Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Аз ли запих пръв на ракия и любимата ми салата от настъргани черни репи и морковиснощи щех да пиша едни работи за Дунав мост ама жена ми седна неочаквано до мене и ме секнаи изумехНаздраве банда ама са убави тия репи
    Наборче,с тия репи дето ще си диджея таа късна доба сигурно ще си и хипер бас-тряс...
    Само не онагледявай далаверата,че всички ще сме в баннат и пахнещ цвят...

Коментар

Наздраве и от мен!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
        Скумрията е тлъста требваше на мрени нещо
        Давам бърз и ясен отговор. Скумрията е от най-тлъстите риби. Тлъстината на рибите съдържа най-много омега-киселини, които не позволяват да се залепват плаки по кръвоносните съдове. Тлъстините от сухоземните животни правят точно обратното. Тлъстата риба повишава HDL-холестерола, който е "добрия холестерол" и противодейства на лошия холестерол. Т.е. в случая се храня здравословно. Мали-и-и-и, как го написах. Па я съм си жив доктур.Са като го прочетох целото, ми се струва и че съм бая ентелегентен./
        А, наздраве..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Давам бърз и ясен отговор. Скумрията е от най-тлъстите риби. Тлъстината на рибите съдържа най-много омега-киселини, които не позволяват да се залепват плаки по кръвоносните съдове. Тлъстините от сухоземните животни правят точно обратното. Тлъстата риба повишава HDL-холестерола, който е "добрия холестерол" и противодейства на лошия холестерол. Т.е. в случая се храня здравословно. Мали-и-и-и, как го написах. Па я съм си жив доктур.Са като го прочетох целото, ми се струва и че съм бая ентелегентен./
          А, наздраве..
          Много си прав. Ненаситените Омега 3D мастни киселини се съдържат в скумрията, сьомгата и някои други пелагични риби. Прав си и за холестерола, затова вдигам тост в твое здраве! Наздраве!

Коментар

Добра вечер.
            Тук дискусията се е издигнала на високо академично ниво.
            Наздраве на нáучните работници.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А, наздраве. Затова предлагам на Тишо, като сготви от неговите жили и други деликатеси да ни покани да ги изядем ние.А не после да вика: О-о-о-ох, тежко ми е..
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              0887770735

Коментар

А, наздраве..
                Тя скумрията дето е вкусна/на скара,хмм/,но освен изброените качества има и едни PH-3 киселини абсорбиращи вредните мазнини и стимулиращи витаминообработката при сърдечната дейност.
                Аз ловейки дунавска и язовирна риба,обичам морска и океанска!
                Наздраве!!!

Коментар

От утре мисля да минавам на друго мезе. Трюфели, панирани с яйца от колибри върху плато от черен хайвер и всичко това увито в препечена кожичка от фламинго. А, наздраве..
                  Леле, колко ме е срам, че съм толкова богат..
                  0887770735

Коментар

От утре мисля да минавам на друго мезе. Трюфели, панирани с яйца от колибри върху плато от черен хайвер и всичко това увито в препечена кожичка от фламинго. А, наздраве..
                    Леле, колко ме е срам, че съм толкова богат..
                    Внимавай само проф. Стоян Кушлев и оглавяваната от него Комисия за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност да не те нарочат за това.
                    Ха, наздраве.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Внимавай само проф. Стоян Кушлев и оглавяваната от него Комисия за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност да не те нарочат за това.
                      Ха, наздраве.
                      Тогава ще си карам на кисело зеле. Цялата трагедия е, че онова в горния ми пост бяха само мечти. Ама нали понякога и те се сбъдват.. Наздраве.
                      0887770735

Коментар

O-хооо, днес е петък вечер, а аз от известно време не съм я появявал...Наздраве!!!
                        С "Фармахим" - непобедим
                        Дизел - само дънки!

Коментар

Тогава ще си карам на кисело зеле. Цялата трагедия е, че онова в горния ми пост бяха само мечти. Ама нали понякога и те се сбъдват.. Наздраве.
                          Привет!
                          Мечтать не вредно...казват братушките...
                          Пък как ми са е допило водка и дояло сельодка...
                          Ама до одеве се мъчих на патешки сърчица с гъби в един ресторант...да не ми присядат ги запивах с червено вино...тъй де финансова криза е все пак...мъка ей....
                          Ма са справяме с живота...ко да праш...мизерия ама барем живот...
                          Въпреки мъката, че винцоя в буренцето е на привършване...
                          Наздраве от мен...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Наздраве !
                            Какво да се прави то в тая криза само наздраве и да сме здрави друго не остана . Е ако малко мезе има може да се каже , че сме щастливи .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Наздраве,айде аз да отвора,че знам ли Баба Марта утре каква ще е люта-като 180градусова Силистренска гроздова ракия!
                              Прикачени файлове

Коментар

Ох на батя "мартеничките"! С удоволствие бих се сборил и с двете...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X