Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

То винаги има начало,без значение за какво и за къде
    Последно редактирано от Гена; 26-07-15, 21:53.

Коментар

Време си е и Макларън малко по малко да влизат в джаза! Май ще излезе вярно че до Монца включително те ще излязят извън последните две места в класирането при конструкторите! А и кой знае дали грандиозния провал на двата последни старта на Мерцедес не е начало на нещо кой знае какво? В единия случай Уилямсите ги хапнаха за закуска,сега Фераритата!! Предстои да видим!
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        ...Това началото ли е за Макларън? Цели 12 точки!
        ....
        Точките бяха по стечение на обстоятелствата . Но все пак са си факт . По-важното е , че и двата болида завършиха . Не съм сигурен , но май това им е сефте този сезон

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
        ...А и кой знае дали грандиозния провал на двата последни старта на Мерцедес не е начало на нещо кой знае какво? В единия случай Уилямсите ги хапнаха за закуска,сега Фераритата....
        Има нещо гнило тука !
        Последно редактирано от Vlado_Ts; 27-07-15, 06:38.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

За първи път от много време изгледах цялото състезание. Естествено ме е яд най-много за това, че Кими отпадна.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            За първи път от много време изгледах цялото състезание. Естествено ме е яд най-много за това, че Кими отпадна.
            И мене ме е яд най много за това.Все пак вече 11 год без прекъсване съм му твърд фен,но смятам че може да даде още много.
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50

Коментар

А и кой знае дали грандиозния провал на двата последни старта на Мерцедес не е начало на нещо кой знае какво? В единия случай Уилямсите ги хапнаха за закуска,сега Фераритата!! Предстои да видим!
              Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото. — след победата на фелдмаршал Монтгомери при Аламейн в Сев. Африка през октомври 1942 г.

Време си е и Макларън малко по малко да влизат в джаза! Май ще излезе вярно че до Монца включително те ще излязят извън последните две места в класирането при конструкторите!
              Умният човек не прави всички грешки сам; той дава шанс и на другите. Чичо Чърчил ...
              та от два тима с шанс за 2-ма на подиума, 3-ти го зае...
              Кими та Кими, кво казваше Алф: "В този момент по някое шосе лети червено Ферари, а в него има извънземен"
              И на стари години може да се научиш на всичко – само да има желание...
              А за Себ - нищо не казвате... Или "който иска, той и може". И обратното става...
              Май напоследък, дори усмивката му не ви дразни - май защото е искрена
              Последно редактирано от ivied; 27-07-15, 20:53.

Коментар

Фетел, та Фетел! Ми знаем отдавна - сегашният Шуми.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                  .....А за Себ - нищо не казвате... Или "който иска, той и може". И обратното става...
                  Май напоследък, дори усмивката му не ви дразни - май защото е искрена
                  Към него съм абсолютно неутрален. Нито го мразя,нито го обичам,може ли? Смятам че не ми е дал повод нито за едното,нито за другото!
                  А за Кими имам достаръчно дълъг списък от причини да го харесвам,нали може така? Все пак е показал доста неща през последните 15 год,които са ми харесали и те така с причините! Може след още 7-8 год да почна да харесвам и Себ и някой друг,ама засега е това! Поздрави!!!
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50

Коментар

Преди време,много хора ревяха,Фетел и Ферари невъзможно-явно няма невъзможни неща

Коментар

В смисъл ?
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Е па не знаеш ли? От време оно го спрягаха за заместник на Шумахер. Нищо чудно да се случи, че и повече.

Коментар

Е па не знаеш ли? От време оно го спрягаха за заместник на Шумахер. Нищо чудно да се случи, че и повече.
                          Е па не знам . А и не съм чул некъде да са го спрягали за заместник на Шуми : ни у Ферари , ни у Мерцедес , ни у леглото при жена му .

... а виж да го сравняват със Шуми съм чувал . Ама това е нелепо .

Коментар

Не си чел системно. След втората му титла започнаха да го представят като бъдещия Шумахер, с тенденция да подобри рекорда му по титли. Колкото до сравнението по качества, това пък аз не съм чувал и наистина е смешно.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              ... а виж да го сравняват със Шуми съм чувал . Ама това е нелепо .
                              Много си прав за това да знаеш!
                              Иво (таксито) Андреев
                              0988 91 80 50

Коментар

Не си чел системно. След втората му титла започнаха да го представят като бъдещия Шумахер, с тенденция да подобри рекорда му по титли. Колкото до сравнението по качества, това пък аз не съм чувал и наистина е смешно.
                                Абе чета аз системно и забелязвам , че системно си противоречиш .

Казваш , че :

..... От време оно го спрягаха за заместник на Шумахер. ....
                                Аз под израза "да го спрягат за заместник" разбирам да го замести в съответния тим - примерно в тима на Ферари , или в тима на Мерцедес .
                                Ама такова нещо немаше по обясними причини .

... а от друга страна , да казват : "те това ще е новия Шумахер" си се има предвид баш сравнение на качествата .. Демек : очевидно притежава качества , които биха му донесли титли колкото на Шумахер . Че може и отгоре , както казваш .

Така че отвсякъде погледнато , нелепо е да се каже че

...освен ако не го казваш иронично де .

Шуми си е Шуми , Фетел си е Фетел .

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X