Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Празни приказки, простотии и т.н.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: 4x4 Простотии

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
    Личен въпрос към Булдога : това на аватара му неговия джип ли е?Да ме прощават модераторите,че не съм в темата.
    Не Но и моят ще стане такъв. На този Уаз снимките съм ги свалял от руските сайтове.А моя докато стане още много бира има да изпия
    Прикачени файлове

Коментар

Емо това да не е с независимо отпред бре, или само ми се привижда?
      Иначе ебаси майтапа - УАЗ с независимо...Паркетник та дрънка
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не е с независимо окачване И УАЗ паркетник ще бъде моята но за един ден от гаража до КАТ и после край с паркета

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
          Не е с независимо окачване И УАЗ паркетник ще бъде моята но за един ден от гаража до КАТ и после край с паркета
          Тюх...как опорочаваш хубавата идея.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Може и до Божурище да я пробаме с V8 но ще трябва да слагам летните гумета

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
              Може и до Божурище да я пробаме с V8 но ще трябва да слагам летните гумета
              Ами моите образи от Москва сложиха на тяхната 5.7 от GM барабар с автоматика. Та казват вървяла лошо....

Коментар

А бе нема ли разходки, некоя снимка да изплакнем малко очите че ми изтекоха, пред тоя монитор.Голема скътавка го давате да го Е.А

Коментар

• Re: Варненски дерета и изводите от разходка в тях

LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                    Любимото ми е модераторите да нарушават правилата на форумите - СПАМ

Коментар

Какви модератори, какъв спам ???
                      LZ1VMH

Коментар

Човекът е объркал термините , сигурно е искал да каже флууд...

Коментар

Не е кой знае каква простотия, но... малко рационализации, когато привърши паркинга
                          Прикачени файлове
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

Няма страшно. Пандата ги прескача на раз-два-три.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Няма страшно. Пандата ги прескача на раз-два-три.
                              Хихихихии....Това е на колегата АРО-то

Коментар

Момчета, до сега само Панда не му бяха казвали на това...

Още от КАТ се почна - един от чичковците на канали го взе за Нива. Седя си аз тихо и кротко, човека вика - вкарайте Нивата, гледам аз - Нива няма. Даже други джипове нямаше...И не отивам. Чакам Нива да дойде, Нива няма. Накрая дойде лично да ме извика и да ми обясни, че това е Нива. Аз му казах, че не е, той ме погледна лошо и после ме върна с временен талон заради луфт на волана, разлика в задните спирачки от цели 4%, едното колело държало повече на ръчна, мръсен бил, номера на двигателя бил на плочка, трябвало да е щампа и т.н. ... Забавни работи
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X