Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• непитай, тя е много специална. понеже е много бърза и пътува със скорост по - голяма от тази на светлината, а както знаем с такава скорост времето и пространството се променят, та в крайна сметка се оказва че въпросната сиера е финиширала преди да стартира не случайно инжинерите от Ф1 са били притеснени

стефан да обясни как става тая работа
    drive alive

Коментар

• Първоначално публикуван от r-evolution
      Каква е тая сиера?!
      Нитрото е инплантирано в педала на газта.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
        Първоначално публикуван от kinex
        А някои разбра ли защо Минардито не застана на старта до оная грозната Сиера.
        Щом никои не казва аз ще кажа това което чух.
        Времето на Сиерата е малко по слабо от Ферарито на Шумахер.
        Инжинерите на Минарди разгледали какво има под капака и казали че нямат настроики за подобен старт.
        LR RR Classic VM2.5

Коментар

• Да.

Коментар

• тук виждам пет задника и шестия е на некаква сиера
            Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

• за тази мисля чух че била 1022 к.с.

интересното е наистина че са се отказали от Минарди .. да не се изложат чужденците

Коментар

• Първоначално публикуван от Slick
                ...
                за тази мисля чух че била 1022 к.с.
                това са разни фолклори
                точно колко е не знае и собстеника и,
                но се пак могат да се направят приблизителни сметки
                в предвид на времената които дава, размери и някой други параметри

за жалост наиситна старт между сиерата и минардито не се състоя
                но разликата не би била голяма, предвид голямата технологична разлика между двете коли
                като определно искам да подчертая, че става на въпрос за дисциплината 1/4 миля със старт от място

П.П. иначе задниците са на механиците от екипа на минарди
                LR RR Classic VM2.5

Коментар

• абе хора вие нормални ли сте, немога да намеря филмчето със старт между един скайлайн 1000 Кв /приблизително 1600 к.с./ и макларан да видите разликата. става дума за подтискащо голямо превъзходство на Ф1.

но като цяло състезания между разни правеняци и истински състезателни коли са безпредметни, заради огромните разлики в парите и нищожния интерес на спонсорите.

така че дръжте се естествено, нашенския гаражен тунинг е много далече от истинския драг рейс и още по далече от супер скъпите автомобилни спортове.
                  drive alive

Коментар

• Да вземем да млъкнем тогава.

Коментар

• Първоначално публикуван от go go go
                      абе хора вие нормални ли сте, немога да намеря филмчето със старт между един скайлайн 1000 Кв /приблизително 1600 к.с./ ...
                      Една малка поправка - 1000кВ са някъде около 1330 к.с.! А иначе и аз си мисля, че трудно тази Сиера, ще дръпне Ф1 (макар и Минарди). Все пак Ф1 е към 900к.с. с 10цилиндъра ( тази беше от старите) и тежи към 600 кила. А и това, че сме много назад с драга също е така. Хората правят по 7-8 сек. времена
                      RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                        Първоначално публикуван от go go go
                        абе хора вие нормални ли сте, немога да намеря филмчето със старт между един скайлайн 1000 Кв /приблизително 1600 к.с./ ...
                        Една малка поправка - 1000кВ са някъде около 1330 к.с.! А иначе и аз си мисля, че трудно тази Сиера, ще дръпне Ф1 (макар и Минарди). Все пак Ф1 е към 900к.с. с 10цилиндъра ( тази беше от старите) и тежи към 600 кила. А и това, че сме много назад с драга също е така. Хората правят по 7-8 сек. времена
                        ооо има далеч по-малко но те са в къстъм драговете, бях качвал някъде из форума 5.6 сек. ли нещо такова не помня. Беше сравнявано с Ф14 томкет на старт
                        no signature no problems

Коментар

• Първоначално публикуван от fanatic
                          ооо има далеч по-малко но те са в къстъм драговете, бях качвал някъде из форума 5.6 сек. ли нещо такова не помня. Беше сравнявано с Ф14 томкет на старт
                          Имам впредвид, коли близки на тази Сиера! А не Драг зверовете, дето вдигат по 500 км/ч.
                          RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                            Да вземем да млъкнем тогава.
                            Защо...малко спам не пречи

Коментар

• Какъв спам Виж заглавието

Коментар

• btw взе ми думите от устата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X