Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• субарото кърти мифки, па сантафето, нема мое да мрудне и ваната даже , но ауди-то е мноо добро също, поне колкото тунингов трабант.
    ама ти ракох за луаз-а щото много са здрави, не се чупят, знам 1 бабаит има такъф, за витошка му беше преди да я затворят. та кааше, че никога никъф ремонт не и е правил, мани другото ами и маслаи филтри не се сменят, даам караш караш и по 1 време от резервуара почва да връща биодизел. ама има и система за олио, та като ти връща може и на олио да ти е та да си готвиш после

Коментар

• Първоначално публикуван от go go go
      по - проходимо нещо от човек с хубави обувки няма, не се заблуждавайте

има как да няма, същият, ама да са 2-ма и да носят екипировка за катерене

Коментар

• Първоначално публикуван от Насов
        Първоначално публикуван от go go go
        по - проходимо нещо от човек с хубави обувки няма, не се заблуждавайте

има как да няма, същият, ама да са 2-ма и да носят екипировка за катерене
        Ако са трима е по добре ще носят и нещо за хапване и пийване

Коментар

• ами начи да са 4 трябва, хем да са 4х4 хем да има кой да носи и скарата

Коментар

• Става 4x4 но пак сме си наште отново сме в изходна
            позиция

Коментар

• ами то си е такова, караш караш закопаваш слизаш и си заминаваш пеш с другите трима калпака.. за ден, 2.. после ти дожалява връщаш се изкопаваш и си заминаваш, търкулкайки се...

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                Само да ви попитам за вашето мнение,решил съм да си купя джип
                но не съм решил какъв да бъде спрял съм се на следните марки и модели:
                Тойота Ланд Круизер,Мерцедес Г, Нисан Патрол,Сузуки Гранд Витара,
                Хюндай,Ланд Ровер,УАЗ с редукторни мостове,Субару,Ауди Q7,JEEP,
                и не мога да реша какво да си взема
                Дайте ми съвет ще ми се пръсне главата от мислене
                земи да лягаш ,че такова мислене ,е опасно за здравето.А опре ли и до пари..........малеееееееееееееееее
                B+

Коментар

• Първоначално публикуван от buldog
                  Само да ви попитам за вашето мнение,решил съм да си купя джип
                  но не съм решил какъв да бъде спрял съм се на следните марки и модели:
                  Тойота Ланд Круизер,Мерцедес Г, Нисан Патрол,Сузуки Гранд Витара,
                  Хюндай,Ланд Ровер,УАЗ с редукторни мостове,Субару,Ауди Q7,JEEP,
                  и не мога да реша какво да си взема
                  Дайте ми съвет ще ми се пръсне главата от мислене
                  Махиндра бе човек, к`ви са тия измислени марки?
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• може и ТАТА, невероятно качество на достъпна цена
                    drive alive

Коментар

• Все е индийско - значи автентично и яко!
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• има нещо много важно за ментетата, като си купиш такова няма как да си се пре*бал, защото не са ти продали менте вместо оригинал, а ти си си купил ментето съвсем съзнателно
                        drive alive

Коментар

• "Приложна ментология" - нова специалност в техническите ВУЗ-ове

Коментар

• Бате , купи си МЕТЛА бе
                            Хем екологично чисто , хем бързо , хем ..................

Коментар

• Стига бе, женски транспорт ... Килимче брато, килимче за такива като нас. Хем си лЕжиш, хем си фъркаш. Кат след деветнайстата водка ръзиъш ли, е, айде и три малки ...

Коментар

• Пак загърбихме хубавата темичка ! Напоследък много от простотиите биват заключени! Особенно когато Димата го предвиди - все едно модераторите него слушат ! Дайте тука да си ръсим простотиите - не че и тази тема, не може да си замине, но все пак е направена точно по случая
                                RB Patrol Team

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X