Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ми ако се завреш в Добруджа под дъжда? Гората е детски пясъчник в сравнение с оня чернозем. Тогава как да му кажеш?
    Руснаците си имат "бездорожие". Ама "безпътица" по нашему има друг основен смисъл ...

Коментар

• bez pyt

Коментар

• Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
        имаме си хубава българска дума - джип!
        също както флекс, ксерокс, фадрома, феродо, хилти...
        защо всяка дума трябва да се превежда - ще станем като македонците /с кибрита/
        Искаш да кажеш че са най добрите ли.
        Еми при толкова много примери ще се съглася.
        Кажи за кибрита

Коментар

• Първоначално публикуван от quadra
          Абе знаеш ли, то май ще се кандидатирам за човек пуснал най-много заключени теми впоследствие
          Темите да ги заключват.Да не вземат да заключат обаче и форума заради тебе.
          B+

Коментар

• Първоначално публикуван от vokel
            Първоначално публикуван от quadra
            Абе знаеш ли, то май ще се кандидатирам за човек пуснал най-много заключени теми впоследствие
            Темите да ги заключват.Да не вземат да заключат обаче и форума заради тебе.
            Ужас...както уважавам Венци ще се чуствам още по-неприятно както сега...И без това сега ми е тъпо като заключат някоя простоийка дето съм я пуснал, ама пусто аз без задни мисли го правя, заради купона...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Купон,купон,ма ще ти излезне прякора - катинара.
              B+

Коментар

• или още по - загадъчно - ключалката
                drive alive

Коментар

• Давайте да възстановим тази култова тема
                  Та ,днес между 18-19 часа се движих в отсечката Бриколаж - Плиска .За един час /не само една сграда в София "падна" /кавичките не са ненужни /,ами забелязах по Цариградско 18 коли една в друга .Естествено не всички последователно и в едно платно ,но повечето в посока Младост.Та какво мислите Вие ,време е за гуми /съобразно мократа настилка/,караме бързо /за съжаление ВИНАГИ/, не се спазва ЗДП, или просто водачите нямат нужната дисциплина или опит .Дерзайте .
                  B+

Коментар

• Хе. Към 17 часа само на моста над детелината на V километър за две минути се бяха подредили на три места, 7 таратайки. В посока центъра. Некви скопени шумахерчета, едното с бус кат прогимназия.
                    Добре де, кат трафопост, малък.

Коментар

• Е, за този участък говоря.Не само таратайки.Имаше мазда 6 с транзитни номера .Сигурно отиваше в КАТ за първа регистрация.Е.... късмета.
                      B+

Коментар

• Спамите темата.
                        На три места по седем е 21 а темата е 4х4 простотий. Демек 16.

Коментар

• Ъхъ. Сичките са били хубави. До 17 часа.
                          Макар че всъщност, докато са ги подкарали специалисторите. Пилоти ръзиъш ли.

Коментар

• Ама то към 19 ч ,те си бяха и повече от 21.Въпросът е ..защо?Бързаха при жените си ,на някои много им се пикаеше или просто така си карат......
                            B+

Коментар

• Аз пък не мога да разбера,вие що карате по пътя,нали сте с Жипки???Аз си карам откъдето има място да мина и НЕМА полицаи да ме видят(тротоари,градинки,банкети и прочее безпътици).Така съм си решил проблема със задръстванията
                              П.С.пък и там нема голфаджийчета по обясними причини...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Мда. Колко ли са били всичките за днеска ...
                                Ако съдим по това че всеки път като завали става така, то. Тъй де. Нали.
                                Мда. Простотията не ходи по гората. По кара скъпи коли ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X