той сега с по-големите гуми и в искъра няма да потъне... а щом се хилят значи все някой е извън лай..та.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Празни приказки, простотии и т.н.
Свий
X
-
Еййй ако ходите казвайте да се присъединя !?!Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеЧе аз не казвам да ги вадиме а да ги видим

Коментар
-
Дано не съм аз единствения на които могат да разчитат щото ми трябват три часа да стигна.Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеАко беше "много сериозно" щяха да звънят на някой в София, а не на Пламен в Кърджали.
Обадете им се де.
Коментар
-
Ейй Пацо ако се бъзикаш, да знаеш че не е хубаво с такива нещаПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеСоти звучеше много натопорчено. Явно неговата кола потъва. Другите се хилиха като ненормални. Сигурно е забавно.

Коментар
-
Това че Йори се хили обикновено е лош знак.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениетой сега с по-големите гуми и в искъра няма да потъне... а щом се хилят значи все някой е извън лай..та.
Коментар
-
Че то в тоя студ къде иначеПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеДима как да кажа на жената абе отивам в рио де лайнаре да се посмеем на Соти?? в 23.31 сметаш ли че ще повярва?

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Сега звънях на Йори, ама не отговаря
Коментар
-
Пацо ние сме несериозни ами хората може да са зле пали гранда и след 2 часа си при тях, ако Йори не е умрял от смях ще можеш да помогнеш пък и лайната няма да са прибрали още чибуратораПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеТова че Йори се хили обикновено е лош знак.
no signature no problems
Коментар
-
Е много ясно, нали ще се изхили и ще развали на Пламен конспирацията

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Мойта не само ще повярва, ами и ще дойде да гледа, ама няма с какво да отида.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеДима как да кажа на жената абе отивам в рио де лайнаре да се посмеем на Соти?? в 23.31 сметаш ли че ще повярва?

Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Е аз като има с каво това променя ли нещо?
Крайния резултат е същия.
Коментар
-
Нищо, той Севдо вече има опит да ме дърпа, пък и си знам кода на вратата, ако заключа пак крючовете вътре
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар