Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
    Ами сега!? След такава реч как да не се омъжа
    Ми айди де аз и ръченицата научих, викам да хващам рейса а .
    Наздраве
    0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Само за последното:
      Цяла зима лях едни тейлспинъри в побъркани цветове-на Зорница лаковете.В края на сезона на такъв заковах распер 1.200-явно работят.За клатушки Тоби и други салтанатлъци кОвнах един пловдивски магазин с дебели отстъпки.ЛС или скайпа-верно е далаверка-сезона идва.
      Да се видим на неутрална територия-Драганово,корекциите-после ще се договедим къде ще се намуцаме.Илияна ще кара на връщане-вземи адекватни мерки и ти иначе ще спя у вас.
      Наздраве,Тише...!
      Наздраве , Максе! Сега в подробности: Драганово е обран бостан, няма смисъл да се губим там. Ще измисля къде да идем. Що се отнася до купона- споко, имам две свободни спални по всяко време, кахър нямай! А за блесни и други подобни не ме търси- умалях да обикалям и не ги ползвам вече. И пак наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
        Ми айди де аз и ръченицата научих, викам да хващам рейса а .
        Наздраве
        Що да се хабиш,виден модератор при нас ще пАлне личното си МПС/щото душата му вече е ЕТНА-живота,лелеяна дестинация/ и ще бъдеш почетна гостенка...
        Ама т'ва утре поне,сега НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Ммм добре щом ще палне, че аз се бях засили към автогарата, но сега ще пийна още едно на спокойствие.
          Айде наздраве!
          0899 48 65 96

Коментар

Що да се хабиш,виден модератор при нас ще пАлне личното си МПС/щото душата му вече е ЕТНА-живота,лелеяна дестинация/ и ще бъдеш почетна гостенка...
            Е, наздраве, то се е видяло, че ще имаш повод да черпиш ... (рано или късно).
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А наздраве бе колежки.
              Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
              На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
              Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Става, ама да се позатопли, че то и рибата все още е кът. Пък и сватбата тъй кат гледам няма да е скоро...

Коментар

Наборе нема ли да си легаме нещо буйстваш тая вечер.Къде е Зорето да сипе на тате да се успокои
                  К мирной жизни не пригоден.
                  Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                  ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Наздраве , Максе! Сега в подробности: Драганово е обран бостан, няма смисъл да се губим там. Ще измисля къде да идем. Що се отнася до купона- споко, имам две свободни спални по всяко време, кахър нямай! А за блесни и други подобни не ме търси- умалях да обикалям и не ги ползвам вече. И пак наздраве!
                    А,не отписвай железата-това лято попилях и распера и бялата и сом ми скъса такъма...Даже мястото е простреляно многократно и дава постоянно.Драганово го чух инцидентно къде края на декември-не съм стъпвал.Но като разбрах супер капо-та на Ценово,Бяла и други места по Янтра направо ми мина да ходя по тия места.Края на есента и Дунав нищо не даде-сега много се чудя на къде.Тва с платеното за мен лично не е спорт и хъс.
                    Ако не измислим нещо смислено,дай да видим на Юли брат му верно ли с това си вади хляба на яз."Огоста"?
                    Наздраве,Тишо!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Наборе нема ли да си легаме нещо буйстваш тая вечер.Къде е Зорето да сипе на тате да се успокои
                      Луд ли си,бе-как ш'си лягаме...
                      СпретнАхме се-браво...
                      ...ти не скиваш ли какви патаклами вървят в ефира-ма мойто си легна май,пък тука почнаха полю../ърч/ популации за най-превъзбуден кръстник/ца(не@@-ца).
                      Беля,брат-ти си напред със свестни зетьове-аз докато омъжа откаченото,май ще подпомогна форума и естествената му популация...
                      НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
                        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

А,не отписвай железата-това лято попилях и распера и бялата и сом ми скъса такъма...Даже мястото е простреляно многократно и дава постоянно.Драганово го чух инцидентно къде края на декември-не съм стъпвал.Но като разбрах супер капо-та на Ценово,Бяла и други места по Янтра направо ми мина да ходя по тия места.Края на есента и Дунав нищо не даде-сега много се чудя на къде.Тва с платеното за мен лично не е спорт и хъс.
                          Ако не измислим нещо смислено,дай да видим на Юли брат му верно ли с това си вади хляба на яз."Огоста"?
                          Наздраве,Тишо!!!
                          Много ми е далеко на мен тая "Огоста". Има едно място с добри щуки, но затам си требе джипка. А не мерцедес. Да се позатопли и ще ходим. Че то сега и бездруго зъбатата хвърля хайвер.

Коментар

Наздраве и от мен, остава ми малко повече от ден до пълнолетие - трябва да го оползотворя за простотии...
                            С "Фармахим" - непобедим
                            Дизел - само дънки!

Коментар

Наздравеееееееееееееееееееееееееее

Коментар

НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X