Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    И защо?...
    Това му е работата, те са само 22-ма и трябва да докажат, че са най-добрите на света ако не го правят си ги пускат да си ходят, той е оцелял защото е показал.
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Свалям шапка на гения на Адриан Нюи и компания!
      Всеки път вадят нов заек от ръкава.
      Това показва, колко "гъвкаво" наистина може да се тълкува техническия регламент.
      Окачват около 50 килограмови тежести на краищата на крилото, и то трябва да се огъне до максимум 1 см.
      Хубаво, ама при скорост 250-300 км/ч, дали налягането е 50кг?
      Тия легално избиха рибата!
      Според вас, трябва ли да е разрешено?

ПП: Снимката е от spnf1.
      И коментаторите си го казаха(нищо че само дразнят от екрана) докато няма правилник за наказанията и какво е позволено в конструирането всичко ще е на субективен принцип и кой има по силни позиции, иначе Аз съм за новаторството щом има начин да се преодоле някоя забрана ЕВАЛА. Все пак ако всички на тоя свят са телета още да сме само на банани.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Интересно...нито един коментар за победата на Уебър.На никой ли не му направи впечатление 43 обиколки с "меки" гуми?...Аз лично казвам...браво,браво...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Интересно...нито един коментар за победата на Уебър.На никой ли не му направи впечатление 43 обиколки с "меки" гуми?...Аз лично казвам...браво,браво...
          Като фен на Макларън, логично беше да стискам палци на Алонсо, въпреки че се видя по-късно че няма шансове.
          Да, ама не!
          Радвам се, че спечели Уебър, а не Фетел, въпреки обрата в класирането.
          Браво на Марк! Невероятна скорост през цялото състезание, добра стратегия, заслужена победа!
          Респект!
          И преди съм го казвал , но ако титлата спечели Ред Бул , нека е Уебър!
          А ако не се беше строшила колата на маймуняка, наистина имаше вероятност за трето място.
          Фетел си проспа победата и сам си е виновен, нЕма какво да ми раздава сърдити физиономии.
          За простотията на Шумахер, няма какво да добавя!!!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Почивката свърши! Неделя в Белгия...
            Пистата:

Свободни тренировки:
            http://www.focus-sport.net/index.php...analiz&id=1593
            Прогнози?
            ...
            Аз съм за:
            Алонсо, Алонсо(скандиране, редуващо се с ръкопляскане)...

Коментар

Голяма почивка беше... Изчака ни се чакалото... Спа си е СПА! И "дъждец" се очаква... Хайде да видим, кой колко и какво може?! Оттук нататък всяка грешка струва скъпо и... се плаща в/след последното състезание. Прогнози да даваме ли? Само едно е "сигурно": пак няма да е Алонсо Сорри за фераристите, ама...

и още малко спам
              Уебър: така или иначе, ако вземе титла във Ф1, ще става алпинист...
              Хамилтън: я пак глоба за опасно шофиране, я ще направи дарение на организация за обучение на млади шофьори...
              Бътън: пак ще зареже някой модел на бельо. "Но дългите пътувания убиват романтиката..."
              Маса: пак ще пропусне Алонсо...
              за другите: с изключение на Баричело и Шуми... "не са от тук и са за малко"...

А ние?! Да чакаме Формула 1 в държава без пътища?! И "вероятно ще е вълнуващо да гледам битките между пилоти, между болиди, между марки за голямата награда на Долна Митрополия и ще съм горд като българин".

Или като в оная обява:

Длъжност: шофьор
              Изисквания: професионални навици на управление на леко- и тежкотоварни автомобили, тролеи, трамваи, влакове на метрото, трaктори, багери, БМП и съвременни леки/тежки танкове, на въоръжение в страните НАТО.
              Навици за ралийно и екстремално управление са задължителни. Опит във Формула-1 - препоръчва се.
              Кандидатите трябва да притежават сертификати от BMW, General Motors и Bosch, а също и дипломи за участие в големи международни ралита, но не по-стари от 2 години.
              Заплащанe: 300-500 лева, определя се в зависимоста от резултата на интервюто.
              Знания и опит в ремонт на бутални и роторни двигатели, автоматични и ръчни трансмисии, системи за запалване, бордови компютри, ABS, GPS и автомобилини аудио системи на водещи световни производители - задължително.
              Опит в провеждане на тенекеджийски и бояджийски работи - плюс.
              Последно редактирано от ivied; 28-08-10, 07:42. Причина: Формула 1 в държава без пътища, шофьор, Долна Митрополия

Коментар

Дъждът започва да прави каша За утре прогнози, нещо?
                - - - - - - - -
                Това повече мяза на ренде Бьорнер, отколкото на аеродинамичен елемент:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:first_1283013695RBw.jpg
Прегледи:1
Размер:55.4 КБ
ID:5204794

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                  Дъждът започва да прави каша За утре прогнози, нещо?
                  Аз стоя мъжката ... Алонсо

Ако не вали ... Уебър.

Коментар

Ако вали-Хамилтън. Ако ли не-Уебър.
                    Дано Маса се представи по-добре от Алонсо!

Коментар

Дано Маса се представи по-добре от Алонсо![/QUOTE]
                      Винаги му е пречел и бавел

Коментар

Утре ще чакам нещо от Кубица, че скоро не съм слушал марсилезата.
                        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

С най-голямо постоянство в тренировките и квалификацията май се представи Хамилтън, та нищо чудно утре той да намаже.
                          Барикело също утре ще е много нахъсан, заради юбилея.
                          А Шуми и Спа - ехехей...

Коментар

Аванти, Марк!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Дано да има късмет. Аз съм фен на Хамилтън и Макларън, но ако ще е Ред Бул, нека е Уебър!
                              Малкия има още много, ама много да се учи. Не съм му фен.

Коментар

Първи днес ще бъде този който съчетае най-добре тактиката с промените на времето, като не изключвам и някой от по-слабите отбори.
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X