Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Притеснена циганка тича към мъжа си с дете на ръце:
    - Асане, детето глътна патрон!
    - Ма, не го върти към мене, ма!

Мъж влиза гол в спалнята. Жена му го видяла и се опулила:- Какъв е тоя бял прах на оная ти работа бе?- Парацетамол! Нали те боли главата, а сега избирай през устата или през гъ,а!
    Последно редактирано от alex_markov; 26-07-14, 11:00.

Коментар

• От: Вицове

Американец, французин и българин пилоти си говорят колко им струва да си следят жените какво правят, докато ги няма..
      Американецът - частен шпионин-преследвач, 1000 долара
      Французинът - скрити камери, към 500 долара
      Нашият - около 0,50 цента...
      - Е, как така???
      - Е, толкова струва едно кисело млеко, аз като се върнем от командировка, пием едно на балкона и метам кутията на съседния, от там се подава комшийката и ме псува какъв съм простак, аз ѝ викам "трай ма, ку*во"..
      Оттук се почва докладът: "Аз ли съм ку*ва бе, жена ти знаеш ли какви ги прави, докато те нема..."

Коментар

Положението, вместо да се влошава, става безнадеждно

Днес съм депресиран. Преди малко забелязах, че имам посивели интимни косми. Не се паникьосах чак толкова много когато ги открих, но хората в автобуса определено изглеждаха ужасени.

Двама възрастни евреи си говорят:
        - Да ти се оплача , вчера твоят Аврам спал с нашата Сара!
        - Какво? Ужас! В събота!

Момчета, да пийнем по едно, а?
        - Аз няма да мога. Моята вяра не ми разрешава!
        - Ама какво? Да не си религиозен?
        - Не, бе, жена му се казва Вяра - арматурист, четвърти разряд, 95 килограма....

Разговор между китайски и български търговец. Китаецът:
        - Защо купуваш толкова малка бройка?
        - Защото сме 7 милиона, пазарът е малък.
        - Опитай и в друг град.

Мъж се прибира вкъщи и носи букет цветя. Жена му ги вижда и пита:
        -За мен ли са цветята?!
        Той отговаря:
        -Не, за секретарката.
        Жена му побеснява и му вика:
        -За нея - цвете, а за мене к*р?!?
        Мъжът:
        - Няма проблем, ако искаш, сменете се...

Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете
        GOODYEAR!

Мъж и жена се забиват в бар. След секса мадамата казва :
        - Това беше за една вечер , не искам връзка !
        Мъжът се просълзил . Мадамата:
        - Съжалявам , не исках да те нараня , но ...
        - Не бе, по мили думи не бях чувал!
        Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Баба пристига на рождения ден на тригодишното си внуче. То я посреща с въпроси:
          - Бабо, бабо, ще акаш ли?
          - Не, миличък, защо?!?
          - А ти с метлата ли дойде?
          - Каква метла?!?
          - Тате каза преди малко: "Хайде, и вещицата долетя, сега ще осере целия празник..."
          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

- Ало скъпи, трябва да ти кажа нещо важно!
            - Не мога сега да говоря, бързам!
            - Не, не, важно е.. имам добра и лоша новина.
            - Казах ти нямам време за това сега!
            - Ама наистина е важно!
            - Оф добре, кажи добрата.
            - Въздушната възглавница на Мерцедеса работи...
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Бай Иван се оплаква:
              - Шефе счупи ми се лопатата...
              - Няма страшно, подпирай се на багера

Той прошепна: Аз тръгвам...
              Тя (със сълзи на очите): Всичко ли си взе?..
              Той я хвана за ръката ...
              - Беги бръже, на масата има полвинка ракия и ми я донеси

- Прощавайте, колко ще струва да ме закарате от тук до центъра?
              - 5 лева.
              - Ами, ако и жена ми се качи?
              - 5 лева!?
              - Видя ли, п@ткo, нищо не струваш!

Коментар

Членът ми влезе в книгата за рекордите на Гинес! ...после ме изгониха от книжарницата...

Животът е като тоалетна хартия - дълъг е, но го хабиш по задници...
                What Orwell feared were those who would ban books. What Huxley feared was that there would be no reason to ban a book, for there would be no one who wanted to read one.

Коментар

“Някои хора оставят нещо след себе си само когато клекнат.” – надпис в тоалетна.
                  Любовта е онова, което баща ти изпитва към алкохола.” – млада майка обяснява нагледно на дъщеря си какво е любов.
                  “Да ми се усмихнеш е второто най-хубаво нещо, което можеш да ми направиш с устата си.”
                  “Двете най-големи грешки в пиенето са рязкото започване и рязкото спиране!”
                  “Не мога да спя спокойно през нощта като знам, че бирата стои в хладилника и мръзне…”
                  “Трябва да се радваш на малките неща – гърдите на жената ти, пениса ти…” – размишления в квартална кръчма.
                  “От две злини винаги избирам тази, която е по-млада, по-симпатична и с по-големи гърди.”
                  “Кажи на жена си да приготви две супи и едно дупи, ама първото не го бързам!” – предложен ни от Троян.
                  Алкохола враг на пола!
                  Чрез плодов сок – към полов скок!” – социалистически призив против алкохола.
                  “Когато хората пият и не вдигат наздравици – това е алкохолизъм! Но когато хората пият и вдигат наздравици – това си е събитие!”
                  “Животът е като стълба на курник – къс и осран!”
                  “Страдам от особен вид клаусторофобия. Като вървя към кръчмата и се страхувам, че може да е затворена!”
                  “Тази е грешна като уравнение с две неизвестни – чудиш се откъде да я започнеш!” – двама възпитаници на ОМГ Пловдив коментират красива жена
                  Едно време нашите мъже носиха потури и вътре имаха мадури, а сега вашите носят дънки и вътре имат трънки!” – разговор между майка и дъщеря.
                  “Машината обича ласка, грижливо гледане и смазка.” – табела в завод по време на комунизма.
                  “Няма да пия повече, но няма да пия и по-малко!” – в отговор на въпрос дали ще обещае, че няма да пие повече.
                  “Даже и най-киселото вино е по-хубаво от най-сладката вода.”

Мъж в БГ кръчма пие водка след водка. По едно време си поръчва бира и барманът му казва:
                  - Как така бира след водката?
                  - Бирата не е след водката, а преди виното! – отвръща категорично къркача.

Разговор между двама посетители на квартална кръчма:
                  - Абе теб какво те кара да пиеш толкова много?
                  - Мен нищо не ме кара, аз съм доброволец!

“Един истински мъж по-скоро би умрял за любимата си, отколкото да живее с нея!”
                  “По-добре да умреш прав, отколкото да живееш на колене!”
                  “Русото дразни, ама и празни!”
                  “Гъз боли най-много от две неща: мокър под и сух пенис!” – в отговор на оплакване, че пода е мокър и клиент е паднал на задните си части.
                  “Докато ти оправят жената и колата е по-добре да не гледаш.” – надпис на вратата на автомонтьор.
                  Бирата е като матрьошка: отвориш една, а след това втора… трета… четвърта…”
                  “Моля, не повръщайте под масата и там има хора!” – надпис в квартална кръчма.
                  “Колкото повече пиеш – толкова по-сладко ти става! Пък ако ти стане много сладко – вземи нещо солено и продължи с пиенето!”
                  “По-добре заобиколен от винарки, отколкото от санитарки!”
                  “Когато мъжът стане на половин век ху*т му става мек.” – дано да не е истина.
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Министерство на отбраната. Началник щабът се връща от среща и вика старата опитна машинописка:
                    - Верче, трябва спешно да подготвим "Заповед за състоянието на дисциплината в армията". Готова ли си?
                    - Готова съм
                    - Отлично, диктувам.
                    - Д*БА ВАШТА МАМА!!!
                    М: (Машинописката записва):
                    Другари офицери!
                    - НИКОЙ НИЩО НЕ Е*АВА!
                    М: Дисциплината в армията е спаднала!
                    - ВСИЧКИ ЛЕЖАТ И СЕ БАРАТ!
                    М: Командирите се отклоняват от изпълнението на служебните си задължения.
                    - ТИЯ КРЕТЕНСКИ П*ДАЛИ ПЪЛЗЯТ КАТО БРЕМЕННИ ВЪШКИ, КЪРКАТ ВОДКА, НАРУШАВАТ БЕЗПОРЯДЪКА И Е*АТ ВСИЧКО ДЕТО МЪРДА!
                    М: Никой не се занимава с възпитание и обучение, строевата подготовка е спаднала, увеличили са се случаите на пиянски изстъпления и безчинства спрямо местното население.
                    - ДА ГО НАВРА НА ВСИЧКИ!
                    М: Заповядвам:
                    - НА ТОЯ НОВ К*ПУТ, ДЕТО СЕ ПРАВИ НА БАЛОН, КЛИЗМА С ГРАМОФОННИ ИГЛИЧКИ МУ ТРЯБВА, НЕ ЛАМПАЗИ!!!
                    М: Командирът на дивизия полковник Иванов да се предупреди за непълното служебно съответствие.
                    - ОСТАНАЛОТО СТАДО ДА СИ ГО Е*Е ТОЙ!
                    M: Командирът на дивизията да накаже останалите виновни съответно.
                    - ТЯХНАТА МАМА!!!
                    М: Командващ окръг генерал-полковник Петров
                    Suzuki Vitara

Коментар

В болница празнуват юбилей. Очният лекар навършва 30 години трудов стаж. Подаряват му картина, на която е изобразено око, а в зеницата на окото се отразява очният лекар, които го преглежда.
                      Всички ръкопляскат и го поздравяват. Не ръкопляска само гинекологът. Утре е неговият юбилей.
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Продавам: джип гранд чероки
                        Дата на производство: май 2014
                        Регион: 42гр. 43мин. северна ширина, 24гр. 54мин. източна дължина
                        Особености: без пари ще го дам, само елате ни извадете оттука!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Стругар чисти гаечен ключ.Приближава бригадирът:
                          - Петров!Защо толкова рано се се приготвяш за края на работния ден?Само 17:20 е.
                          - Разбирате ли, докато изчистя ключа, докато изчистя струга, докато си измия ръцете и докато се преоблека....и вече е 18:00...
                          - Не Петров, не трябва така!Ето а например се приготвям за края на работния ден точно в 18:00!
                          - А за какво да се приготвяте!Затваряте си устата и сте готов!
                          Жената трябваше да излезе много рано тази сутрин, и на мен ми се наложи да се справя съвсем самичък с всички сутрешни проблеми. Научих много нови неща.
                          Например, оказва се, че имаме дете...
                          Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

• Един министър свършил работния си ден към 9 часа вечерта. Излязъл от
                            министерството, качил се на задна дясна седалка и мерцедесът потеглил. По пътя
                            започнал да се оплаква на шофьора, че много го боли главата. Попитал шофьора:
                            - А теб не те ли боли глава?
                            Шофьорът отвърнал:
                            - Г-н министър, аз върша работа, която е за моята глава и затова мен главата
                            никога не ме боли.

Закон на Льо Енгел за счетоводството:
                            Никой още не се е отказал да прави бизнес заради това, че му се налага да плаща
                            прекалено високи данъци поради прекалено високи печалби.
                            Последно редактирано от alex_markov; 29-07-14, 15:26.
                            Диско 300TDI
                            Scott Purgatory
                            0889 84 6161

Коментар

Нострадамус шамари котката си:
                              - Тук ли ще пикаш след 10 минути, тука ли?! А?
                              Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Мъж влиза в стриптийз бар. Намира едно празно място на първия ред и сяда. Зад гърба му седи някакъв зачервен мъжага. На пилона се кърши готина стриптизьорка с еротично облекло. Човекът отзад направо пощурява:
                                -Да, бейби, само така!
                                Нашият човек го стрелва с поглед и оня спира. Стриптизьорката си смъква сутиена. Онзи отзад пак:
                                -Да! Т`ва искам! ДАААА!
                                Нашият му изсъсква да млъкне и продължава да гледа. Стриптизьорката остава напълно гола. Всички умират от кеф, само този отзад си мълчи. Нашият човек се обръща и иронично пита:
                                - Къде ти отиде ентусиазмът, бе?
                                - Аааа, някъде по гърба ти…
                                LZ1ZAH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X