Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Много напрегнат мач! Нашите здраво са притиснали противниковия отбор. Положението е напечено. Решавам да си взема една биричка. Връщам се и какво да видя - на нашите им вкарали гол!

Извод: Вратарят никога не трябва да ходи за бира!
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Отива стар руснак при лекаря и му казва:
      - Докторе, помагай, бабата не я бива, има депресия, въртят я всички стави, не става от леглото, няма сили да отиде и до тоалетна...
      - А имате ли редовен секс?
      - А бе, докторе, какъв секс, аз съм стар комунист, Ленин ми издъхна в ръцете...!!!
      - Повярвай ми, прави секс с бабата и всичко ще бъде наред!
      Прибрал се дядото, изкъпал се, пийнал една водка за кураж и...действал...
      Събужда се на другата сутрин и гледа: бабата станала, направила кафе и закуска и пее около печката. Дядото гледа и си говори:
      - Еййй, да знаех по-рано...Ами аз и Ленин съм можел да спася!

Коментар

Един циганин отишъл при попа с молба да го кръсти,та и тои да е между хората... Попът: "Виж какво,аз ви познавам. Обичате месо,лъжете и се биете. Сега са велики пости,ти без месо не можеш...абе няма да издържиш"
        Тръгнал си циганинът,но се отбил при ходжата. Той на свой ред го натовари с още по-тежки богослужения. Циганинът вдигнал пръста си и осенен от просветление рекъл:"не е ли по-добре да си остана циганин и да правя каквото си искам!"
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Обява:
          Изгубена е кучка
          187 см, руса
          който я намери - халал да му е!

Съобщение от МВР:
          В парка са намерени
          Момиченце на 16 години
          и Момченце на 17 години
          децата са намерени голи в храстите!

Обява:
          Изгубен е гълъб
          Отличителни белези - нормален бял гълъб
          отговаря на името Стамат, триглав и лае!
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ако има проблем с поставянето моля да ме уведомите .До момента не съм имал проблеми и се надявам и този път да съм се справил .

Барак Обама умрял. След 10 години, той се отегчил и помолил Господ да му позволи да посети Земята, за да види какво е положението в страната му.
            Господ се съгласил и го освободил.
            Обама отишъл в един бар в Ню
            Йорк, поръчал си една бира и попитал бармана какви са проблемите на
            страната. Барманът, с изненада, казал:
            - Какви проблеми може да имаме? Ние сме велика империя и всичко около нас е наше.
            - Как така наше? А Ирак, а Афганистан?
            - И те са наши!
            - А Европа, Африка, Близкия изток?
            Барманът извадил изпод тезгяха един глобус и гордо го завъртял:
            - Казвам ти - ние сме една велика империя! Целият свят ни принадлежи!
            Обама, радостен, горд и доволен, изпил бирата си и казал:
            - Е, благодаря ти, приятелю! Колко ти дължа?
            Барманът:
            - Една рубла и двадесет копейки
            Последно редактирано от Goblin; 30-12-14, 22:53.
            По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
              ...
              Обява:
              Изгубен е гълъб
              Отличителни белези - нормален бял гълъб
              отговаря на името Стамат, триглав и лае!
              Или както се казва: Днес в Чернобил също е пролет. Тревата синее, птичките лаят...

;-------

- Мила! Нека се слеем в любовен акт, за да осъзнаем нашата хармония и духовно единство, да преминем отвъд закостенелите граници на разума, да...
              - А, нье, в г@за не давам!
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Русия, правителството закъсало за пари. Трябва да продадът нещо.Мислили, мислили и решили. Ще се продава мумията на Ленин.
                Обявили търг, начална цена, разгласили на всички. Ден, два, цедмица. Нула интерес. На десетия ден пристига оферта от Израел.
                След кртко колебание руснаците:
                -Не, не. Опасно е. При вас вече един възкръсна.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Малко копи-пейст

България, 1 януари 2020 година

Научно-фантастичен новогодишен разказ от проф. Божидар Димитров

Президентът Бойко Борисов се събуди, както винаги в 6 часа. Погледна електронния секретар – 1 януари 2020 г. Не му се ставаше, но нямаше как – на масата освен половинлитрова чаша димящо турско кафе, го чакаше и дълъг лист с програмата за деня. Осемнайсет точки бе тази програма и като шеф на президентска република трябваше да я изпълни. „Мамка му на този главанак Божидар Димитров, дето го послушах и направих референдум за смяна на формата на управление. Ако бях президент на парламентарна република, сега щях да се будя в някоя от ловните хижи на Емо Ротманса или на Миро Мършата. И никаква работа. А сега - 18 точки в програмата”.
                  Първата бе среща с областния управител на Охридска област Красимир Каракачанов. Знаеше защо го търси. Щеше да иска пари за лагерите за бежанци. След като през 2015 г. в Черно море, в периметрите „Кан Аспарух” и „Терес”, бяха открити огромни количества газ и нефт, с които България, освен че задоволи нуждите си и започна да изнася, средната работна заплата стана 5500 евро и страната ни стана привлекателна за бежанци от цял свят. Отгоре на всичко, чрез референдуми, подобни на шотландския и каталонския (само че успешни) към България се бяха присъединили през 2018 г. Македония, Поморавието и Западните покрайнини, Северна Добруджа и Северна Гърция със Солун барабар и Одринска област до Чаталджа. „Добре, че референдумът в Истанбул не успя - какво щях да го правя този 25-милионен град. Пък и щях да се скарам с моя приятел Ердоган, той едвам преглътна отпадането на Одринска област от Турция” – каза си наум Бойко. Наум, защото знаеше, че го записват – всичко, което кажеше на глас, се появяваше всяка сряда в „Галерия”. Цецо Цветанов се скъсваше от работа да открие записвачите и все не успяваше.
                  Бойко погледна отново листа с програмата. Втората среща бе с шефа на „Газпром”, долетял внезапно в България вчера. И тук знаеше за какво става дума. Путин му се бе обадил по телефона снощи. Русия не можела да изпълнява в пълен обем доставките си за газ към Китай и молеше да купува от нас по 20 милиарда куб. метра годишно. „Ще може – каза си Бойко, - но на цена 485 долара за 1000 кубика. Колкото ние плащахме до 2015 г. И ако признаят, че Кирил и Методий са българи и че са взели от нас и християнството, и азбуката. Иначе – да плащат неустойки на китайците”.
                  Прегледа набързо останалите. Слава богу, повечето от тях бяха дреболии от рода Лозенград искаше автомагистрала до Царево, село Долно Уйно искаше църква. А управителят на област Кавала искаше помощ от масовата емиграция на англичани в топлите земи на Беломорието. Повечето били пияници, не работели и тежали на социалната система. Почти напълно я изсмукали. Бойко се почеса по главата. Поиска да викне социалния министър, но се сети, че Каролев го бе набил в ефир и пратил в болница само преди три дни. „Ще трябва да намерим решение с този наплив на англичани – помисли си Бойко. – Поне да бяха водопроводчици като поляците”. Емигрантите от Полша наистина пиеха, но работеха яко – и като водопроводчици, и като миньори в мините на Ковачки.
                  А и един протест трябваше да изслуша. Френският посланик щеше да му предаде нота на Ке д´Орсе, с която се протестираше срещу поведението на българския посланик в Париж Валери Симеонов. Той бил заявил по френския канал 5, че френското правосъдие е жива цигания. Това - по повод заводите „Рено”. Телевизия „Скат” ги бе купила законно, но френски съд бе уважил иска на бившите френски собственици и им бе върнал заводите. „Ще му тегля една майна – каза си Бойко. - Франция най-сетне трябва да разбере, че в ЕС сме равни, но някои са по-равни. Все пак ние сме велика сила, а не Франция, и ако много знаят, няма да им предадем двете ядрени подводници, дето им ги строим във Варна. Имаме пари да им платим неустойката. Ще ги зачислим в нашия беломорски флот”.
                  След това се протегна в леглото. Поне вечерта щеше да бъде забавна: „Левски” щеше да играе финал за Шампионската лига с „Челси”. Резултатът бе ясен: Абрамович предложил на Батков 5 млн. паунда „Левски” да не бие с много унизителен резултат – с 2:1, най-много с 3:1, а не с обичайните си резултати 7:0, 6:1, 5:0 и т.н.
                  Бойко взе чашата с кафето и отпи първата глътка. До листа с програмата стоеше лист с текст, представен му за одобрение от Веждичката – културния министър. Текстът бе за плочата, която щеше да стои над централния вход на реставрираната Голяма базилика в Плиска – най-голямата християнска църква в Европа през Средните векове „Построена в 866–870 г. от цар Борис–Михаил и възстановена от Президент Бойко Борисов”. Борисов допълни: „в 2015–2019 г.”. „Поради фамилията, може след време да помислят, че съм му син – рече си Бойко. – „Добре е да се съчетае освещаването й с откриването на автомагистрала „Хемус”. Лилито Павлова и този път се беше справила навреме.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                    Малко копи-пейст

България, 1 януари 2020 година

Научно-фантастичен новогодишен разказ от проф. Божидар Димитров

Президентът Бойко Борисов се събуди, както винаги в 6 часа....
                    И пак се събуди, този път наистина и този път в Германия (или в затвора - на който както му харесва), където си живее.
                    - А, успал съм се - 6:10 станало, а какъв хубав сън беше ...
                    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                    0888 315 794
                    LZ1UPI
                    A1 (Rh+)

Коментар

Какво е голямо, зелено, стоманено, руско, шумно и не влиза в гъз?
                      Отг: Руска машина за влизане в гъз.
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Съветска!

Коментар

При това компактна
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

"Времето навън е само за бивши гаджета и кофти приятели"
                            Емо Чолаков
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                              "Времето навън е само за бивши гаджета и кофти приятели"
                              Емо Чолаков
                              Това сега ли го изръси? От неговите прогнози понякога не мога да разбера какво всъщност ще е времето.
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Някакъв се прибира в къщи, гледа - няма никой. Погледнал на двора - и колата на жена му я няма. Притеснил се човека, все пак жена му с книжка от няма и седмица и звъни за проверка. Булката вдига и направо започва с въпрос:
                                - Миличко, да си пипал навигацията вчера?
                                - Ъ... ами да, проверявах колко е пътя до Варна. Що?
                                - Еми щото СЪМ ВЪВ ВАРНА!
                                ;------

- Тате, къде е фенерчето?
                                - Що ти е фенер бе?
                                - Отивам на среща довечера.
                                - Ха, келеш! Аз навремето фенер не вземах!
                                - Ми то като погледнеш мама и си личи...
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X