Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз се чудя за какво бързат всички като разликата е не повече от 5 минути.

Коментар

• Кви пет минути бе, квото и да правиш, след 80 секунди всички се събират на Орлов мост. В истинското задръстване. Обаче не могат да не идиотстват и да не се хвърлят от лента в лента. И да ти се лепят на бронята. Най-чист идиотизъм, никви дълбокомислени причини.
      Пак трябва да спра да къртя остатъците от фарове от задната броня. По-спокойно е.

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
        Аз пък не мога да разбера,вие що карате по пътя,нали сте с Жипки???
        Е днес проявихме воля и излязохме с леките коли.Грешка.
        B+

Коментар

• Всичко е от ЗАДкормилното устройство Днес от Пловдив до
          София минах по край 4 катастрофи
          Спазвайте дистанция

Коментар

• А спорите ли с телевизора.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
              А спорите ли с телевизора.
              Даже си отнася по някоя благословия от време на време ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                И аз се чудя за какво бързат всички като разликата е не повече от 5 минути.
                грешка! те не бързат, просто или са комплексирани или са некадърни... като се блъснеш, не стигаш по-бързо
                аз затова от 14 години избягвам да се блъскам /обикновено бързам и нямам време за щуротии/
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

• Върнах темата да разведрим малко атмосверата че с тия амортисйори вече взех да изпатквам

Коментар

• Амортесиорите и гумите Пламене,ако забелязваш е най обсъжданата тема в форума тия дни .Купувам,продавам, гуми,търся амове,дайте съвет ,все в тия граници.Човек винаги търси оптималният вариант,защото,евтиното...излиза скъпо в много от случаите.Да не кажа винаги.Ма всеки според възможностите.

Абе,къде е Стефан
                    B+

Коментар

• Моя дерт е скъпото да не излезне скъпо

Коментар

• Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                        Първоначално публикуван от kinex
                        И аз се чудя за какво бързат всички като разликата е не повече от 5 минути.
                        грешка! те не бързат, просто или са комплексирани или са некадърни... като се блъснеш, не стигаш по-бързо
                        аз затова от 14 години избягвам да се блъскам /обикновено бързам и нямам време за щуротии/
                        М..че ти си бил супер бе. Направо по добър от Шумахер.
                        Тои и една година без катастрофа не може да изкара.

Коментар

• Аз малко да подема отново идеята на go go go с бЕгането.... Аз съм резвал от време на време по светофарите разни "експерти" с ревящи таралясници (най-типичните са с голф и форд сиера, естествено)... Не мисля, че ще се опрат на повечето от нас С удоволствие ще отида да им снимам увисналите ченета и после да им постваме снимките тук и по любимите им форуми
                          DAIHATSU FEROZA 1.6i 16V

Коментар

• За целта първо трябва да видим кои са джиповете които вдигат 100км/ч за под 10секунди.
                            ГТИтата ги вдигат за 7-8

Коментар

• Ми, аз напоследък си ги режа идиотчетата . Той моя таралясник, по книжка прави 100 за 9 сек., ма на живо не знам. Е ... Голфчета не могат се опрът
                              RB Patrol Team

Коментар

• Ако вдигна 100 за 9 секунди има голяма опасност да застрелям някои отзад с гумен куршум.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X