Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Хората разбраха истината за милиционерите и освен държавната хранилка никой друг не гласува за геперите.
    нормален човек не би гласувал за връщането на социализма и комунизма.

Коментар

Пуснаха по течението политическата класа. Избирателната активност е под половината от имащите право на глас и гербаджийското крило на БКП не може да вземе и половината от нея, следователно се ползва с одобрението на не повече от 1/4 от имащите право на глас.

Коментар

Честито!!! Тоталитарният режим, който се завърна преди две години е на път да се утвърди още повече в Родината ни! И е взел мерки да се утвърди съвсем и да изкара така още поне 45 години!
        Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Не знам, не ми се цапат ръцете другата седмица.

Коментар

Всеки трябва да излезе да гласува. Сега на балотажа аз лично ще гласувма за промяна! В смисъл ще искам досегашното да се смени, защото не съм доволен.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Пак ще е същото Данчо... Системата е така направена, че да не губи.
              Само с разбиване може да се промени нещо. Разбиване не с чук или брадва, а с калашник...

Ама нямаме мъде за тази работа, така, че пак ще си е същото.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

+ това няма автомати, няма и външна подкрепа, вероятно въобще нямаме и оръжия на склад а всичко е продадено в размирните зони.

Коментар

И след това какво правиме?Издига ме други на власт,които ще са още по-зле.Най-добре е да дойдат извънземните.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    И след това какво правиме?Издига ме други на власт,които ще са още по-зле.Най-добре е да дойдат извънземните.
                    Те идват след месец. Дори има тема за това.

Коментар

Ненаказуемостта е движещата им сила. Ако почнем да ги сменяме често, всичко, което са изкарали бързо ще свършва, ще стават плячка на едни други хора, ще се попритеснят малко. Това би трябвало да доведе да крадат примерно 70/30 - 30 за нас. Пак ще сме далеч по-добре.
                      Иначе съм за калашниците. Няколко пъти го намеквам. И мъде имаме. Те нямат. 10-20 хиляди души с автомати и се насират веднага. Ама ги нямаме
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Всичко ми стана ясно освен това кои са те и кои сме ние.Май е по-добре да питам къде идват извънземните.

Коментар

Онзи ден си коментирахме разни неща по политиката, и се изказа мнение, че Косово доста е дръпнало катодържава. То, и наркопарите имат значение там де, но като друг довод се изказа мнението, че там почти всеки има поне пистолет. Боен...

Сега ми стана ясно защо даването на разрешително за оръжие е толкова трудно тук. То и въздухарките ни накараха да регистрираме...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле ,това е един от начините на ограничаването на свободното мислене на хората.Това е присъщо на тоталитарната държава.
                            Колкото повече всякакви глупави ограничителни и забранителни режими ,толкова повече хората зависят от благоволението на някой милиционер.
                            От тъпи и прости кадесари какво искаш.

Най отвратителното е ,че все още има хора, и то съдейки по резултатите са доста,на които това им харесва. Своего рода мазохисти. Ще изчакаме ,като Мойсей,да измрат ,та дано децата ни се радват на истинска демокрация.
                            Последно редактирано от Георги Крумов; 25-10-11, 09:09.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              Най отвратителното е ,че все още има хора, и то съдейки по резултатите са доста,на които това им харесва. Своего рода мазохисти. Ще изчакаме ,като Мойсей,да измрат ,та дано децата ни се радват на истинска демокрация.
                              Множат се. Лични наблюдения. Възпитават и децата си така.
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Тогава вариантите са два или ще се преборим със кръв за по добро бъдеще или ще си търсим друга земя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X