Време си е и Макларън малко по малко да влизат в джаза! Май ще излезе вярно че до Монца включително те ще излязят извън последните две места в класирането при конструкторите! А и кой знае дали грандиозния провал на двата последни старта на Мерцедес не е начало на нещо кой знае какво? В единия случай Уилямсите ги хапнаха за закуска,сега Фераритата!! Предстои да видим!
...Това началото ли е за Макларън? Цели 12 точки!
....
Точките бяха по стечение на обстоятелствата . Но все пак са си факт . По-важното е , че и двата болида завършиха . Не съм сигурен , но май това им е сефте този сезон
...А и кой знае дали грандиозния провал на двата последни старта на Мерцедес не е начало на нещо кой знае какво? В единия случай Уилямсите ги хапнаха за закуска,сега Фераритата....
Има нещо гнило тука !
Последно редактирано от Vlado_Ts; 27-07-15, 06:38.
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
А и кой знае дали грандиозния провал на двата последни старта на Мерцедес не е начало на нещо кой знае какво? В единия случай Уилямсите ги хапнаха за закуска,сега Фераритата!! Предстои да видим!
Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото. — след победата на фелдмаршал Монтгомери при Аламейн в Сев. Африка през октомври 1942 г.
Време си е и Макларън малко по малко да влизат в джаза! Май ще излезе вярно че до Монца включително те ще излязят извън последните две места в класирането при конструкторите!
Умният човек не прави всички грешки сам; той дава шанс и на другите. Чичо Чърчил ...
та от два тима с шанс за 2-ма на подиума, 3-ти го зае...
Кими та Кими, кво казваше Алф: "В този момент по някое шосе лети червено Ферари, а в него има извънземен"
И на стари години може да се научиш на всичко – само да има желание...
А за Себ - нищо не казвате... Или "който иска, той и може". И обратното става...
Май напоследък, дори усмивката му не ви дразни - май защото е искрена
.....А за Себ - нищо не казвате... Или "който иска, той и може". И обратното става...
Май напоследък, дори усмивката му не ви дразни - май защото е искрена
Към него съм абсолютно неутрален. Нито го мразя,нито го обичам,може ли? Смятам че не ми е дал повод нито за едното,нито за другото!
А за Кими имам достаръчно дълъг списък от причини да го харесвам,нали може така? Все пак е показал доста неща през последните 15 год,които са ми харесали и те така с причините! Може след още 7-8 год да почна да харесвам и Себ и някой друг,ама засега е това! Поздрави!!!
Не си чел системно. След втората му титла започнаха да го представят като бъдещия Шумахер, с тенденция да подобри рекорда му по титли. Колкото до сравнението по качества, това пък аз не съм чувал и наистина е смешно.
Не си чел системно. След втората му титла започнаха да го представят като бъдещия Шумахер, с тенденция да подобри рекорда му по титли. Колкото до сравнението по качества, това пък аз не съм чувал и наистина е смешно.
Абе чета аз системно и забелязвам , че системно си противоречиш .
..... От време оно го спрягаха за заместник на Шумахер. ....
Аз под израза "да го спрягат за заместник" разбирам да го замести в съответния тим - примерно в тима на Ферари , или в тима на Мерцедес .
Ама такова нещо немаше по обясними причини .
... а от друга страна , да казват : "те това ще е новия Шумахер" си се има предвид баш сравнение на качествата .. Демек : очевидно притежава качества , които биха му донесли титли колкото на Шумахер . Че може и отгоре , както казваш .
Така че отвсякъде погледнато , нелепо е да се каже че
Коментар