник дремем с камиона и чувам викове САЛАМ САЛАМ...тичат ора отивам и аз а те докрали кучешка радост

      та дупе знае и две и двеста..стека рибай от японските

  • Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    А какво яде българинът който пазарува от магазина
    Само не казвай, че не пазаруваш в магазин.
    Да не би цяла година да отваряш буркани със мръвки консервирани по Коледа? Или домати направени на салца?
    Хляб сам ли си месиш?

    Сори, ама понякога преиграваме..... не само ти.

    Коментар


    • Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Пенчо, айде другите неща из форумЪт да не си ги чел, но поне в тая тема попрехвърлѝ предходните мнения? ИстЕнският мУж:
      - гледа прасета, ибо свинското е най-убавото мЕсо;
      - естествено, коли прасетата и при клането им пие сУрАвата им кръФ за кеф и подобряване на потентносТа;
      - ходи на лов, ама само за кеф - да трепе, да убива, кръФ да сА лей, иначе маа пръжки с рАкия на излетите на ловната дружинка;
      - меси си леБ и си го пече на пеШт;
      - квАси си млЕко;
      - подсирва си сиренье;
      - и така нататък, и така нататък - все неща, от които граЦките джендъри хал-хабер си немВат, кАде са виждàли те истЕнски живот?

  • Не познаваш ли Стария?
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

    Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

    Коментар


    • stanislaffff
      stanislaffff коментира
      Редактиране на коментар
      Явно не го познава.Той май наистина само хляб и бира куува от магазина.

  • К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

    Коментар


    • Кольо
      Кольо коментира
      Редактиране на коментар
      Да де, там на бирата и викат "течен хляб".
      А в Кауфланд бирата е в раздела с безалкохолните и водите, не при алкохопа...

    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Много правилно умни ора в кралството

    • trav
      trav коментира
      Редактиране на коментар
      Има една цяла епоха в Англия , описана като пиянството на един народ.
      И да бирата се възприема като храна. Класическите портъри и стаути са ги правели от всичко- картофи пшеница мляко, мед, ....Важно е било да са хранителни и с много алкохол, плътни сладки.
      Пих домашен портър- ми нещо средно или смес на боза с гинес и спирт

  • Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Не познаваш ли Стария?
    Па знам ли? Някаква пещ градихме някога някъде около Вакарел.

    Коментар


    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Виждали сме се Пенчо баш там...а пеща ..........пеща падна ...нещо там косинусът и синусът...още пазя бележките

    • artefekt
      artefekt коментира
      Редактиране на коментар
      Кога бе Тони...аз не помня да е идвал...а пеща не си казАл, не сме я дигнАли пак.

    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Пенчо идва следващата година

  • Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    И на мене ми се ядат доста неща ама кат няма зъби мези там марули с пресно сирене
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

    Коментар


    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Днеска о чудо....жена ми ми прави паниран кашкавал с домашни яйца от нашите кокошки...а за бабата пържи купешки и о чудо купешките са с ярко оранжеви жълтъци а нашите по бледи...който не знае цвета на жълтъка се влияе от каротина който идва от пасенето на кокошките на треви и зеленина...и който не знае вика е тия са като домашни ....ама к...ръц...има специален химикал който се добавя в храната на гледаните в кафези кокошки и боядисва жълтъка....ама тия се беха престарали ....ейййй ало мошенници не всички можете да излъжете ега ви...............

    • сто
      сто коментира
      Редактиране на коментар
      Е то как и да го прАжиш едно яйце е все е тая. Става само за в краен случай, кога няма хич какво да си сложиш в чинията. Три-четири сварени или печени в месеца бива, всичко нагоре е изнасилване на нормалната поносимост към качество и количество.

    • Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Да-а-а-а, и аз попаднах на такива яйца. Че и с бели черупки (отдавна рядкост в КМБ). Някакъв евроГейски внос вероятно, щото българинът вече свикнà да няма почти никаква разлика в цвета на жълтъка и белтъка.

  • Два дена мА нЕма и минАхте на я́йца. УжасТ.
    Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
    Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

    Коментар


    • artefekt
      artefekt коментира
      Редактиране на коментар
      Ха нье е стиропор......ти сега на Гагича ли не верваш.....

    • mdim
      mdim коментира
      Редактиране на коментар
      Тихо да не чуе

    • Стария
      Стария коментира
      Редактиране на коментар
      Eга им матер е......ем

  • Първоначално публикуван от mdim Преглед на мнение
    Два дена мА нЕма и минАхте на я́йца. УжасТ.
    Ееех как да говорим за мръвки като е пост...Боже вразуми ни особенно мене...
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

    Коментар


    • mdim
      mdim коментира
      Редактиране на коментар
      Както казва Серж Маркович на сърбо-руски: "Постно вкусно не бивает".

      Та в този ред на мисли, нашето издателство след многобройните запитвания пояснява, че новото издание на книгата "Вкусна и полезна кухня" е отпечатано в два тома : "Вкусна кухня" и "Полезна кухня"
      Ха наздраве!

  • Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

    Коментар


    • Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
      Хаха, разкошно. И с операторските умения се е постарал. Хвала! Ама повече прилича на някакво кобе, а не на телешкото на Бил Гейтс

      При такова готвене предпочитам мащерката, вместо розмарин, но и това става. А най-доброто като технология на изпичане за мен е това:


      Все пак и малко на опушенко да намирисва
      Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
      Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

      Коментар


      • NovemberCharlie

        Най-накрая барбекюто е почти завършено. Та като се сетих за тази тема, мислех да го пробвам с едни и.д. "бургери" на Beyound Meat" или направо някакво цвекло или броколи да метна. Търсих, но понеже не намерих и метнах едни постни ребърца. За 6 часа вътре, някак си добре се получиха. Снимки в темата с барбекютата:
        https://offroad-bulgaria.com/forum/%...58#post6736358


        Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
        Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X