Terziev has came back...

/Или е започнал да се клонира, което вече би било притеснително
/

/Или е започнал да се клонира, което вече би било притеснително

Изгаряш от желание да ме изкараш извън релсите, а? Този план няма да успее
Пробвай нещо друго от тролските наръчници. Между другото, това за компроматите го сложих в кавички, хе! Ти ги мислиш за такива, а аз няма от какво да се притеснявам. Лека нощ!
Явно не можеш да правиш разлика, какво е полиетиленово пликче.. нефтен продукт като тебе,... и кога въглерода е на въглища.. КЮМЮР да го кажем, по- може да ме разбереш, и кога е на кристали... ехее, далече за твоите представи. Аз съм чист като сапун - колкото по- го търкаш, толкова по-чист става, хехех! И далеч не съм опрял да се драча с тебе заради егото си, както ти правиш. Аз знам, че у мен нося по-голяма стойност. Стойност... като чуеш тази дума, можеш да си провериш банковата сметка - това е лимита ти. Някои хора имат много и всичко, а други са сами по себе си всичко. Да чуя какво ще добавиш, но каквото и да ми кажеш пак ще е контра из егото ти. Ха! Ако не забеляза, даже ти го и повторих - направих реверанс, какъвто много рядко съм правил за други хора, най-вече на женчовци.... и реших да си оправя отношенията с теб, по мое желание, така го усещах. Но ти ме плесна през ръката, която ти подадох за помирение. Такива като теб не заслужават втори шанс. Да не говорим, че злоупотребяваш със положение и със правомощия, отсъждайки бан-ове по лично осмотрение, без да зачиташ правови норми (другия форум). Тук се изявяваш като настройчик, хаха - настройваш останалите срещу мен, отново без да зачиташ правовите норми. Аз не съм черен йероглиф на бял фон с ветровит ник-нейм. Аз поне будя може би уважение (донякъде), повече смях... хубаво, това не е лошо, но и чисто човешките добродетели не ми липсват. Ти кой си? Аз не те знам кой си, криеш се зад една фасада и раздаваш форумни пестници, злобееш. Това не е ОК. Принизяваш личността. Мога да ти го кажа, като съвет, но ти няма да се замислиш над това, а най-много да ми се ядосаш, мислейки че те обиждам, понеже не ти стига душевното. А и съзнателното ти куца доста. Недай си Боже, некой като тебе да ни управлява държавата.... Ще настане пълна анархия и безправие като при Костов...
Това е за друг раздел, ще ме санкционират, хаха! Сещам се защо попита, но моята чест си е чест! Твърдо го заявявам. Аз принадлежа към своето Българско Отечество, а дедо ми ме е учил, че "Родното требва да се подига". Лозунги много... и идеологии и времена много, а и много начини да попаднеш под сянката на някой етикет, щемпел и после няма отърване. Или в капана на политическите теории и борби за влияние и противоборства. Познавам такива хора, бил съм в агитката на "Левски", Сектор Б. Просто не ми е работа да влизам в тези уравновиловки. Сори, че те разочаровам, ама на "Нали?" отговарям: "Не мерси."
Без лошо, разбира се.
,та това отваря много врати за желаещите да се трудят.Препърството за мен е смешна работа,ама си е за друга тема.Идеята за "зет на къща" също не е добра-виждал съм това,в 99% от случаите не работи.Мъжът трябва да има възможност да издържа семейството си,и да е господар на решенията и действията си.С тъст и тъща на главата-не става тя...И движението по най-лесното съпротивление не е добра тактика
Все пак е нещо по темата и пъстро откъм факти.
) някой да бъде заврян зет за първи път срещам ... 
Правилно ме упрекваш, колега, но ще обясня. Търсех само временно, удачно и достатъчно приемливо решение, докато премине "бурята", а не съм готован и да търся лесното, това което е с най-малко усърдие. И също НЕ по подобие на паразитните (!) микроорганизми
които се наместват и борят на всяка цена да оцелеят, за сметка на приемника! Изобщо нямам никакво намерение да съм паразит или едноклетъчно
А и оцеляването не го приемам на всяка цена. Това би било недостойно.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар