Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
    Вярвай ми - ВИНАГИ ще има. На колега в беда ( независимо по-какъв повод е попаднал в нея ) винаги ще могна ( и мисля не само аз ) с каквото мога
    Мисля, че определено ще е във ваш интерес някой ден някой да ви се ядоса и да ви набие добре канчетата, преди да сте направили някоя наистина опасна простотия ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
      Вярвай ми - ВИНАГИ ще има. На колега в беда ( независимо по-какъв повод е попаднал в нея ) винаги ще могна ( и мисля не само аз ) с каквото мога
      Че вие със Соти сте в един екипаж, ти ако не дойдеш кой друг
      Виж ние на по-паркетни места затъваме и ваденето е далеч по-лесно и просто
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Мисля, че определено ще е във ваш интерес някой ден някой да ви се ядоса и да ви набие добре канчетата, преди да сте направили някоя наистина опасна простотия ...
        Екстремисти кво да ги правиш, ти не членуваше ли в същия клуб
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Аз съм виждал как придошлата вода в едно дере отнесе една джипка и тва беше първото нещо което ми доиде на акъла.
          Темата маи не беше за тук ама в бързината.....
          Всичко е наред щом свършва добре.

Коментар

- да ни набие канчетата. Странно - не мисля, че правим нещо лошо, но явно има хора различни, мнения тоже
            RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
              Екстремисти кво да ги правиш, ти не членуваше ли в същия клуб

Бе аз нали ти казах на тебе, че съм от умереното крило

А тия са екстремисти, ама от детската градина и са свикнали, като се наакат в гащичките, да дойде госпожата да им смени памперса.

Пък ти недей да се правиш на света вода ненапита, щото баш ти си от тези, дето им пускат фитилите ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Сменянето на памперси също е много забавна деиност.

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Сменянето на памперси също е много забавна деиност.

Мммм, категорично не съм съгласен. На база на богат личен опит ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Пък ти недей да се правиш на света вода ненапита, щото баш ти си от тези, дето им пускат фитилите ...
                    Тук си в грешка, питай дивака как му шокам репата за да не се навира в говната.
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                      Тук си в грешка, питай дивака как му шокам репата за да не се навира в говната.
                      Айде, айде Подстрекател си си
                      RB Patrol Team

Коментар

Мммм, категорично не съм съгласен. На база на богат личен опит ...

И аз от личен опит де. Понякога даже ми е по забавно да вадя закъсали джипки отколкото да карам. Повече екшън има.

Коментар

• Хммм,интересни мнения са се заформили...,Не,че не очаквах нещо такова.Само за протокола,Прозваних няколко телефона(10-тина).Няма да казвам на кой.Но някои от тях дори и часове след като се измъкнахме от там се интересуваха с какво да помогнат.ТУКА ИМА ХОРА ГОТОВИ ДА СЕ ОТЗОВАТ ПРИ НУЖДА!!!ИМА!!!А това, че сам съм си се набутал там...така е.И пак ще го направя.И не съм бил ''като за киселец'',ама нейсе...
                          П.С.Пламене,мерси.
                          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Хммм,интересни мнения са се заформили...,Не,че не очаквах нещо такова.
                            ...
                            ТУКА ИМА ХОРА ГОТОВИ ДА СЕ ОТЗОВАТ ПРИ НУЖДА!!!ИМА!!!А това, че сам съм си се набутал там...така е.И пак ще го направя.
                            Тук само мога нескромно да се самоцитирам

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            Всеки е в правото си да си доставя удоволствие, както намери за добре, ПРИ УСЛОВИЕ, че това НЕ става за сметка на околните.

Хора разни. Едни си правят сметката дали ще могат сами да поемат последствията от действията си, без да стоварват проблемите си на околните, други предпочитат да живеят по принципа "Все някой ще ме извади" ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Много хубаво изживяване. Вечерта късничко успях да сменя задните ресьори от 7 листови на 9 листови. По този повод решихме, че трябва да се тестваме в "тест полигона" . Речено -сторено. Уазика мина през най- дълбокото без особени проблеми, но... Соти реши, че и неговата би минала без особени проблеми. Дааааа. Само че не мина...
                              И така настана купона. Вратите се отваряха със силно избутване на калта и водата. Соти, човека беше с шпицарките. Въжето му беше с здравината на конски косъм. Е ее стига съм се оплаквал. Сега да кажа веселото. Беше топло в джипа. През джама се виждаха и ниските слоеве на тревата Пък и музиката беше на ниво.
                              Купон.... Стоиме си ние вътре, слушаме музика и си мечтаеме за Ратрак с Гоооолееееми Вериги. Накрая поради това че се бяхме пооокаляли решихме и продължение да направиме......
                              LZ1VMH

Коментар

• ееее довечера може и да има двоет тест
                                Ново Диско 3 със нови зимни Гудиъри .. да видим какви ще ги върши и къде ще затъне .. ама и да потъне .. нем астражжжно Влади вика че Диското била като параход .. та може и да отплува

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X