От: Формула 1
В интерес на истина изказването на Хамстера, че трябва да го питат е преведено малоумно. Гледах видеото, там той казва, че по договор така би трябвало да бъде. Което явно е факт, той просто го споменава. Но нямал дума в избора. Въпреки че след "ще бия всеки който дойде" и "по-силните пилоти са добре за тима" не пропусна да подхвърли, че Алонсо може би няма да е най-добрия избор от гледна точка на отборен дух.....ти да видиш, както се казва
Но отново направи впечатление вградената му арогантност и мания за величие с израза "втората кола". Някакси и чисто езиково "другата кола" звучи по-смислено, а и един спортсмен така би се изразил
Ще се повторя, но Тото няма да си вкара автогол като вземе още един киселяк в отбора. Освен това догодина далеч не е сигурно, че доминацията продължава, което допълнително ще вкисне големите шампиони и може да стане много избухливо. Иначе от днес : http://www.bbc.com/sport/formula1/38335169 Т.е. работата с Валтери е едва ли не опечена. Щом и Маса намесиха явно ще стане въртележката той да си отложи пенсията, финландеца отива в Мерцедес и взимат сериозна отстъпка от двигателите + Верлайн. Мисля, че ситуацията е win-win. Аз лично мисля, че се заформя интересна двойка и ще има конкуренция. Ако Валтери беше случаен нямаше мениджъри да са му Тото Волф и Мика Хакинен, нали
За другия сезон също имам големи надежди като цяло като в ролята си на макларънист разчитам много на Вандоорн. Изключително представяне в Бахрейн като се има предвид колко беше куца колата и все пак първо състезание в спорта.
В интерес на истина изказването на Хамстера, че трябва да го питат е преведено малоумно. Гледах видеото, там той казва, че по договор така би трябвало да бъде. Което явно е факт, той просто го споменава. Но нямал дума в избора. Въпреки че след "ще бия всеки който дойде" и "по-силните пилоти са добре за тима" не пропусна да подхвърли, че Алонсо може би няма да е най-добрия избор от гледна точка на отборен дух.....ти да видиш, както се казва

Коментар