Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Ако в 4 сутринта има квалификация, дали TV7 ще я показва?
    За тези, които не са гледали:

http://rutube.ru/tracks/3660293.html...304b58c2f4e854
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Нямаше "Singin' in the Rain"! Чиста победа за Фетел. Сега са с равен брой точки с Алонсо. И още 3 състезания.

Коментар

Жалко, че нямаше дъжд. Щеще да оправдае ставането ми през нощта заради квалификацията. Добре, че беше Кобиаши, да направи състезанието интересно. Фаворитите "играха" без рискове.

Коментар

Абе самият факт, че през няколко часа пилотите участваха в две лудници - квалификация и състезание, е показателен. Даже старец като Шуми издържа на напъна Някога ги измъкваха от колите като пребити. Оня уред с точката в средата показваше 4-5 G редовно. Такава подготовка не се постига в чалготеките както си мислят някои наши "спортисти".

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Абе самият факт, че през няколко часа пилотите участваха в две лудници - квалификация и състезание, е показателен. Даже старец като Шуми издържа на напъна Някога ги измъкваха от колите като пребити. Оня уред с точката в средата показваше 4-5 G редовно. Такава подготовка не се постига в чалготеките както си мислят някои наши "спортисти".
            Нали затова ставаме посред нощите...

Коментар

Този пилот харесвам, направи състезанието интересно, въпреки че първият му цял сезон не беше толкова успешен, заради такива като него гледам формула 1.
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

И аз харесвам Кобаяши. И в GP2 караше много добре, подобно на Хамилтън.
                Напрви неветоятно състезание и спектакъл от атрактивни изпреварвания.
                Дано успее момчето в бъдеще да се вреди и да кара кола-победителка.
                И дано да има повече като него, негъра и Фетел, а не заспали сметкаджии.
                Чудя се, докога в Макларън ще търпят и Бътън.
                Напоследък стана по-голям ревльо и от Алонсо. Колко години ще му трябват да се научи да я кара тая кола...

ПП: Дано титлата да я вземе Уебър!
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И на мен ми направи добро впечатления Кобаяши. На мен Фетел и Хамилтън не са ми фаворити, прсто искам малко по-мъжкари да са пилотите. Но това са си лични предпочитания
                  Колкото до шампиона за тази година, иска ми се Уебър да успее да съхрани преднината си, но не ми се вярва. И противно на логита мисля, че Алонсо ще излъже всички.

Коментар

Остават 3 състезания, нали така?! Уебър - преди да получи най-добрата кола винаги е бил безличен. Да, да, "мисля, че през годините беше толкова безличен, че не можа да трогне никой." Хамилтън и Алонсо вече са били световни шампиони... Кой остава? Кой блесна още с появяването си във Формула 1?! Или още в сериите преди това?! Кой е с най-голям талант и потенциал?! И с подкрепата на Нюи и Хорнер? Остава Фетел!
                    Ще прояви (или ако прояви) и характер - другото си го има.

Коментар

Ами така погледнато то май всички са безлични, нямаш ли конкурентна техника си аут, сигурно и Карун Чандок ако го метнеш за в момента в некой Ред Бул и той ще се бори за титлата. Явно пениза който ни кара да гледаме Ф1 е точно такива карания като сегашното на Кобаяши и в предния кръг на Кубица поне лично за мен.

п.п. Тая година Уебър, миналата Бътън все безлични. Фетел(ич го не понасям) определено е по добрия в Ред Бул ма си карък. Миналата Барикело, и определено е много по добър от Бътън. Спонсори кво да правиш докато те определят рядко ще виждаме родени шампиони във силните отбори.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Уебър има най-силен мотив според мен. Ония двамата вече са били шампиони, Фетел има време да бъде шампион. Но Уебър нямааа - одъртява.
                        На Кобаяши му се радвате, ама и той не знае как е станало да има такъв късмет. Ако малко му беше изневерил, щяхме да имаме още един таран като Сато. Трябва да направи серия от такива представяния, за да му се зарадвам.
                        А за мятането на някого в шампионски болид - Маса където и да го метнете, май просто му не е писано да стане шампион...

Коментар

Ами на Кобаяши реално това му е най-впечатляващото съзтезание досега ама и той все още е новобранка има време да измести Сато, но Кубица така и не попадна на читав болид(отбор) догодина Рено се стягат за нов "дрийм тийм" дано имат късмет и нужните хитринки да сътворят читава техника, или по добре да мине в Макларън тамън ще комбинирам отбор и пилот на едно място ама няма да ме огрее, виж пък ако са осъзнали че Бътън повече няма работа там...

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            ... виж пък ако са осъзнали че Бътън повече няма работа там...
                            Ами, ето че имам и съмишленик!
                            Бътън и сам признава, че Хамилтън е по-бърз дори и с ненастроена на 100 процента кола. Съумява да извлече максимума от всяка настройка.
                            Все повтаря, че трябва да се научи да си настройва колата, за да се квалифицира добре.
                            Ами, кога ще се научи?
                            Приказките за копиране на настройките на съотборника, в който и да е отбор са глупости. Всеки настройва колата според стила си на каране.
                            Не разбирам за каква борба и каква титла претендира с това умряло каране.
                            Кобаяши в Макларън-а дано, ма едвали...

Коментар

Ами идва края на сезона с големите рокади на правила и пилоти, махнат ли някой от големите отбори ще настане голема бъркотия а за сега още нищо, но според мен някой от Маса, Бътън или Шумахер ще напусне(изгонят) даже не изключвам и Уебър(ако се провали за титлата) от сметката нищо че преподписа, явно спонсорите още се ослушват като лалугери. Нищо чудно и Алонсо да поиска мястото на някой ако не следващата то последващата година защото Ферари надали скоро ще бъдат тоя отбор който мачкаше години наред и ФИА му беше като асистенция. Та ако настъпи суматоха нищо чудно некой бързак от средата да използва правилно ситуацията.

Коментар

Ферари, откакто поизгубиха егидата на ФИА, слязоха на земята.
                                Смениха Рос Браун с Доменикали и направиха купища гршки в стратегиите.
                                Смениха Рори Бърн с Алдо Коста и още не могат да си спомнят какво точно се правеше в аеродинамичния тунел.
                                Взеха Томбасис , когото от Макларън изгониха, ама той не е Нюи.
                                И най-накрая изгубиха железния юмрук на Жан Тод, а лигльото Монтедземоло е на светлинни години от идеята за формула едно.
                                Та, и аз не очаквам да се върнат скоро в небесата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X