Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• той сега с по-големите гуми и в искъра няма да потъне... а щом се хилят значи все някой е извън лай..та.
    no signature no problems

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Че аз не казвам да ги вадиме а да ги видим
      Еййй ако ходите казвайте да се присъединя !?!
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Ако беше "много сериозно" щяха да звънят на някой в София, а не на Пламен в Кърджали.
        Дано не съм аз единствения на които могат да разчитат щото ми трябват три часа да стигна.
        Обадете им се де.

Коментар

• Дима как да кажа на жената абе отивам в рио де лайнаре да се посмеем на Соти?? в 23.31 сметаш ли че ще повярва?
          no signature no problems

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            Соти звучеше много натопорчено. Явно неговата кола потъва. Другите се хилиха като ненормални. Сигурно е забавно.
            Ейй Пацо ако се бъзикаш, да знаеш че не е хубаво с такива неща
            LZ1HKW

Коментар

• Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
              той сега с по-големите гуми и в искъра няма да потъне... а щом се хилят значи все някой е извън лай..та.
              Това че Йори се хили обикновено е лош знак.

Коментар

Дима как да кажа на жената абе отивам в рио де лайнаре да се посмеем на Соти?? в 23.31 сметаш ли че ще повярва?
                Че то в тоя студ къде иначе
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Сега звънях на Йори, ама не отговаря
                  LZ1HKW

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Това че Йори се хили обикновено е лош знак.
                    Пацо ние сме несериозни ами хората може да са зле пали гранда и след 2 часа си при тях, ако Йори не е умрял от смях ще можеш да помогнеш пък и лайната няма да са прибрали още чибуратора
                    no signature no problems

Коментар

• Е много ясно, нали ще се изхили и ще развали на Пламен конспирацията
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима как да кажа на жената абе отивам в рио де лайнаре да се посмеем на Соти?? в 23.31 сметаш ли че ще повярва?
                        Мойта не само ще повярва, ами и ще дойде да гледа, ама няма с какво да отида.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Е аз като има с каво това променя ли нещо?
                          Крайния резултат е същия.

Коментар

• Дима ти освен да пулверизираш лайната с въртене на гуми няма как да им помогнеш а аз имам кирка
                            no signature no problems

Коментар

• ...

Вече, всичко е наред, коментари и снимки - утре, че героите са уморени
                              sigpic

Коментар

• Нищо, той Севдо вече има опит да ме дърпа, пък и си знам кода на вратата, ако заключа пак крючовете вътре

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X