Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Подсети ме за нещо, дори не е виц:
    Имам едно приятелче, ... Та само с бягане не става понякога
    Колега наистина имаш дар да преразказваш, по едно време не мистигна въздуз !
    http://video.google.com/videoplay?docid=5460466258279536541&hl=en&emb=1

Върл маняк на NISSAN PATROL

Коментар

Никога не пиши пиян във форум, освен ако не си модератор! Утре ще съжаляваш, а да изтриеш няма да можеш.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
        ...а да изтриеш няма да можеш.
        Всичко може да се уреди.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Всичко може да се уреди.
          Корупция?
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            Корупция?
            Не с лошо де. "Услуга между приятели", примерно.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз съм българче...

Ай стига се оплаква бе!
              124 -> 164
              T4

Коментар

• Групичка прилепи си висят.Един се изправил ,а останалите го изгледали зачудени.Попитали го:-Какво ти има?........Той отговорил:......-Припаднах!

Хаха...това ми хареса
                Последно редактирано от cveti; 01-07-11, 15:44.
                Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Гошо и Пешо спасяват удавник. Изкарали го на брега и Гошо казва:
                  - Най-успешното изкуствено дишане било уста в гъз. Взели една тръба, мушнали я в гъза на удавника и Гошо надува. По едно време се уморил и дал на Пешо. Пешо лапнал тръбата, надува и по едно време казва на Гошо:
                  - Гоче, тая тръба има вкус на гомно!
                  - Ми Пешо, като те знам какъв си гнуслив, я обърнах от другата страна, дето не съм я лапал...
                  sigpic

Коментар

- Какво право имат жените в Перник..?

- Право в гъза..!!!

Коментар

Ама на каква тематика сте се отворили...айде и аз.

Един арабски шейх си купил много скъпа състезателна камила. Наел двама бедовци да я прекарат през пустинята до родният му град. Направил им инструктаж:
                      Ейй, да знаете стане ли нещо на камилата, живи ще Ви одера. Това е специална порода, не трябва да е жадна, щото ще умре и...нали Ви казах, живи ще Ви одера. По пътя до моят град има три оазиса, на всеки камилата да пие вода, иначе жална Ви майка...
                      Двамата бедовци,Ахмед и Махер, клели се в живота си, тръгнали...
                      Минали първият оазис, камилата пие вода, всичко точно. Втори оазис, пак всичко наред.
                      Стигнали и до третият оазис, дет'се вика градът вече се вижда в далечината, камилата не ще да пие вода.
                      Ахмед вика: Дай да тръгваме, ей го де е, нищо няма да и стане на камилата..
                      Махер: Мани ще вземе да се гътне баш пред портите, шейха мамата ще ни е...
                      Ми кво ще правим?
                      Помислили, почакали, водят камилата до водата...не ще...
                      Ахмед се сетил тогава и вика: Дай да и натискаме главата под водата, да се напие....пак не иска камилата.
                      Тогава Махер, прежалил се и вика: Натискай и главата под водата, аз ще ида отзад и ще засмуча през задника и ще я напълним с вода, да се отървем от галето.
                      Речено сторено, държи единият главата на камилата под водата, другия смуче през задника...добре ама на камилата от тия манипулации, доакало и се и....свършила работата.
                      Оня отзад, задавил се, плюе и се развикал:
                      Братче бе, не и натискай толко надолу главата, че засмукАхме от тинята....

Коментар

Гнус...

От половин час се мъча да сметна две предавки и още не успявам, но пък се сетих за един стар руски виц:

"Интелигентен" начин да кажеш каво ти има в един много конкретен случай: геометрична болест, окръжност и половина. 3.pi.r
                        Същото като птичата болест: 3 пера
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
                          Групичка прилепи си висят.Един се изправил ,а останалите го изгледали зачудени.Попитали го:-Какво ти има?........Той отговорил:......-Припаднах!
                          Какво е най-неприятното нещо, което може да се случи на един прилеп?
                          -Разстройство...

Коментар

• От: До: Малко вицове !

Какво наистина имат предвид мъжете, когато казват...

Отивам за риба.=Ще се насвяткам до козирката и ще застана до реката с пръчка в ръка, докато рибата плува наоколо в пълна безопасност.

...

Иванчо отива в аптека и пита:
                            -Имате ли някакво обезболяващо?
                            Аптекарката:
                            -Какво те боли?
                            Иванчо:
                            -За сега нищо,но тате отиде на родителска среща!

....

Иване - вече 2 часа ме ч***ш една мила думичка не си ми казал !
                            -Извинявай - Обичам те Стефане !
                            sigpic

Коментар

18-годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена, майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултата показал, че девойката е бременна.
                              Псувайки и плачейки майката попитала: ‘Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!’
                              Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло Ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата.
                              Седнал в дневната заедно с момичетои намръщените й родители и казал: ‘Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното ми положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот.
                              Отделно,ако се роди момиче ще й предоставя Ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката.
                              Ако се роди момче ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката.
                              Ако са близнаци те ще получат фабрика и 2 милиона долара в банката – за всеки.
                              Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.’
                              Тук бащата, който до този момент не проронил и дума станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал: ‘@би я пак…’
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 2 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X