Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от maxxx
    Бате Владко,тя и втората компилация с "жилите с/без гърне" важи къде 12 и е обратно пропорционална на една тема във форума......много популярна и напоителна...
    Наздраве!
    А , то за таа комбинация вече съм ти казвал : Глей кво става на 5 ракии къде един след полунощ с джипката с големия грайфер - само да се пукне пролет ...ше ни чиниш сеира със Стария
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Привет!
      Ъйц...ко прайти вря...
      Ха наздравичката с червено винце и за мезелик, замръзнала пача с чесънец и оцетец...тъй де тя комшийката си го отнесе днес...пък аз няма да цалувам повече моми днес...утре може...пък и тя комшийкате отдавна не е мома...
      Наздрави и от здрави да не са отървети...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

НАЗДРАВЕ народе. Гледам Варнеската излагация на Айдълите
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Привет!
          Къде са изгубихте вря авери???
          Наздрави...
          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
          .................................................................................................
          Е. Абу

Коментар

Е а добър вечер,ма като гледам у кръчмето па само аз ли съм жена,бре лошо.Наздраве пък който влезе е и добре дошъл

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
              То нали за това ти е такъв Ника.Ако беше най младия, щеше да се пишеш "Младия"
              А за бирата има кой да помага. А и си близо. Къв е проблема да изпразниме неколко бутилки Бира. Само не казвай за щерките, че мераклии за тех веднага ще се намерят
              НАЗДРАВЕ. Баш е време да разхладиме с по биричка
              Искаше да кажеш неколко касички да изпразнимече зетовете една бира и това е

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
              Охоо , то кръчмето си било загрято вече . Аре да се присъедининим с една препечена грозова , доде не е последвла съдбата на червеното вино !
              И кво се праите на стари бе .Ми кво да каже бате ви Владко тогава ?!
              Сетих се за един мой приятел дето казваше : "Кат бехме деца се правехме на мъже / разбирай: ръгай чушки в боба по цела нощ ! / ...а сега ... гледаме само да олабиме жилата ..."
              Наздраве !
              Еваларка бате Владеега ни остане време да се завлечеме у Русе да видиме този батко Макс пие ли или така си бантаПък ако се е скрил из Дунавските тръстики аз знам едни места около Дунав мост нема да съжаляваш
              Последно редактирано от cveti; 05-03-09, 12:01.
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                Искаше да кажеш неколко касички да изпразнимече зетовете една бира и това е
                Затовете ги мани. Те си имат друга работа. Ама за касичките си прав. Аз само за пред хората така казах само по бира. Току виж дошли още, ама не донесли нищо
                НАЗДРАВЕ

Коментар

Привет!
                  Наздрави събутилници...
                  Е. Абу

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    ...ни мъ питай...-м/у ОСО-то и казармата,20-21 някъде.Щото видиш ли бях намерил златна и напреко,та да не я оттърва...
                    То оттогава бая вода изтече,ама май по-добре мисля към днешна дата,дето по-млад отгледах наборката на щерка ти,че често и трябваше къс повод и строг нашийник.
                    Наздраве!
                    Убаво си направил от това по рано да си отгледаш децата по добре немаДа са ни живи и здрави и те и зетоветеАз от пусто пиене чак към 25 успех та се изтрезних та ужених.Господ здраве да ни дава да си жив и здрав

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                    Привет!
                    Ъйц...ко прайти вря...
                    Ха наздравичката с червено винце и за мезелик, замръзнала пача с чесънец и оцетец...тъй де тя комшийката си го отнесе днес...пък аз няма да цалувам повече моми днес...утре може...пък и тя комшийкате отдавна не е мома...
                    Наздрави и от здрави да не са отървети...
                    Хънтърче с тая пачичка с чешньов като лъхнеш на некоя ше си стро
                    ши краката да бега от Добрич накъде очи и видатЕле па да лъхнеш на мене най много да те разцелувам
                    Последно редактирано от cveti; 05-03-09, 12:01.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария
                      Еваларка бате Владеега ни остане време да се завлечеме у Русе да видиме този батко Макс пие ли или така си бантаПък ако се е скрил из Дунавските тръстики аз знам едни места около Дунав мост нема да съжаляваш
                      Ъ,вий верно се зехте с бати Влади на сирьозно,ама и аз така...
                      Днес 2-ри,останаха 20-на дена до заканата Ви,господа...
                      Чекам,ама понеже ми изглеждате ку@@ари да ва светна-пиенето ще е на тумбак,но най-големите хищници верно излизат на първата стъпка на Дунав мост,демек последното парче българска земя.Там едно песъчливо,равно-разхождат се понявга гранични,но и украиноговорящи и русконеотказващи не са дефицит.Може русалка,може щука,може распер-може и с бутилка водка да си лешпериш в джипа край Дунава......може и трипер...
                      Наздраве,чекам скъпи ку.../упс/...гости...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Затовете ги мани. Те си имат друга работа. Ама за касичките си прав. Аз само за пред хората така казах само по бира. Току виж дошли още, ама не донесли нищо
                        НАЗДРАВЕ
                        У наща маала да дойдеш с бири в торбе а не с касичка се смета за върла обидаЧудил съм се некой ...взел си две бири и си ги носи в торбенцето срам за всеки нормален човек...ДВЕ БИРИ
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Убаво си направил от това по рано да си отгледаш децата по добре немаДа са ни живи и здрави и те и зетоветеАз от пусто пиене чак към 25 успех та се изтрезних та ужених.Господ здраве да ни дава да си жив и здрав
                          То аз и преди и след не сколасах да се поотръскам от пукница-явно нещо в патакламата и тестостерона с макарони на фурна се е спекло повечко...
                          Наздраве,да са ни живи и здрави!!!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Ъ,вий верно се зехте с бати Влади на сирьозно,ама и аз така...
                            Днес 2-ри,останаха 20-на дена до заканата Ви,господа...
                            Чекам,ама понеже ми изглеждате ку@@ари да ва светна-пиенето ще е на тумбак,но най-големите хищници верно излизат на първата стъпка на Дунав мост,демек последното парче българска земя.Там едно песъчливо,равно-разхождат се понявга гранични,но и украиноговорящи и русконеотказващи не са дефицит.Може русалка,може щука,може распер-може и с бутилка водка да си лешпериш в джипа край Дунава......може и трипер...
                            Наздраве,чекам скъпи ку.../упс/...гости...
                            Е
                            тоя етап нали ужким сме го минали Па и дошли на гости па се юрнали по к.......и срамота за тия ораа тва последното съм го преживел като ергеноксижен мале мале не пожелавам на никой
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

У наща маала да дойдеш с бири в торбе а не с касичка се смета за върла обидаЧудил съм се некой ...взел си две бири и си ги носи в торбенцето срам за всеки нормален човек...ДВЕ БИРИ
                              Две бири е само за бой по главата. Демек за самозащита

Коментар

Е
                                тоя етап нали ужким сме го минали Па и дошли на гости па се юрнали по к.......и срамота за тия ораа тва последното съм го преживел като ергеноксижен мале мале не пожелавам на никой
                                Начи остава едене,пиене и наси@ане-котьоооооооооооооо,кво мръсно ще правим на балалайките...
                                Наздраве,ония да мрът с визовия рижимт на п...,ний да сме добре,може да правят софрата и да блеят с надежда!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X